icon

Dovolenka na Kube

sisaka
20. mar 2013

boli ste niekto? Zaujima ma oblast Varadero, Havana. V ktorom rocnom obdobi ste boli, ako sa vam pacilo, ake bolo ubytovanie, strava, fakultativne vylety ...
Chystame sa v aprili, zaujimaju ma nazory Slovakov, Cechov (anglicky hovoriacich si viem vygooglit a uz mam aky taky prehlad 😉 ) Dakujem za akykolvek postreh, skusenost

buba08
12. feb 2018

@amelie2017 ja som tiez nechápala ako si niektorí dávali do termohrnceka liať vodku a chlastali to na plazi cely den 🤦‍♀️🤔🙀

nefertitka
14. feb 2018

@sisaka jemine a ako sa volal hotel? ak teda mozem vediet

sisaka
autor
15. feb 2018

@nefertitka by som napísala, keby som si mohla spomenúť, možno keby som videla názov .... ak ma napadne, tak napíšem, pozriem trip advisor, mozno ho tam zbadam, ešte tam k tomu bolo plno Rusov, tých moc nemusím ...

liviaz
21. feb 2018

@nefertitka my sme boli. Je to prenádherné .

brigada
21. feb 2018

pre mna su kubásnke pláze najkrajsie na svete

nefertitka
24. feb 2018

@liviaz to rada pocujem;)

nefertitka
24. feb 2018

@brigada aj toto rada pocujem🙂

brigada
24. feb 2018

@nefertitka tento rok mrknem dominku, tak mozno zmenim názor, ale nemyslí si

nefertitka
25. feb 2018

@brigada myslis Dominikansku republiku? este si nebola? my sme boli, plaz pekna v Punta Cane, len riasy a trochu moc preplnena na moj vkus

brigada
25. feb 2018

@nefertitka ideme v sobotu na sever, som zvedavá.

tenerifka
25. feb 2018

@brigada Kam na sever? My sme boli v Las Galeras v juni/juli, a vraj tam je v zimnych mesiacoch chladnejsie ako v inych miestach DR

danmag
26. feb 2018

mozem sa opytat ludia bozi odkial mate tolko penazi na taku dovolenku,alebo ako si nasporite,mate dajakz lacny let?

majkeel
27. feb 2018

@danmag No normalne. Tam nejako na plti a na mieste prespis aj v stanoch. ;)

tenerifka
27. feb 2018

@majkeel 😂😂😂

majkeel
27. feb 2018

@tenerifka Ved takto nejak tam siel Thor Heyerdal. ;) Lacno a ekologicky.

nefertitka
3. mar 2018

inak ako je to s dovozom rumu? myslite, ze mozme risknut aj viac ako liter na osobu? To mi pride strasne malo, na to ako sa tam da lacno kupit a aky je kvalitny. Kebyze prejdeme cez kontrolu "nic na preclenie?"😅

suzie28
3. mar 2018

@nefertitka ja som mala tri litre a nikto mi nič nepovedal ani má nezastavili ....

nefertitka
3. mar 2018

@suzie28 a sli ste s prestupom?

pimpulka
3. mar 2018

@nefertitka ak letis domov priamo bez prestupu tak si kúp na letisku na cube do príručnej batožiny fľašu. Ak prestupujes, neriskuj, zhabu ti ju ako mne. Do kufra som dala iba liter podľa pravidiel, neviem aké maju skúsenosti ostatní ale ja som sa bála vziat viac- a ani by sa mi nezmestil uz do kufra

suzie28
3. mar 2018

@nefertitka áno s prestupom

nefertitka
3. mar 2018

@suzie28 aj my tak ideme. Prestup mame v Dusseldorfe...takze asi radsej neriskujeme

nefertitka
3. mar 2018

@suzie28 jemine, zle som si precitala. A zle odpisala....a ked ste prestupovali, nemuseli ste preclit?

suzie28
3. mar 2018

@nefertitka my sme tiež presne tak leteli ... a nie nič sme nepreclili a to sme aj cigary mali . Bolo nás tam 8 a každý bral rum a nik nemal problém ... boli sme v septembri 2016 ...

nefertitka
3. mar 2018

@suzie28 no ale kolko rumu kazdy z vas bral? teda okrem teba, co si mala 3 litre🙂 a kde ste presene boli? ako sa vam pacilo?

suzie28
3. mar 2018

Každý si bral nejaké fľaše určite aspoň 2na osobu ... Boli sme vo varadero... hotel super ... pri príchode nám nešla ventylacka na izbe a hneď do bodky sme mali novú izbu .... bungalov čo bolo ešte lepšie .... jedlo tiež super .... len pláže boli špinavé ... vôbec ich necistili a to sme boli aj v iných hotelových rezortoch sa prejsť a po celom vsradere to tak bolo ... mali sme aj skútre prenajaté a aj auto na pár dni ...boli sme aj v Trinidad na noc a aj v Havane ... je to dobre vidieť ale už by som tam nešla ...aj Kubánci sú dosť nechutne povahy ... zdieraju turistov v každej turistickej oblasti .... len keď sme boli mimo turistických časti tak tam boli všetci ochotný nikto do vás nebuchal aby ste mu peniaze dali ...a v restikach nám dali ceny ako pre domácich ....

buba08
3. mar 2018

@nefertitka my sme boli teraz v januári a pokial prestupujete,rum v príručnej batožine Vám zoberú,my sme mali vo veľkom kufri 4 litre a úplne v pohode, my mame opačnú skúsenosť ako suzie28, kubanci boli veľmi mili,ako personál v hoteli,tak aj kubanci v Havane,nemali sme žiadnu skúsenosť s tým,zeby niekto od nás žiadal peniaze

nefertitka
4. mar 2018

@buba08 a ak sa este mozem opytat, peniaze ste menili na letisku? a boli ste vo Varadere?

buba08
4. mar 2018

@nefertitka áno boli sme vo Varadere,peniaze sme menili v zmenární v našom hoteli

bosorkabb
4. mar 2018

@danmag pracujeme.

nefertitka
4. mar 2018

@buba08 dik;)