icon

Dovolenka na Kube

sisaka
20. mar 2013

boli ste niekto? Zaujima ma oblast Varadero, Havana. V ktorom rocnom obdobi ste boli, ako sa vam pacilo, ake bolo ubytovanie, strava, fakultativne vylety ...
Chystame sa v aprili, zaujimaju ma nazory Slovakov, Cechov (anglicky hovoriacich si viem vygooglit a uz mam aky taky prehlad 😉 ) Dakujem za akykolvek postreh, skusenost

Strana
z14
nefertitka
29. máj 2018

ale docitala som sa, ze si tam svaby ziju jedna radost, ach

majusqa77
29. máj 2018

prosiiim, nejde nahodou niekto v priebehu najblizsich dni? Havana pripadne Varadero?

amelie2017
29. máj 2018

@nefertitka tak nevidela som ani jedneho, u nas na Malorke ich stretnes na kazdom kroku. V zime sme s nimi doma bojovali- susedovi prasklo potrubie a liezli na malinke do bytu. 2x museli prist vsetko vystriekat v celom bloku.

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
nikki1359
29. jún 2019

Prosim Vas bol niekto na Kube v septembri? Ake tam bolo pocasie?

majkeel
29. jún 2019

@nikki1359 V auguste na Kube horko, sauna; v septembri v Dominike (o niekolko 100 km dalej) horko, sauna. Za mesiac 1-2 krat prsalo v noci.
Zalezi, ci je to na karibskej (v lete prsi malo) alebo atlantickej strane (prsi o trochu viac).

nefertitka
2. okt 2019

minule leto som bola na Kube, veeelmi chvalim, pocasie, ocean som v zivote krajsi nevidela, teplucko, ked sprchlo, tak na 5 minut a znovu vyslo slniecko. Chcem sa urcite vratit niekdy. A tie svaby tam naozaj ficia vo velkom, pra krat som si zapistala a bolo dobre🙂

avenev
25. nov 2019

neboli ste prosim niekto hotel Blau Varadero alebo Melia Varadero?

pitufienka
21. dec 2022

@pimpulka ahoj prepac ze po rokoch sa ozyvam, ale ste mali prosim v januari na kube pocasie 🙂 rada by som isla na last minute s rodinou a neviem sa rozjodnut ci ano, ci nie, dovca je na 16 dni vo varadero dakujem za pomoc 🙂

kris_tin257
21. dec 2022

@pitufienka ahoj my sme boli koncom januára na Kube 4 roky dozadu, síce obdobie sucha ale vychytali sme len 1 deň slnečný inak bolo pod mrakom fúkalo a aj pršalo tak neviem blbé šťastie. Tak sme chodili po výletoch boli sme v havane v národnom parku vo varadere a super zážitok, je to úplne iný svet 😊

pimpulka
21. dec 2022

@pitufienka ahoj absolutne odporucam, cez den horuco-mozno pre niektorych more je vtedy trosku studene- pre mna, ale ja som taka ze ja iba do "polievky" vlezem, tak som sa vacsinou v bazene zdrziavala....a navecer prijemny chlad cize treba mikinu, sveter...bezne som mala vecer letne saty a na nich satku alebo sako atd....ziadne neunosne horucavy v noci, klimu sme ani nepouzili na izbe

tenerifka
21. dec 2022

@pitufienka skus pockat na april (mimo Velkej noci, vtedy dovolenkuje polovica Europy), v januari bude na Kube zima, more studene, ved si chces ist uzit plaz, a nie byt zababusena vecer v mikine. V marci na juhu Dominikanskej (a ta je ovela juznejsie ako Varadero), bolo studene more a vecer zima

pitufienka
21. dec 2022

@tenerifka praveze som chcela aj ivoli tomu ze syn ma prazdniny, veru nepotesila si ma na internete som pozerala pocko a ze 28,29 polooblacno jasno.. voda 25 🤔 ale necham si poradit samozrejme radsej zo skusenosti

pitufienka
21. dec 2022

@pimpulka dakujem 🙂

Strana
z14