Dovolenka na Kube
boli ste niekto? Zaujima ma oblast Varadero, Havana. V ktorom rocnom obdobi ste boli, ako sa vam pacilo, ake bolo ubytovanie, strava, fakultativne vylety ...
Chystame sa v aprili, zaujimaju ma nazory Slovakov, Cechov (anglicky hovoriacich si viem vygooglit a uz mam aky taky prehlad 😉 ) Dakujem za akykolvek postreh, skusenost
@siiimka aka cestofka ?
už som doma, bola som cez neckermann.
@brigada Ďakujeme,síce sú to ešte 4 týždne,ale cestovná horúčka sa už začína prejavovať😉 😀....Paráda,potešila si ma,cítiť z tvojich slov,že tam bolo naozaj suprovo🙂....tá celková Kubánska atmosféra sa mení,to nám potvrdili aj v cestovke,že staré časy už pominuli a tá pravá autentickosť sa už pomaly vytráca,globálna modernizácia zasiahla už všade,ale teraz je tam ešte aj napriek tomu možnosť si vychutnať tú jedinečnosť čo Kuba ako taká celkovo znamená a obnáša...tak uvidíme,každopádne sa tam veľmi tešíme....A aké výlety ste absolvovali,resp. ktoré by si odporúčala?....ďakujem
jasne,ze bolo dobre.veľa záleží aj od hotela ,v ktorom bývate a pláže.troska to tam socializmom este zavána ,na letisku stále rady na vsetko a fotia vás pri príchode do krajiny,pri odchode a samozrejeme prázdne obchody.
kapitalizmus sa prejavuje v tom,ze okrem rumu je tam vsetko pomerne drahe.výletov je veľa, určite treba ísť do havany, to je zážitok,další výlet sme mali krokodiliu farmu, šnorchlovanie v údolí svín a výlet lodou,plávanie s delfínmi.aj cena výletov je uz vyssia ako v minulosti.
Ludia su perfektní,milí,usmiati a chudobní,potešia sa vsetkému,najma čokolády a eura.....za 2e som si vybavila snád najlepšiu izbu v hoteli...
@milan_branik agentúra Globe travel a nemecká cestovka 5 vor Flug
Ahojte, neboli ste niekto nahodou v hoteli Be Live Experience Turquesa (Varadero)?
dievcata co ste leteli z Viedne s Condor air na kubu, da sa to zvladnut? Miesto v lietadle, jedlo pocas letu, servis atd...letim o tyzden na Kubu a ma napadlo sa na to spytat
@renata_14 my sme leteli thomas cook airlines - jedlo strašne 😀 hihi, ale dostali sme do uší sluchatka a deky na zakrytie. Lietadlo bolo obrovsky boeing - cca 300 nas tam bolo plus posadka a kedže sme sedeli tak v strede lietadla a neboli sme v prvej triede - muž mal ten stolček kde sa jedáva položeny na bruchu 😀 😀
leteli sme s condorom,dalo sa to zvládnut,miesta tak normalne, servis priemerný,jedlo docela fajn. dve jedla za let, pitie častejsie.
@renata_14 neletela som s touto spolocnostou, ale tych par hodin vydrzis, nebude to nijaky luxus, ale po pristati hned na vsetko zabudnes a hocijake nepohodlie a pod.bude nepodstatne. Cesta naspat ubehne ovela rychlejsie.
90% osadenstva budu Nemci cestujuci na dovolenku(predpokladam, ze mas v DE prestup), a ak to zvladnu oni, zvladnes aj ty. Na blizkovychodne spolocnosti sa Condor nechyta, ale na Kubu zatial bohuzial nelietaju🙂
my ideme v septembri s nemeckov CK ale na južnú karibskú časť 🙂 🏖
@vivien5555 ja som sa vcera vratila z Varadera, cez CK neckermann sme boli, a bolo super. Chceme ist buduci rok opat, ale tiez na juh - Santiago de Cuba
Vystizny clanok ku Kube
http://cestovani.lidovky.cz/jak-se-pro-cestovat...
@winnerka @renata_14 @vivien5555 @tenerifka @brigada @liviaz kocky bol niekto v hoteli paradisus varadero?ak ano, aké boli izby? recenzie su prevažne pozitívne, ale našli sa aj horšie. Mam bezlepkovu a bezlaktozovu diétu, v cestovke nevedeli zaručiť, ze mi ju dajú, nemáte s tým niekto skúsenosť? Dakujem.
@buba08 ahoj, este sme na Kube neboli, ale chystame sa na dalsi rok....my mame vyhliadnuty Ibertostar Varadero.
Nebol tam inak niekto?
@nefertitka ten sme chceli aj my,ale uz nebol voľný, porovnávala som recenzie oboch hotelov a iberostar ma trosku lepsie, ale v podstate všetky,ktoré boli zle sa tykali jedal u oboch
@buba08
@nefertitka My sme boli v Royal Hicacos. Hotel perfektny vo vsetkom, vo Varadere jeden z najlepsich. Akurat je len pre dospelych, co nam plne vyhovovalo 🙂
Ked sme isli autobusom spat na letisko a nastupovali ludia z inych hotelov, vela si ich stazovalo na jedlo, ze stale to iste a nie moc chutne. A basnili o tom, ako by si dali hamburger, pizzu, ...
My sme mali vsetko... od kreviet, pizze, hamburgerov az po sushi. Urcite sa tam este vratime, najlepsia dovolenka vobec!!! 🙂
@buba08 ahoj, ten hotel nepoznam, my sme bývali v hoteli Sol palmeras - izby nič moc - bol tam taky čudny zatuchnutý zápach, all inclusive sa dalo, ak si bezlepkova a hotel nie je štatny určite sa dá vybrať niečo z ponuky, my sme ale zažili aj hotel štátny - kde už AI nepoznaju, a čakaš na taniere a biješ sa o chlieb a maslo 😀 😀 - slabunka ponuka všetkeho - jedine čoho mali dostatok bolo vždy mango a ananas 😀

@siiimka ahoj,takze kolko ste asi minulu na výlety na osobu?mám zobrat na osobu 200e,alebo 500e?kedze sa obávam,ci mne sa tiez zadarí niekde platit kartou.....dakujem