Dovolenka na Rodose. Boli ste spokojní?
Ahojteee,
zacali sme premyslat nad dovolenkou v lete,zeby sme sli aj s nasim drobcom.Chceme ist tak koncom juna.Nasla som jedno letovisko a hotel:
Stegna - hotel Calimera Porto Angeli.
Naboli ste tam niekto? Ak ano,ako ste boli spokojni?
Je to tam pre deticky dobre? Drobec bude mat v tom casi 23mesiacov.
Dakujem za akekolvek infoskyyy 😉
(danu - prehodenie som myslela,ze do Fora Kam s detmi a nie do temy Dovlenka v Recku...lebo Rodos to je konkretna cast Grecka a chcela som sa bavit len o nej a nie o celom Grecku.Tak dakujeeem a dufam,ze tuto temu nechaaas 🙂
my sme boli na rodose v kolymbii, hotel relax, velka spokojnost. plaz je tam krasna kamienkova, vhodna aj pre male deticky. dobre reference su aj na lokalitu faliraki a lindos. pozicali sme si aj auto a pochodili cely ostrov....
Tento rok si asi vyberieme Rhodos, kto bol s malymi detmi pridajte skusenosti 😉 kam ist, ktora oblast, ak ste precestovali ostrov co sa vam najviac pacilo, aka bola plaz kde ste boli.. a tak 🙂 dakujem velmi pekne za vase info.
my sme boli na rhodose začiatkom júna. prenajali sme si autko a prechodili celý ostrov krížom krážom. hlavne odporúčam pláž tsambiku, je prenádherná a v tom čase tam nebolo veľa ľudí. ostrov je malinký, takže sa určite dá zjazdiť aj s deťmi 🙂. my sme boli ešte bez detí.... ale v júni bacha určite na komárov...
@danim,nás ten Rhodos až tak neočaril 😒 .Možno preto,že sme boli v júni,more bolo strašne studené.Prekážali nám slabé služby,lenivosť domácich...Ale zas nemôžem hodnotiť úplne zle,určite sa oplatí navštíviť mestečko Lindos-to je krásny výlet,výstup na ten hrad a starobylé centrum. 😉 Ale dovolenku hodnotím zatiaľ ako najslabšiu,čo sme doteraz zažili. 😒
@danim,boli sme v Kolymbii,hotel Kolymbia Sun-menší rodinný hotelík,vhodný pre malé deti/mali sme iba 15mesiacov/,pracovali tam slováci,takže s ubytovaním a jedlom sme boli spokojní 🙂 .Aj majiteľ bol super-snažil sa vyhovieť každej požiadavke.Len všetko okolo bolo také zanedbané,ľudia neochotní,no očakávali sme viac.Skrátka nie je to miesto,kam by sme sa chceli vrátiť.Ale to len môj pohľad a skúsenosť. 😉
@adinam dik za info... tak Greci su take "lenivsie" povahy,, co maju moooore casu 😀 tak s tym tam aj treba ist 😉 my sme boli viackrat v Grecku a vzdy sa nam velmi pacilo. je to taka nasa srdcovka. ale vzdy chodime na iny ostrov, ine miesto dovolenky, napriek tomu, ze sme mali dovce, kde by som sa vratila hned. ale miest na svete kde sme este neboli je este dost 😉
ahojte, my ideme na rodos koncom augusta a vidim, ze ste tam uz viacere boli, mna by zaujimalo, ci sa tam daju kupit potraviny pre dojca, dojcenska voda, ci ine potraviny, mame AI, no ci mam pre 11mesacneho brat hippky do kufra 😒 . dakujem
my sme boli tiez na Rodose, Faliraki, hotel Memphis Beach, hotelik sa sklada z dvoch mensich budov max 1 poschodovych, dva bazeniky. Bolo tam strasne vela rodin s malymi detmi, uplne super okolie, strava a personal. Mam len pozit. skusenosti, kusok od hotela drobnokamienkova plaz, vsade naokolo obchodiky a vobec tam nebolo hlucno, boli sme tam koncom jula. Mozem odporucat!
Bol niekto FALIRAKI Rhodos? chystame sa do Evi hotel a ak by mal niekto skúsenost bola by som rada ak sa podelí 🙂
@terezkaaa88
Ahoj, my sme tam boli pred 5 rokmi, bolo super, až nato, že pláž bola trochu ďalej a my sme nemali kočík, takže malému sa veľmi nechcelo chodiť peši.
@dasa999 bojíme sa hlavné tej vzdialenosti a ubytovania ...a nevies respektíve nepametáte si ci sa tam dali aj bicykle alebo nejaký moped/scooter pozicať? 🙂
tak my sme boli Rhodose pred dvoma rokmi, prve dva dni strasne fukalo, kedze je to ostrov treba sa aj na to pripravit, ale hlavne co mi vadilo boli komare, 5hviezdickovy hotel nemal sietky na okna nic na nich nefungovalo ani nase ani ich repelenty ani tie zastrckove bol to dost des celu dovolenku som spala s ovladacom od klimy v ruke a na striedacku v noci vypinala a zapinala, aby sme z nej neochoreli lebo bola rovno nad postelou.....inak ok, strava, vylety - pozicali sme si auto a presli cely ostrov aj hlavne mesto odporucam ist na juh a tam sa da z Rhodosu prejst "peso cez more" na ostrov Prassonissi, stretavaju sa tam dve moria vlny nenormalne raj pre surfing nieco uzasne to vidiet....
Ako piše yanielka je tam vela komarov,často fuka vietor dost silny ale inak kraasne 😉 ja som bola priamov meste rhodos a dost rušno v noci ,inak dobre.A v meste rhodos su 2 plaže a spajaju sa tam 2 moria .
@terezkaaa88 za seba faliraki nikdy viac, vecer tam nebolo co robit. Akurat aqac je blizko. Zato hl.mesto bolo bezva, tie hradby, akvarko, kusok dalej pristav, restiky, dva druhy mora, proste super. Nazov hotela si nepamatam, sle ak na rodos, tak jddine do Rodosu. A treba vidiet udolie motylov, aj najjuznejsiu plaz, vlacikom kuknut sever ostrova a Lindos, to su super miesta.
@terezkaaa88 ak ti môžem odporúčiť, hľadaj niečo bližšie k moru. Neviem aké máš veľké deti, ale bolo to dosť únavne chodiť hore dole a navyše tam boli lehátka za poplatok. Čo sa týka bicyklov alebo mopédov, to si nepamätám.
@terezkaaa88 aj my sa chystáme do toho istého hotela, kedy idete vy? ja sa vzdialenosti nebojím berieme aj kočík, malá bude mať už 3 roky v čese ked pojdeme ale kočík beriem určite a my sme zas taký že sa radi prejdeme
My ideme 31.7-7.8. tak ani nám vzdialenost neprekáža ale niektoré recenzie na vzdialenosť k pláži boli hrôzostrašné 🙂 no tak šak necháme sa prekvapiť 🙂
@fubinka My ideme 31.7-7.8. tak ani nám vzdialenost neprekáža ale niektoré recenzie na vzdialenosť k pláži boli hrôzostrašné no tak šak necháme sa prekvapiť
@terezkaaa88 mi ideme až 15.septembra cez cestovku Seneca, tak potom sa budem u Vas informovať ako bolo
@terezkaaa88
ahoj, my sme dneska prileteli z rodosu, neboli sme sice v evi, ale pani na letisku sa nam stazovala co tam bola, ze nic moc, strava..... ze podavala reklamaciu cestovke, len aby si sa nachystala, je to 3 hviezda, takze neda sa to absolutne porovnat napr. turecko 5 hviezda (osobna skusenost) hold za malo penazi malo muziky ako sa hovori, rodos mesto je krasne, aj plaze, tiez sme mali more cca 500-600 metrov, ale ubytko (boli sme princess flora 3 hviezda tiez) uplne ze nic moc, strava sa ako tak dala - all inclusive, sice sa to opakovalo vsetko dookola to iste, ale neumreli sme od hladu. takze tak.

Aj ja sa pripájem k Rodosu a Irene Palace. Boli sme tam dvakrát po sebe a kľudne by som sa vrátila aj tretí krát. 🙂