icon

Dovolenka na Rodose. Boli ste spokojní?

monka88
5. jan 2010

Ahojteee,

zacali sme premyslat nad dovolenkou v lete,zeby sme sli aj s nasim drobcom.Chceme ist tak koncom juna.Nasla som jedno letovisko a hotel:

Stegna - hotel Calimera Porto Angeli.

Naboli ste tam niekto? Ak ano,ako ste boli spokojni?
Je to tam pre deticky dobre? Drobec bude mat v tom casi 23mesiacov.
Dakujem za akekolvek infoskyyy 😉

(danu - prehodenie som myslela,ze do Fora Kam s detmi a nie do temy Dovlenka v Recku...lebo Rodos to je konkretna cast Grecka a chcela som sa bavit len o nej a nie o celom Grecku.Tak dakujeeem a dufam,ze tuto temu nechaaas 🙂

lucka1987
10. júl 2013

@terezkaaa88 ahoj citam, ze idete do faliraki hotel evi ? my tiez od 23 jula -3 augusta 😉 takze sa tam niekde mozno uvidime 😀 😀 dame dake poznavacie znamenie ? 😝 😀 😀

lucka1987
10. júl 2013

@nelly3 ahoj mam otazocku.. fakt tam tak fukalo ??

nelly3
11. júl 2013

@lucka1987
ano fukalo, ale nam to praveze vyhovovalo lebo nebolo tak moc horuco potom, ten vietor bol teplucky. ako pisem nam to vobec nevadilo 😉

fubinka
12. júl 2013

@lucka1987 ahoj potom daj aj ty info ako bolo ako ste boli spokojní, s akým veľkým dieťatkom idete, a cez aku cestovku

lucka1987
12. júl 2013

@fubinka ahoj.. dva roky bude mat v sept. cize este stihame infant .zajazd sme vybavovali cez invia.sk ale ideme cez solvex

fubinka
12. júl 2013

@lucka1987 moja ma 3 roky v septembri oslavy ich na dovolenke, my ideme cez senecu, a mate all inclusive?

lucka1987
12. júl 2013

@fubinka ano mame all in. no do dvoch rokov sa dieta poklada za infant bez naroku na sedadlo v lietadle, cize aj bez batoziny.. zaplatili sme zanho len 40 € + poistenie samozrejme .. narodky oslavime az 14 sept. takze sme sa este zmestili 😀
minuly rok sme boli v chorvatsku.. to nam bolo jedno kolko ma.. aj tak spinkal s nami na postely

fubinka
12. júl 2013

@lucka1987 ano je to tak aj my sme minulý rok boli v Bulharsku platili za nu len nejakých 80eur alebo tak nejak tiež bez letenky a sedela mi a kolenách teraz to už je iné, bude mať vlastné sedadlo, aj vlastnú posteľ na izbe, ale platíme za nu len letenku kedže sme vychytali ceny ešte v marci, ostatné má zadarmo aj stravu aj ubytko

hasleerka
18. jan 2014

@nelly3
@terezkaaa88
@lucka1987

baby ako sa vám páčilo vo Falikari???? a ako ste boli spokojné s hotelom?? popíšte niečo

terezkaaa88
18. jan 2014

no my sme s mestom Faliraki na 100% spokojny ale v hoteli co sme boli tak ocakavali sme za tolko penazi viac a hlavne sme boli neskutocne daleko od mora :/ ale ako destinacia pekna 🙂) dost rusny zivot tam bol

nelly3
18. jan 2014

@hasleerka
ahoj, my sme boli v casti kalithea, ale boli sme pozriet aj v casti faliraki, tam je tak rusnejsie 😉

hasleerka
18. jan 2014

@terezkaaa88 takže ten hotel Evi sa ti moc nepáčil ... čo ti tam vadilo??? a koľko je to daleko od mora??? a aké je tam more???

terezkaaa88
19. jan 2014

@hasleerka No ten Evi hotel sa nam nepacil preto ze boli sme asi pol kilometra od jedalne cize nas nebavilo ani na ranajky chodit alebo k baru, a k moru sme slapali asi 20-30 min to nebol taky problem ako to ubytovanie najviacnam vadila ta vzdialenost od jedalne bazenou a recepcie to nas viedli do takeho kopca a tam boli 2 budovy mensie a tam nas ubytovali a co sme videli fotky v katalogoch aj na nete tak ziadna z izieb nezodpovedala nasej ani ten pavilón, no čo sme tam počuli zahraničných turistov tak mali lepšie izby a hlavne v ,,centre,, hotela

lune
19. jan 2014

Musim sa pridat, lebo Hotel Evi je podla mna super. Strava uzasna, byvali sme hned pri bazene a na prizemi - takze sme mali sukromie a ani tam tak neprazilo. Ku plazi sa da skratkou dostat cez olivovy hajik, je to potom tak 10 min, staci pozriet cez google maps. Ak mate radi sukromie, staci sa prejst a najdete uzasne male zalivceky s prehriatou vodou a krabikmi, rybky Vam budu zrat pecivo rovno z ruky. Mali sme pozicane auto a nasli sme plaz kam nechodia turisti - dalo sa tam kupat naholo :o). Odporucam ist aj do Lindosu naadherne romanticke miestocko. Na juhu ostrova (na opacnom ako je hl. mesto) mate miesto, kde sa pocas odlivu prechadzate po morskom dne. Dalej odporucam vylet na ostrov Simi. Pre nas to bola zatial najkrajsia dovolenka. Asi zalezi aj na stasti pri tom ubytovani. Ja urcite odporucam!

hasleerka
19. jan 2014

a cez aké cestovky ste išli????

annia
20. jan 2014

Rodos je nadherny ostrov, treba si pozicat auto, motorku a popozerat. My sme tam boli na svadobnej ceste 🙂 Len sme si vybrali zly hotel 😒 V stredisku Lardos, hotel Lardos Bay..tam urcite nechodte..dookola nie je nic, fakt nic.Od plaze sice par krokov,ale plaz je tam nie moc pekna, taka nijaka.My sme sa chodievali kupat do Pefki, tam je uzasne, more nadherne, aj mestecko je pekne.A potom ku Lindosu, tam su nadherne zatoky.

tin007
20. jan 2014

Ahojte, na Rodose som bola 2x; prvy raz pred 5 a pol rokmi v stredisku Koskinou (apartmany bez stravy, naivne sme si mysleli, ze sa budeme strovovat sami, rychlo sme si dokupili plnu penziu vo vedlajsom hoteli). Ubytovanie super, z terasy cez 4 m travicky rovno do bazena, ale plaz daleko a malicka o nicom. Nastastie sme si prenajali auto a boli na výletoch (aj na tych vychvalovanych krásnych plazach - hlavne Tzambika). Minuly rok sme boli znovu, pod Lindosom, ubytko uslo, ale strava mizerna (uz sme mali AI), hotel pre kocik uplne nevyhovujuci (cez Happy travel sme boli), mali sice vlastnu plaz, ale vstup po kamenoch, resp. schodikoch. More bolo uzasne, cistucke a teple.

hasleerka
20. jan 2014

@lune prosím ťa cez akú cestovku ste išli???
my pozeráme ten hotel cez Tip travel, chceme ísť dve rodiny, celkom sa nám to pozdáva ... ak píšeš že je tam skratka na pláž .... a pláže sú platené, alebo len tie slnečníky ... dali sa veci aj inam položiť... a stravovanie bolo dobré??, doplnali stále jedno??? čo také tam bolo ... a dalo sa aj von vyniesť, napr. voda na pláž???
dík za odpovede

lune
20. jan 2014

Ahoj hasleerka, tusim to bol Tiptravel. Bolo to uz pred par rokmi... Ta skratka je hned blizko, je to taky chodnicek, aj v slapkach sa dal prejst. Nam prechadzka nevadila, aspon sme vytrovili to jedlo, co sme na kvanta pojedli :o). Izby boli slusne, rekonstruovane s klimou. Plaz je dlha, dalo sa byt aj popri slnecnikoch, ale raz sme boli pri takom malom hoteliku pri skalach a hnali nas odtial, ze je to sukromna a mali by sme si za slnecniky platit. Slnecnik si zoberte vlastny, alebo zastenku. Opytaj sa v cestovke, ci sa za slnecniky plati - to si uz nespominam ale asi nie. Strava nam chutila, bolo vela zeleniny a salatov, grecke syry, olivy, hranolky, ryza, kuracie na grile, morske ryby, bravcovina si nepamatam ci bola. Ale zmrzliny, kolace, kava. Ranajky dzemy, syry, tusim vajicka, sunky atd. Vodu si budete musiet kupovat - to je nevyhoda. Ale mi sme uz nechodili nikam jest, ani na kavy, tak sme platili len tu vodu a vylety. Boli sme tam ako slobodni par, ale hotel je podla mna pekny a slusny aj pre rodinu. A Rhodos mesto malo pre mna caro historie a cim dalej od hl. mesta to dychalo prirodou a malickymi dedinkami. Lindos urcite odporucam, su tam trhy aj krasna zatoka na kupanie. Kazdy od dovolenky ocakava ine, nam sa ocakavania splnili lebo sme neboli extra narocni :o)))

hasleerka
20. jan 2014

@lune no pokial by sa išlo na pláž nie je problém kúpiť vodu a ked by sme boli pre bazéne, tam je voda v cene .... čo sa týka výletov, neviem či pôjdeme, s mojimi babami sa ťažko cestuje, ony len ráno oči rozlepia a hned k vode ... dúfam že sa moc nepohoršili ked si bola pred pár rokmi ... lebo čo sme boli v BG v jednom hoteli, tak tam vravili že sa pohoršili ... ako je to tam s upratovaním a osuškami????
skratku snád nájdeme ...

lune
21. jan 2014

Upratovali asi denne (podlahy, wc a tak) a uteraky tam tusim boli, ale my sme pouzivali vlastne. Aj osusky na plaz treba vlastne.

snehulienka99
21. jan 2014

ja som bola na Rodose v Kolymbii, ale už by som tam nešla... pripadalo mi to tam všetko veľmi rozostavané, špina a bordel za hotelmi...konkrétne s hotelom sme boli spokojní, jedlo vynikajúce, ale no nevrátila by som sa tam.. Thassos je oveľa oveľa krajší, nádherné pláže, vhodné pre deti, teplučké more, všade kde sme boli a to sme pobehali toho dosť.. 🙂

hasleerka
24. feb 2014

baby prosím vás chcem sa spýtať aké bankomaty sú na rodose????

oli_
25. mar 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

pre trošku zasnívania sa pred dovolenkou na Rhodose 🙂..
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/rhodos-dovolenka-na-ostrove-pobozkanom-slnkom/

danka72
29. mar 2014

My sme boli na Rodose pred 3rokmi, deti mali 4 a 2 roky. Boli sme v rezorte Lindos Princes cez cestovku Firo tour - pre rodiny s deťmi ideálne, vietor nefúkal. Boli sme spokojní, odporúčam! Izby pekné, vždy čisté ako celý rezort, úroveň služieb výborná. Bolo tam veľa rodin s deťmi - deti mali stále parťakov 🙂. Dva krát sme si požičali auto a prešli sme celý ostrov, pamiatky, hlavné mesto aj prírodu. Naozaj krásny ostrov. Chcem sa tam ešte vrátiť.

... My sme vyberali peniaze z bankomatu v hotely, ale netuším aký bol ...

bullinka
29. mar 2014

No my sme boli v Kolymbii, sept. 2013, hotel Alfa, asi 3 min
pešo od plaze a boli sme veľmi spokojni. Žiadne staveniska, ani bordel. Rodos je krásny ostrov, najmä teda historiou. Oplatí sa ísť. Hotel nevyberat zbrklo, treba študovať recenzie na nete. Jasne. My nás keď bral transport z letiska do hotela, tiež sme miestami boli prekvapeni, niekde rozostavané stavby, schatrané. Ale my sme boli nadmieru spokojni. Všetko ciste, upravené, super personal.

anickad77
30. mar 2014

@adinam ahoj 🙂 my sme boli na Rhodose 7-17 jun - Kolymbia - hotel Memphis - vrelo odporucam - skvely personal, vyborna strava - all inclusive - vsetkeho dostatok, ubytovanie s vlastnymi bazenmi - aj pre malicke deticky velmi vhodne - hodne ich tam bolo - na vylety odporucam pozicat si auto na cely den - vyjde to omnoho lacnejsie, ako vylety autobusom 🙂

katkaajurko
1. máj 2014

ahojte, premyslame nad rodosom v polovicke juna - co je zvlastne,ze v polke juna je v turecku super teplo a more teple - co je "akoby kamenom dohodil " z rodosu a tu niekto pisal,ze v juni bolo chladne more..

moja otazka - v ktorom stredisku je normalna promenada popri plazi...s obchodikmi,restauraciami a barmi? My sa radi prechadzame a neviem to nikde zistit . Ked sme totiz boli na Krete - tak v Aghia Marina nebol ani chodnik a to bol des, bez auta sa nedalo prakticky pohnut z hotela,ciste peklo 😒

katkaajurko
2. máj 2014

@anickad77 ahoj, odporucas kolymbiu pre vacsi klud? je tam aj kde sa poprechadzat na pesi s kocikom napriklad? a ake bolo more v tomto case v juni? my by sme takto chceli ist tiez....

anickad77
2. máj 2014

@katkaajurko ahoj, urcite ano, bolo tam kopec kocikov oko nas s malinkymi detickami, ono cez den tam je pokoj - vecer po tej osmej, devietej sa zaplni vlastne jedna hlavna ulica - kde je vsetko mozne - od restauracii, obchodov s prezentami - vsade hudba 🙂 cez den je to pokojna ulica, my sme byvali hned pri hl. ulici, ale vlastne spalne sme mali otocene k moru - takze vecer aj od ulice absolutny pokoj 🙂 ked chces zivot ides do ulice, ked pokoj, tak okolie hotela 🙂 no a co sa tyka mora - kedze je zaciatok sezony - more este nie je vyhriate - takze sme boli viac menej v bazenoch - odvaznejsi boli aj v mori - my sme boli prvy turnus, 7.6. takze pocasie krasne - more studene no 🙂 ale bola to prekrasna dovolenka, ked neratame studene more 🙂