Dovolenka pri mori pre troch s limitom 600 eur na osobu
Zdravím, potrebovala by som od Vás menšiu pomoc ohladom dovolenky. Neviem nič dobreho nájsť v Taliansku, Chorvátsku,Grécku alebo v Španielsku. Cestujeme traja a max. limit na osobu je 600 €. Musí to byt na pláži. Pomožete mi ? Lebo som už zúfala z toho ze som nic nenašla.
Mimo sezonu dovolenka u more za knihy
https://m.facebook.com/Dovolenka-za-knihy-14733...
@szudova2 tiež sme na tom podobne, ako ty ... hľadáme nízkonákladovú dovolenku pre 4 (2 dospelí a deti 16 a 10), pri mori, do 400m od pláže, letecky a NIE v Bulharsku. Cestovať môžeme výlučne v júli, máme školákov a aj ja a manžel dostaneme dovolenku len v júli.
Takže ma tvoja diskusia zaujala a naozaj sa VEĽMI bavím na niektorých komentároch typu Portugalsko, Maledivy či Pobrežie Slonoviny. V Portugalsku na Algarve som bola, tam sa vôbec kúpať nedá, v auguste mal oceán 10°C! A tie ostatné destinácie sú ďaleko cez limit.
Aj Španielsko je drahé, ešte Grécko sa dá, ale do tej sumy letecky len na týžden (7 nocí). Autom by som teraz nešla, nielen kvôli diaľke, ale aj kvôli bezpečnosti.
My by sme mali aj na drahšiu dovolenku, lenže mne sa zdá veľa, dať môj polročný plat za týžden ničnerobenia. Okrem toho, chceme cestovať ešte mimo leta, k moru ideme už teraz na Veľkú noc na pár dní, kvôli mojej alergii, nadýchať sa vzduchu a na poznávačku.
Minulý rok sme boli na 12 dní v Albánsku, letecky, bolo super ... ale tento rok veľmi zdražili letenky. Výhoda Albánska je, že ked už človek dá aj vyššiu sumu za dovolenku, tak tam su ceny nízke, káva za 1€, obed celý aj s nápojom do 5€ v pohode. AI sme nemali, ono sa to tam ani neoplatí, lebo povedzme si pravdu, štandard je nižší, ešte sa len učia ... napriek tomu to bola jedna z najlepších dovoleniek. Takže stále pozerám toto, len čakám, či bude nejaký LM.
Ak nič nenájdeme, asi sadneme do auta a pojdeme do Chorvátska ... mne sa tam páči, len to ma odrádza, aké plné to tam je, už aj mimo vychytených stredísk.
@szudova2 Zaton pri Zadare v Chorvátsku. Chodíme tam už roky, síce v septembri, ale pre piatich plus pes je cena s polpenziou spolu za všetkých do 700 eur! Apartmány sú veľmi blízko pláže. Uzavretý krásne upravený rezort, aj piesok tam je. Keď sa k tomu napočíta cesta tak cena dovolenky je luxusná.
@chovancova27 baby a na ten Murter autom, alebo lietadlom?
@hettinka stále sa dá nájsť kopec miest, kde nie je veľa dovolenkárov. My ich priam vyhľadávame...čo ti poviem. napr..minulý rok som bola v Grebaštici, časť Šparadiči, nie sú tam ani potraviny naokolo...ale každé ráno zaparkuje na pláži v presne stanovenom čase auto s pečivom, dalšie s masom, dalšie so zeleninkou, vybehneš v papučkach, nakúpiš, bývali sme 15m od mora, auto stojí rovno na pláži. Reštauraácia dostupná autom 5 km. Ked sme šli o 14,00 na pláž, boli sme tam sami !!!! Veľmi málo ľudí ...toto sú miesta ktoré vyhľadávame my. A tento rok ideme na Pag...do dediny Sv. Marko, je tam dokopy asi 7 domov 🙂 takže sa isto o seba nebudeme potkýnať.
@tucniacka11 autom. je to hodinu pod Zadarom a spojene mostom s pevninou
@zara0201 to fakt?ja som počula že ten Zaton je dosť drahý..vybavujete si to sami,či cez cestovku..,
ahojte, ja robim pre nemecku cestovku, tak ak by ste chceli môžem vám niečo vyhľadať - cenovo určite výhodnejšie ako na Slovensku... skúste sa mi ozvať, napíšte čo hľadáte a ja to skúsim nezáväzne vyhľadať 🙂
esky.sk, letenky od vymyslu svete, kde napr.grecke ostrovy, alebo mallorca, letenky vydu cca do 100 na hlavu, a ubytko s polpenziou v pohode najdes okolo 300e, dokonca AI len nieco vyse 400, vacsinou v Grecku je dieta zdarma.len treba hladat na booking.com.my tak chodime kazdý rok a s cestovkou by sme platili minimalne raz tolko.ak by ste isli mimo sezony, letenky su lacnejsie...
jaj pardon, ja som si len teraz vsimla ze 600e na osobu, ja ze dokopy za 3,,,v takom pripade si naozaj mozete dovolit aj exotiku, (my sme boli na kanaroch pred mesiacom a vseho vsudy hotel s AI, na plazi, letenky pre 3, batozina, prenajom auta atd nas vyslo 1500) ak si to zorganizujete sami..
@chovancova27 už som to googlila, vyzera to super, a studena voda, neboj, to nebude❤
@mamicka1313 ahoj. Mohla by si mi vyhľadať prosím ťa nejaký hotel v Turecku alebo Grécku all inclusive 2 dospelí a 3 deti? Vek 2,4,7 ročne. A niečo s toboganmi? Boli sme minulý rok v Spice Hotel v Beleku.... chodíme jednu dovolenku našim karavanom a jednu letecky. Dikes ❤
@mamicka1313 Ahoj, hladam dovolenku v Turecku, odchod najskor 16.6.2017 - návrat najneskor 25.6.2017 - na 7/8 dní, all inclusive s transferom, hotel na pláži.
ďakujem
@danulkaja1 Áno Zaton je drahý v hlavnej sezóne, ale my vždy chodíme v septembri -
ten týždeň keď je 15-teho voľno. Z práce/školy sa vymešká len 4 dni. Počasie je tam super, voda teplá, ceny po sezóne nižšie , akurát o pol osmej večer je tma.Ale to nevadí. Vybavujeme si to vždy sami priamo cez stranku www.zaton.hr
@anamaria1 ubytovani vyjde 220€/3-4luzkovy pokoj s postylkou na tyden (neplati se za osoby). Polopenze 10€/den/osobu, deti 2-10 let polovinu
https://www.facebook.com/nachalupudospanelska/?...

@chovancova27 nebude...nech sa nebojí....ale samo že záleží od počasia.....ale my sme boli min.rok začiatkom mája v Poreči...a ja teda studenú vodu ... brrrr ale kúpali sme sa v pohodke bola príjemná.