icon

Dovolenka pri mori s dvojročným a 5 ročným

dodka6
12. jan 2022

Boli ste s menšími deťmi pri mori? Naši 2 a 5 rokov.... užijeme si to vôbec? 4 roky sme chodili len po Slovensku.

silviazlat
12. jan 2022

Chceme ist v lete ak to teda situácia dovolí so synom tiež k moru. Bude mat vtedy 22m tak uvidíme. Ale asi len HR

bubinko1506
12. jan 2022

Chodime s malymi od malicka, 1x sme boli, ked mali 10 mesiacov. Vtedy to bola asi najkludnejsia dovolenka🤣. Teraz uz budu mat takmer 6 rokov, ked pojdeme k moru a dovolenky su s nimi v pohode - kupeme sa, hrame sa na plazi, chodime na vylety, vecer na prechadzku a v restauracii tiez nie je problem.

dodka6
autor
12. jan 2022

@silviazlat myslím, že s jedným to pekne zvládnete..ja sa bojím, že na dvoch musíme brať aj stráženie/svokrovcov/, čo by som moc nechcela...😅 keď sme boli v aquaparku, muž bol s jedným, ja s druhým inde...

dskjhfdlkdjhl
12. jan 2022

@dodka6 My sme chodili od uplnych drobcov, na prvej dovolenke dcera este nevedela ani chodit a to bolo uplne najlepsie, o rok na to bola dovolenka isto narocnejsia. Pri mori sme neboli asi len ked som bola vo vysokom stadiu tehotenstva a v roku 2020 kvoli covidu.

nezabudka3391
12. jan 2022

s prvou sme boli 1x na dovolenke ked mala 2r. Minuly rok sme boli uz s dvoma detmi vo veku 4 a 8 sice trosku starsie ako tvoje ale uplne v pohode a to sme leteli o 4 rano tak som mala obavy ako to mensi znesie ale dal to super na letisku sa pohral a v lietadle spal minimalne polku cesty :D

alexandra2468
12. jan 2022

@dodka6 my sme boli pri mori, ked mala nasa prva 9m.
Druhy rok sme boli pri mori s nou dva krat, to mala cez 1 a pol roka.
Teraz v lete sa nam nepodari asi, nakolko budem rodit. Ale pojdeme s nimi oboma v zime na dovolenku.

Uz to samozrejme nie je ako ked si bezdetna 😃 ale cim skor si deti zvyknu na cestovanie, tym lepsie.

dadada8388
12. jan 2022

@dodka6 Uplne v pohode, isla by som. Prečo by ste si to neuzili? Ved nebudes musieť varit, upratovať, budete rodina spolu tráviť cas pri mori, hrať sa, oddychovať 😊

jana_eyre_2
12. jan 2022

S deťmi sme boli prvý krát pri mori keď mal syn 3 a dcéra 2roky.. bola to super dovolenka a deti si to užili a aj my rodičia.. druhý krát sme boli až o 3roky (medzi tým sme nemohli, tehotenstvo, úmrtie v rodine atď) to už sme boli s troma deťmi, mali 6, 5 a 2roky, bolo to úžasné, o rok neskôr ešte lepšie.. moje decká sú ale zvyknuté na výlety a cestovanie po krajinách, takže nemajú problém so zmenami, stačí im že sme tam my, je jedno kde.. tento rok už sú veľkí a hrozne dúfam že sa k moru konečne dostaneme.. podľa mňa si to užijete, záleží však na vašich preferenciách, povahe vás rodičov a detí.. 🙂

lucindav
12. jan 2022

@dodka6 my sme boli presne takto, 5r a necelé 2. Staršia s otcom si to neskutočne užili.. ja som naháňala nášho neposedneho krpca nonstop 🙄😂 ale tento rok chceme ísť opäť a myslim že to už bude lepšie.

guiseppinka
12. jan 2022

Preco by si si to neuzila? A preco chces brat svokrovcov k takym detom? My sme boli v lete s 8 nesacnym, 4 a 6 rocnou, segra mala svojho 2,5 rocneho. Uplne v pohode.

zuzka565
12. jan 2022

My sme boli v Chorvátsku starší syn mal 4 roky a mladší syn 4 mesiace. A bolo super,neľutujem.

diewcatqoo
12. jan 2022

Nestresuj dopredu, bude to fajn. Nebude to sice na kazdovecerne vychadzky po mole alebo vysedavanie v baroch do noci, ale bude to dobre👍

co_co
12. jan 2022

Tak nebude to nejak o takom tom poriadnom oddychu, ale myslim si, ze aj s detmi sa da svojim sposobom si uzit dovolenku

dodka6
autor
12. jan 2022

@guiseppinka prečo som písala...v lete sme boli v aquaparku a jeden bol v malom bazéne, druhý chcel tobogány. S mužom sme sa občas stretli pri jedle/pití...a zas hore dole...

dodka6
autor
12. jan 2022

@nezabudka3391 práve, aj lietadlo zvažujem...aspoň Grécko. To je krátky let..

guiseppinka
12. jan 2022

S 2 malymi detmi, ktore este maju ine zaujmy, nemozes cakat, ze budes mat neviem kolko casu na vas 2 s muzom. A to ti nepomoze ani lietadlo ani auto.

dodka6
autor
12. jan 2022

@guiseppinka áno, preto to tu riešim...😀 chcem skúsenosti s dovolenkou aj pri mori a s 2 deťmi...

desore
12. jan 2022

@dodka6 Urcite sa to da uzit, ak ides na all in dovolenku v hoteli pre deti.

dodka6
autor
13. jan 2022

@desore ja som chcela aj apartmán v Chorvátsku, kde by som občas varila 😅 ...ale kašlem na to. Objednávam Grécko 🤣

desore
13. jan 2022

@dodka6 Chorvatske more a turecke sluzby to je idealna dovolenka. 😂Precestovala som vela destinacii, z Europy su Turci najlepsi. (sice iba cast lezi v Europe). Samozrejme treba vyberat 5*, s aktivitami pre deti a oddychnete si. 🙂

basska_b
13. jan 2022

Ja mam deti, co budu mat v lete 2.5 a 4.5 roka a velmi by som chcela tento rok ist. Do Polska - urcite bez mojich rodicov a svokry, to by boli nervy navyse. Nase dovolenky boli zatial prevazne u svokry - a to nie je dovolenka. Velmi ma motivovala jedna blogerka a mama 3 deti Veronika Hurdova, ktora precestovala vsetko mozne - a na deti je sama, muz tragicky zahynul, ked cakala tretie