icon

Dovolenka pri mori s ročným dieťaťom

rainbow1
3. máj 2012

Milé mamičky aj mamičky čakateľky, veľmi by sme chceli ísť tento rok k moru. Mám 13 ročnú a 10 mesačnú dcérku. Ide o tú menšiu. 🙂 Ja si predstavujem Bulharsko letecky s all inclusive ALE chcela by som poradiť, príp vedieť vaše skúsenosti :
- je lepšie all inclusive alebo radšej raňajky (alebo bez stravy) a variť si sami ? Malá už papá rôzne veci. Len neviem akú stravu na tých hoteloch varia...A pravdupovediac veľmi sa mi nechce stráviť dovolenku pri hrncoch 😒
- je lepšia cesta letecky alebo autom na kratšiu vzdialenosť ?
- je bežne v supermarketoch dostať kúpiť plieky alebo treba zobrať so sebou ?
- zmenil sa režim dieťatka na dovolenke ? manžel sa bojí, že malá tam nebude spávať a vraj takí unavení na pláži nevydržíme 😠
Prípadne by som zvolila inú destináciu aj keď veľký výber nie je 😒 : v Grécku neustále štrajkujú a nerada by som strávila dovolenku na letisku, v Španielsku ma máta ETA či IRA (neviem presne ktorá to je), v Egypte sa strieľa (a tu by som s tak malým dieťatkom nechcela ísť), Chorvátsko je prekrásne, ale preferujem pieskové pláže a k tomu je náchylné na nestabilnosť počasia a studené more 😠 , možno ešte Taliansko...
Ďakujem za každú radu či skúsenosť, prajem pekný deň 🙂

Strana
z2
alenanr
17. jún 2014

aj v chorvátsku najdes pekne destinacie s pieskom, ale taliansko je pre male dati fakt ok
http://destinacie.edovolenky.sk/tipy/dovolenka-...
🙂 letiet do bulharska je fajn, ale o nic ine ako letiet do grecka, turecka ci spanielska
skor ide o to, co hladas. ak nema ani rok, ziaden hotel nebude mat šitú stravu pre take dieta. hrncu sa asi nevyhnes,ale nevidm to na taku tragediu. hybajte do talianska, cez noc ste na mieste, alebo letiet do grecka na all inc a mas pokoj. tu su hotely urcene detom http://edovolenky.sk/vyhladavanie?typ=29&krajin...

elenapol2
17. jún 2014

dobrý večer,ak by ste chceli, obratte sa na mna, mam cestovnu agenturu, pomožem,poradim,vybavim a maminky z konika maju zlavu 🙂
elena
www.aztravel.sk

andiga
22. jún 2014

Rada by som sa pridala do temy. Mame tiez rocnu dcerku a chceme ist s nou na dovolenku. Zvazujeme Siciliu alebo Sardiniu, avsak recenzie ne hotely su strasne. Mam hroznu dilemu. Ak mate niekto skusenost s konkretnym hotelom budem rada za kazdy nazor. Urcite sa mi nechce slapat daleko na plaz. A co sa Bulharska tyka ja som bola nadmieru spokojna a velmi rada by som sa tam este vratila. Asi zalezi na akom mieste ste. Slnecne pobrezie- naaaadherne ciste more. dlhe pieskove plaze. Avsak dost rusno.

janka504
11. júl 2014

Ahojte , my máme super skúsenosť s Lignanon- Taliansko. Boli sme tam minulý rok s dvojmesačným bábatkom a úplne super, teraz sa chystáme už s ročným a veľmi sa tešíme , lebo vieme do čoho ideme 🙂

lopp1979
12. júl 2014

@janka504 ahoj poraď nejaké ubytovanie v apartmánoch

janka504
12. júl 2014

lopp1979 http://www.agenziafriulia.com/it/appartamenti.p......
my sme chodili do apartmánu Bat ale tento rok uz nie je v ponuke,, tak mame vilku tak uvidime ,, najlepšie je zavolat a spytat sa ktore su este volne ,,

sonulikus
10. aug 2014

@rainbow1 ahojkaj, aj my zvazujeme tento rok ist s malym bud do Talianska alebo Chorvatska, poprosim ta keby si dala bud link alebo aspon tip na to ubytko priamo na plazi ked sa vam tak lubilo...🙂

rainbow1
autor
10. aug 2014

@sonulikus 🙂 nech sa páči, dúfam, že pojde otvoriť : http://www.agenziacocal.com/eng/scheda.php?id=50

sonulikus
12. aug 2014

@rainbow1 Dik 🙂 To je ubytovanie bez stravy vsetko vsak? ☹

rainbow1
autor
12. aug 2014

@sonulikus áno, aspoň naše bolo, ale je tam vybavená kuchynka a nám to tak vyhovuje, môžme sa najesť kedy chceme a na čo máme chuť, lebo malá je šidlo a v reštike je to s ňou veselé 😀 , varenie bolo rýchle, také polhodinkové jedlá (obedy), i tak sme na obed na pláži neboli a nebolo kam sa ponáhlať 😉

suzinka121
9. júl 2016

@janka504 prosim ta, kde ste tam bývali? 🙂 dakujem

janka504
10. júl 2016

@suzinka121 byvame v apartmanoch

luciana472017
26. jún 2018

@elenapol2 a ake mate ponuky? 🙂

kiki2255
Odpoveď bola odstránená
Strana