icon

Dovolenka s deťmi - Bratislava verzus Bojnice

30. júl 2021

Neviem sa rozhodnúť či ísť na dovolenku s deťmi do Bratislavy alebo Bojníc. Majú 4 a 5 rokov. Čo by ste odporučili vy?

janka_266
30. júl 2021

Čo je dovolenka v Bratislave? 😱skôr Bojnice

pribinak
30. júl 2021

@janka_266 prečo? Veď hlavne mesto je tiež zaujímavé, máš tu celkom pekne parky, kupko, jazera, lesy, ZOO, historické centrum, rôzne pamiatky, …
Nehovorím te je to ideál pre kategóriu 4,5, ale dá sa užiť aj Vratislaca

kubkovamama
30. júl 2021

Pred 2 tyzdnami sme boli aj aj,v Ba kde chces "dovolenkovat", to len pobehať a vecer domov,my sme isli iba kvoli chalanom(8 a 12r,ale pre male deti tiez dobre) do vojenskeho a zeleznicneho muzea,ja si užijem stare mesto,lenze muz tam pracoval a ja uz mam vsetko obehane a Ba celkovo nemam rada.Bojnice 100x lepšie, aj ked tam uz je vsetko tiez len o konzume.Zalezi od preferencii rodiny,my radsej samotu a les,chata v Tatrach apod od babatkovskeho veku

lucik194
30. júl 2021

kedze som z BA tak by som odporucila BA..... na ako dlho nepises...... ak na predlzeny vikend tak by som isla aj do Bojnic aj do BA, cenovo to viete v oboch mestach dat low cost..... objednaj apartman a chodte na dva vylety......

mauduska
Autor odpoveď zmazal
vilma7
30. júl 2021

A čo by si chcela s takými malými deťmi robiť v BA? Ja by som išla určite do Bojnic.

vroni
31. júl 2021

A čo je také úžasné v Bojniciach? Zámok, Zoo a skapal pes. Ja by som brala Bratislavu. Výlet loďou po Dunaji, vláčik, múzeá, ihriská, je tam toho neúrekom. Nie každý sa výživa v cumeni na stromy.