Dovolenka s deťmi k moru do 1400 EUR
Pekný večer, chceli by sme ísť s mužom na dovolenku k moru s deťmi. 1 a 5rokov. Ideál bez CK. Máte skúsenosti alebo odporučíte nejaký Hotel. Na krajine nezáleží do 1400€. All inclusive. Odlet zo SK. Ďakujem
@boldomi
pozri akcie na nete cez sonnenklar.
Vedeli mávať plavbu loďou, 7 dni ai (jedlo k dispozícii 21 hodin denne). Deti snáď do 6-7 rokov uplne grátis! Išli sme z Benátok, tam autom. Bolo to síce už dávnejšie ale dvoch dospelých nas to vyšli cca 1200e. Mali sme celodenné aj dutinky zadarmo. Extra stali výlety v prístavoch - dobrovoľné.
@nikoleta999 tiez si myslim, ze poriadny preklep 🙂
@boldomi
@boldomi teraz som pozerala ze zaciatok maja egypt sice 2100 eur,ale my mame uz vacsie deti.za 1r.podla mna by neuctovali nic,takze mozno by ste sa aj zmestili..pozri cez CK ETI SK a hotel Waterword makadi bay-super pre deti...inak do tej ceny len naozaj mimo sezonny niekam.ale okrem egypta nemam skusenost 🙂
Uff no all inclusive, 4 ľudia..mkzno tak Chorvátsko 🙆♀️
All inclusive letecky za 1400 asi sotva...
@boldomi bez cestovky ti neporadím, ale naozaj skus pozrieť invia.com . Sú tam ponuky zo všelijakých aj zahraničných cestoviek, nie len od nich a keď si tam vytukas parametre , tak niečo nájdeš. Zadala som teda 4 osoby z toho 2 deti a ich vek s našlo mi pre vás prevažne Bulharsko (očividne sú tam 1 ročne deti zdarma), čiže musíš hľadať 🙂
No Bulharsko by sa dalo ale voda bude studená. My sme v Bulharsku boli okolo 10 júna a more malo tak 20 stupňov ale dalo sa. Inak počasie bolo krásne.
@boldomi ja s 2ma detmi som na last minutku minuly rok dala 1850 bulharsko s poistenim tuzden ptelom jun jul..a tohto toku siel hore tento hotel na nasu zostavu cez 400 eur vo first minute..za tuto cenu pre 4roch po vladtnej osiba stravovat sa tam aj uvarit nieco
Kúpi ale na last minute čiže kupujete dva dni až v deň odletu . Dieťa do 1,99 roka platí poplatok cca 40-90€ podľa toho kam letíme. Za 1400€ Bulharsko ,Tunis určite kúpite. Len nemôžete mat žiadne nároky. Bulharsko sa dalo kúpiť aj za 500€ / osoba all inclusive a jeden z lepších hotelov ( Solvex , Tiptravel mávajú najviac last minute v lete a zväčša aj najnižšiu cenu ).
Chorvátsko je predražené aj keď pôjdete bez CK.
@boldomi Ak chceš dovolenku na leto kupovať už teraz, tak žiaľ, je to nízky budget. Keď jemne navýšite, tak LM vám vie vyjsť. My chodíme na len na LM, dieťa mame 1. V tomto zložení mame za sebou 2LM - jedno Turecko a jedno Grécko. Ale teda naozaj ide o kúpu dovolenky a do pár hodín letíme. Nám to tak vyhovuje. Pri 1r dieťati je výhoda, že bude prakticky zadarmo, keďže bude sedieť na tebe, čiže max nejaké poplatky. V CK stále tvrdia, že LM dostupné určite nebudú, čo je logicke, keďže podnikajú za účelom zisku a teda chcú predávať co najdrahšie, z LM majú maličké provízie. Realita je však taká, že LM vždy boli, sú a aj budú, keďže vždy niekto dovolenku aj stornuje, či jednoducho je voľná izba.
@lucia13022023 čosi ani to nie :D ja som pozerala 2+1 a pod 2000 som sa nedostala :D ale teda my nechceme ísť autom :D
@kvietok1992 neviem do chorvátska nechodíme 🤣l len mi príde ze je to najlacnejšie
@lucia13022023 už dávno nie :D Bulharsko je lacné ale aj tak to vyzerá :D práveže Chorvátsko tým že je tak obľúbené na Slovensku a okolí tak si pýtajú :D
@lucia13022023 hmm to tiež dosť pochybujem
zabudni
a to sa snazime lowcostovo cestovat mas nerealne poziadavky mozno mimo sezony do bytiku na severe talianska a budes varit cesta autom a nebudete rozhadzovat na blbosti
@boldomi Ani do do nejakeho shitneho hotela s otrasnymi referenciami
Bezne platim najmenej 3700 a to mam zlavu nakolko to bookujem mesiace vopred
@lenuska9999 Inviu by som neriesila, je to len agentura a nikdy nevies zajazd akej cestovky predava
@lucia13022023 Chorvasko ani nahodou sme minuli najmenej 1500 pred zdrzovanim a trcali sme v apartmane a sami si varili
Kazda all inclusive dovolenka co sme mali sa pohybovala od 3700-5000 v Europe....
Najlajcnejsie asi Egypt ci Tunisko tam to je menej
@mima172 las minutky su ano len pre dvoch este troch sa da najst. Horsie uz je to pre vetsiu rodinu. My sme boli napriklad toto leto na 3ale bol problem ze nebolo napriklad miesto v lietadle cesta spat..ja som bola s detmi na last na juznom cypre a cena 3000 eura skoro na tyzden pre mna a deti. Su destnacie ktore si cenu drzia..takze ani na last za 1400 all cez cestovku s dvama detmi nemusi mat. Je to mala suma. A dovolenky sli toho roku znova hore. Plus last ostavaju tyzdnovky len na 11 12 dni nie to sa vypredava prve
@lucia13022023 Uz davno je Chorvatsko velmi drahe
To bude vtip ta cena nie? Reálne treba pridať este tak 2000 euro ak chcete normálnu dovolenku v normálnom počasí a letecky, za 1400 sa nezmestite ani autom do Chorvátska a stravou
@lucia13022023 my do Chorvátska chodíme kvôli mikroklime, mimoriadne vhodnej pre astmatikov a alergikov.
záleží na koľko dní a kam chcete ísť, my stále najprv zabookujeme letenky (cenovo najvýhodnejšie) a potom hľadáme ubytko - prevažne píšeme priamo hotelom. Tohto roku nás ale prekvapili zľavy v globtoure, kde nám nerátali žiadne deti tak nám cena za all inclusive v Bulharsku vyšla lepšia, ako cena priamo od hotela. Takže 26dní v Primorsku all inclusive s letenkami nás vyšli 2 dospelých a 4 deti na 4200e (podotýkam v hlavnej sezóne - august). Ale všetko sa odvíja od ceny leteniek - treba skúsiť pohľadať na https://www.skyscanner.net/flights
@letfenixa aha, to chápem.
@babytravel 26dni?
Za mna tiez velmi nerealna suma….🤷♀️
Za tolko penazi ak mozem odporucit, tak zaciatkom septembra autom do Chorvatska a prevazne si varit na apartmane. Ceny ubytka by mali byt uz trochu lepsie, more vyhriate (necakaj 30stupnovu vodu) a menej turistov. Zial tych 1400 je suma pre jednu osobu fajn, ale nie pre 2 dospelych a 2 deti. Dokonca ani v sr z toho tyzden nezvladnes, jedine v lacnej chatke bez jedla, sama si variac, mozno 2-3 x obed v restike. Momentalne pod 4tis € velmi dovolenky nenájdeš...a to je skor este mimo sezony nejake Tirecko, Bulharsko. Turecko je super, letecky, AI a mozno mimo sezony najdes fajn cenu, ale bude treba dosetrit - to by koncom septembra mohlo byt nieco cez 2tis e ale pozeraj 5* a recenzie
@lucia13022023 kvoli cene do Chorvátska nepojdem. Boli sme vlani na 2 tyzdne a ceny vysoke...jedlo v restike neskutocne stuplo, za liter vody v restike 7-11e a to mi v tom momente 9rocny vypil sam... Cize bud sme si varili alebo fast food, restika len asi 2-3x a teda pod 100€ ani skor nie. Ubytka tiez bookujeme s bazenom . More v Chorvátsku je krasne, ciste, svieže, ale teda uz nevedia kolko pytat...
Na detske respiracne problémy je ale Chorvátsko fakt top

Si sa trošku sekla s cenou či ?