icon

Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?

monrad
17. júl 2008

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

petrina82
7. jan 2014

My sme si vybrali Suntopia Pegasos Club, Royal bol uz vypredany a Club ma aj dobre recenzie ale niektore aj zle na stravu, vraj nedostatok masa atd. No vraj ma nadhernu plaz a more, co je pre nas podstatne a potom aj cena je velmi dobra, teda my sme vyuzili 33% zlavu. Boli ste tam niekto?

kosska3003
7. jan 2014

@delonko 20 juna odlietame
@loknicka ja som mala minuele leto 10 mesacneho a stravu som brala vsetku z domu vyzivy z DM babove na kazdy den jednu plus jedna presnidavka potom som mala kasu na vecer este a vzdy si dal nieco co sme jedli rano pecivo na obed niaky zemiak aj kurca dzobol a kojila som ho a kocik si mozes vziat do lietadla len musis povedat ze sa sklada z dvoch casti si myslim a do lietadla som brala normalne vo flaske malemu vodu aj prikrmy som mala 3 ks urcite

jurinka1
7. jan 2014

@delonko aj my ideme do primasolu sera garden,letime 15.8 ,aj sa bojim,aj sa tesim 🙂

delonko
7. jan 2014

@kosska3003 - my ideme 3.6. zo Sliača

delonko
7. jan 2014

@jurinka1 my ideme 3.6.2014 a presne, aj ja mám aj strach aj sa teším, no veď uvidíme 🙂

iva.jurkova
7. jan 2014

my sme boli s takmer dvojročným synčekom v turecku teraz v lete a bolo úžasne... tiež som sa bála, tak sme šli len na týždňový zájazd, ale potom som ľutovala, lebo nebol absolútne žiaden problém :o)

peggy589
7. jan 2014

@iva.jurkova a v ktorom hotely ste boli?

kosska3003
7. jan 2014

@delonko v tomto termine sme boli minule leto zaciatkom juna teraz sme dali az koniec

delonko
7. jan 2014

@kosska3003 a aké počasie tam bolo?

kosska3003
7. jan 2014

@delonko my sme boli ale v Kusadasi co je severnejsie ale tak bolo 30 stupnov stale ani raz nam neprsalo akurat pre male deti si myslim aj v bazene sa dalo aj v mori malo len 22-23 stupnov ale dalo sa ked sa otuzis bolo teple

delonko
7. jan 2014

@kosska3003 ok, ďakujem

kosska3003
7. jan 2014

@delonko a to minule leto ze bol chladny jun hej 😀 😀 😀 nam sa skor nedalo tak ideme 20teho ale tak myslim ze to je akurat tiez do tych augustovych 40tiek sa nehrniem

loknicka
7. jan 2014

@kosska3003 dakujem za rady - prikrmy si mala normalne v sklenenych flasiach v lietadle? ja nekojim - nevies ci mozem zobrat nerezovu termosku s teplou vodou? nemam skusenosti s detickami a lietanim takze fakt neviem... a za ten kocik sa nieco priplacala?

kosska3003
7. jan 2014

@loknicka nie infant ma narok na kocik ako batozinu inu nie len kocik takze som nic neplatila ano skelene sklicka som mala v termoske mozes mat podla mna vodu len ju musis vyskusat pred nimi ale myslim ze teplu vodu nebudes mat problem zohnat ci v lietadle alebo na letisku

erinka123
7. jan 2014

@loknicka ahoj ak sa ti ten kocik sklada v celku a vazi do 8kg tak to bolo minuly rok tak mozes,ale nikto ich navazi a mozes ho vziat az ku lietadlu. Co sa tyka stravy do lietadla ja som brala balik piskotov,urobeny roztek ktory zjedol pocas cakania na lietadlo uz v gate potom som mala 4 vyzivy,a dvoch poharikoch od aventu som mala zemlovku ktoru zjedol v lietadale,dve pol litrove lucky a jednu kojenecku flasku vody,musela som upit z kazdej flasky a s tych avent poharikov som odjedla to co sim mala vyzivu to mi povedali ze je ok. A spät to iste len som nemusela nic pit ani jest na kontrole v turecku...a v turecku v lekarni maju hipp vyzivy aj ovocne aj masko,kupus aj nase pampersky ale ja som plienky mala svoje,jedine som kupovala jablckovu vyzivu,ostatne mal na hotely.

popova
7. jan 2014

@lauraa hotel sa vola spravne ako som napísala je v Colakli pri SIDE ponuka ho KARTAGO

popova
7. jan 2014

@erinka123 ano,Adalya ocean je krasna je hned vedla Adalye rezort, kde sme boli v lete ,ale bohužial v adaliy Ocean hrala živa hudba na terase čiže pod oknami izieb do 2 hodky rano, takže ani mi so susedneho hotelu sme sa nevyspali tak ako by sa na dovolenke mohlo .Možno ,že to niekomu nevadí- vyspí sa cez deň ,Ale mne to hrozne vadilo /mužovi nie/ Myslim že hotel je vhodnejší skor pre dospelých, pre menšie deti by som ho neodporučila. Ale to je vec názoru . Ináč ako som už pisala Adalya rezort je hned vedla a má skvelý animačný tím Čaute.

loknicka
7. jan 2014

@erinka123 dakujem no su to starosti a nemam skusenosti. kazdy nazor pomoze. dakujem

loknicka
7. jan 2014

@erinka123 a co ak by som brala origos sklenene prikmy do lietadla????

erinka123
7. jan 2014

@popova dakujem len skoda ze kartago ho ma na jun vypredany. Myslim Adalya resort.

erinka123
7. jan 2014

@loknicka mozes si zobrat len ja som sa este poistila a dala som aj di umelych poharikov keby mi tie sklenene vyhodili,ono je to tazke zalezi na koho natrafis,niekto to vobec nekontroluje iny zas ta prehrabu celu.

forgiven
7. jan 2014

@erinka123 ahoj, v ss ti poslem link na moj fcb profil , kde mam z dovolenky fotky

loknicka
8. jan 2014

@erinka123 dakujem no snad to nejako zvladneme. a male v lietadle super alebo si to riesila nejakymi tabletkami?

erinka123
8. jan 2014

@loknicka ziadne tabletky som nedavala ani nikdy nebudem...jedol piskoty.,potom zemlovku,trhal tam casopis a nakoniec zaspal ...let tam aj spät uplne zvladol tiez som sa bala lebo mal 8 mesiacov,teraz to bude pestrejsie kedze neobsedi a bude chciet chodit ale vatsinou sa tam deticky prehraju s hrackami a teraz mu zoberiem tablet a pustim rozpravku.

erinka123
8. jan 2014

@forgiven dakujem idem pozriet 😎

loknicka
8. jan 2014

@erinka123 jasnacka. tak este raz dakujem.

erinka123
8. jan 2014

@loknicka kedy kolovek ak sa da rada poradim,a uz mate vybratý hotel?

loknicka
8. jan 2014

@erinka123 no my ideme na Cyprus ale toto je taka najcastesia tema - Turecko tak som nakukla sem... dakujem 🙂

erinka123
8. jan 2014

@loknicka tam som ešte nebola 😉

karinkaeich
8. jan 2014

ahojte, mam otazku. TURECKO oblast Side, pani v CK mi povedala, ze v okoli nasho (zatial iba) vybrateho hotela je dost maciek. stretli ste sa s tym aj vy? znami povedali, ze takisto boli aj v Alanyi a pod. je to nejaky moc problem? pytam sa hlavne kvoli detom (4r. a 1,5r.). dakujem za vas nazor