Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
caute baby, co hovorite na hotel Bosphorus Sorgun 5*?
Dievcata, zajtra vecer odlietame z KE, smer Side/Primasol Serra Garden. Neide niektora z Vas?
@deny3 nie nebola.je pravda,že ten areál je veľký,ale na pláži ste za 3-5 min,ako som čítala. Z KAmelye Selin by to bolo trochu bližšie,ale najdlhšie je to z Kamelye K Club,ten je až pri ceste. Ale myslím,že už len tá pláž stojí za to. My sme boli aj v menších aj vo väčších hoteloch a tej tlačenici pri obede sme sa nikde nevyhli,to už asi patrí k tomu. Je to hotel dosť obľúbený u rodín s deťmi,aj RUsi tam dosť chodia,takže je tam naozaj živo. :D
@baumka no práve z Rusov mám obavy, síce osobne sme s nimi nemali zlú skúsenosť, neviem, či sme len vystihli termín s nehlučnými, ale tak uvidím. Nejak už nemám chuť hľadať hotel, je ich strašne veľa, recenzie na ten istý hotel rôzne. Musím sa rozhodnúť, je málo leteniek. A tlačenka na večery asi naozaj všade, no nič, budem drzá 😀
@jess1511 je to hotel ležiaci za mestom Side,leží medzi riekou Manavgat a morom. NA pláž,kde je skôr hurbozrnný piesok sa ide asi 3 min. cez pekný,píniový lesík,ale to si sa asi dočítala. Recenzie super. A čo sa mne páči,že je to nový hotel,architektúra nádherná,už len kvôli tomu by som tam chcela ísť. Aj dizajn v lobby nemá chybu,tam by som fotila osotšesť. 🙂 Rada chodím do nových hotelov,lebo posteľ nie je vyležaná a všetko je ešte krásne,čisté. A ako som sa dočítala,aj zlacnené economy izby sú priestranné-30m2,Štandardné 32m2,to je už paráda. Nákupy nie sú v blízkosti,ale jazdí tam bus aj taxi. S nejakým veľmi malým dieťaťom,ktoré chce sa hrať na jemnom piesku by som tam nešla,ale s väčším alebo ako pár,tak určite. 🙂
@deny3 tohto roku sú RUsi všade,aj v našom doteraz čisto nemecko-holandskom hoteli. Dostali poriadne úľavy a bonusy od svojej aj tureckej vlády,takže zachraňujú situáciu na riviére. A jednoducho to musíme tak brať,že bez nich by tie krásne hotely neprežili. Neboj,aj ja budem musieť byť tohto roku drzejšia pri bufete,človek sa stále učí ako prežiť. 😀
Mate skusenosti s CK FISCHER.?
@popova Kirman Belazur je nádherný,tiež som ho pozerala tak dva roky dozadu. Len my sa zatiaľ nevieme vzdať pieskových pláži,tak musí si na nás ešte počkať. 🙂 Je v podstate skoro nový,pozemok je menší,ale služby,ubytovanie a ponuka AI super. Chodia tam aj Turci,ako skoro všade,ale mnoho z nich sú aj pôvodom z Nemecka. Inak je to celkom pomiešané,vraj aj CHorváti,aj západniari,čiže riadny mix. Nákupy sú 5 min pešo. Ale nečakaj niečo veľké ako v okolí Side,potom skôr ísť niekam ďalej taxíkom. Každú stredu býva tam v blízkosti trh-bazár s domácimi produktami.
Ahojte dievcata! Chystame sa za necely mesiac na dovolenku do Turecka a zaujimaju ma vase skusenosti. Letime 1.krat s nasou 1 a pol rocnou dcerou. Chcela by som vediet ake mate skusenosti s jedlom v hoteloch pre taketo deti, ako zvladli let a to teplo. A je potrebne dat dieta zaockovat este na nieco specialne? Dakujem vam za odpovede!😊
A čo hotel Gloria Verde Resort? Bol niekto? Nazor....
@sardinka336 nebola som.ale asi sa k vám pribalím do kufra. 😎 😀krásny hotel si si vybrala. Podľa recenzie je to najlepší hotel zo siete GLoria hotels. A aj deťom sa tam najviac venujú. Zároveň môžete využívať služby aj ostatných Gloria hotelov. Dúfam,že idete na viac ako týždeň,lebo je tam čo objavovať a zažiť. Prajem peknú dovolenku. 🙂
@baumka dakujem za prispevok, ideme ,,az,, prveho augusta. Neprispievam velmi, ale čítam toto vlakno pravidelne, tak reku ze sa spytam na nazory. Inak velka vdaka, ze prispievaš, davaš informacie a celkovo davas si tu namahu, skvelé, vdaka naozaj.
Troška ma vzdy ,,vystraší,, ako ludia hovoria ze do Turecka by sa báli a tak, ale bol tam nás znamy čo ma cestovku popozerat nejake hotely a hovoril, ze nevnimal nejake obavy, bolo tam vraj prijemne a vela krásnych hotelov.
Ahojte chcela by som Vás poprosiť o radu zajtra letíme na dovolenku a neviem sa rozhodnúť či sa zbaliť každý zvlášť 3,alebo radšej do jedného kufra čo sa Vám viac osvedčilo?Ďakujem Pekný deň prajem
@filipka21 ja vždy balím všetkých do jedného kufra,plus jeden malý kufor na palubu..do toho zbalím základné veci pre všetkých,pre prípad,že by sa velký kufor stratil..máš tak istotu,že by ste mali čo na seba..d´am tam vždy plavky,šlapky,kraťasy,tričko
Super ďakujem tak som sa rozhodla pojdeme s jedným kufrom.Ešte sa chcem spýtať dávate do pasu nejaké eurá,alebo nie stretla som sa s veľa názormi do Turecka ideme 1x tak neviem ako to chodí.Ďakujem

@fokuska s nimi som este neletela oozriem ponuku. Transfer super. Dik