Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
Ahojte takže sme v hoteli Eftalia Ocean a poviem Vám je to tu neskutočné máme izbu cez dve poschodia ž terasky rovno do bazéna plno toboganov bazénov všetko zadarmo na každom rohu aj na pláži jedno neskutočne dobre a veľa určite sa sem vrátime je tu raj na zemi hlavne pre deti
@filipka21 díky za fotky,som rada,že sa vám páči. Keby sme mali ešte malé dieťa,čo miluje toobgány,tak by sme tiež uvažovali nad týmto hotelom. 👍 SUper izbu ste vychytali. Alebo ste mali zaplatenú? Tieto mezonety sú parádne pre rodiny s deťmi. Ešte kľudne hoď nejaké foto,ak budeš mať čas 🙂 A teploty ako? A more? Podľa predpovedí,sú tam riadne pekoty.
@baumka mali sme zaplatené eftalia aqua rezort no do hotela sme prišli o 6rano a ubytovať nás chceli až o 14hod no o 10 hod sme boli strašne unavený keďže sme od 23.15 museli byť na letisku tak som zavolala delegatke a ona nám vybavila za príplatok 100eur do hotela cez cestu a na túto izbu jednoducho je tu uzastne
@filipka21 prosím ťa s akou cestovkoj ste tam?
@sardinka336 my sme boli vo gloria verde aj v gloria golf a musim povedat ze to bola vyborna dovolenka. golf a serenity boli o nieco viac vybavene pre deti ako verde ale sluzby boli vsade uzasne. ja odoprucam
@pralinka25 tento rok ste boli?
@lauraa kde v glorii?
@pralinka25 nie, nie sme ,len som chcela vediet ci si bola tento rok v glorii... chcela by som aktualne info
@lauraa boli sme minuly rok v gloria golfe a predtym dva roky v gloria vede. v tychto hoteloch sa nam nestalo ze by sa za tie dva roky sluzby zhorsili. boli vynikajuce a stretli sme sa tam s ludmi co tam chodia rok co rok a zatial si drzia vybornu uroven stale.
pre mna ma ten hotel len jednu jedinu nevyhodu ale vlastne za to hotel ani nemoze ale mne robi problem momentalen vstup do mora ze pomerne rychlo je hlboka voda. keby som bola bez deti je mi to jedno ale teraz potrebujem prave dlhsie plytku vodu. ak by toto mali tak je to pre mna dokonaly hotel a chodila by som len tam. uz sme boli v turecku 7x a toto ja zatial top pre nas
@pralinka25 mna zaujima situacia tento rok, co bolo mi nuly je mi jedno, zhanam aktualne info z tejto sezony ...
@pralinka25 tak to si ma velmi potešila, ze tam bolo dobre.
@sardinka336 minuly rok bolo dobre vo vela hoteloch, teraz je tu invazia rusov snad v kazdom hoteli a sluzby a vsetko ide dole vodou.... preto zhsnam aktualne info ☹
@lauraa aktuálne info nemám, ale všade počuvam a čitam same chvály tak verim ze za rok sa tam toho tolko nepomenilo.
rusov je vzdy a vsade plno. kazdy rok.my stretavame v hoteloch aj rusov aj anglicanov aj nemcov a minuly rok bolo vsade vela turkov a nikdy som nestretla vyslovene problemovu skupinu. je to o ludoch. bohuzial sem tam sa stane ze natrafi niekto na blaznivu skupinku ale ani o slovakoch nejdu zrovna pozitivne chyry ked sme pri tom. mas konkretnu osobnu zlu skusenost? @lauraa
Baby palm world resort ci dream world hill niekto bol? Dakujem
A este primasol telatiye resort tieto e sa rozhodujeme
A tie recenzie strrasne tazko.radsej od vas😊dik
@jovka primasol telatiye resort nepoznám,mrkla som recenzie.Má dobré odporúčania,čo sa týka hotela,ale čo sa týka mora a prístupu do neho,tak nie. Leží totiž v oblasti,kde je strmší vchod do mora a hlavne na pláži je skôr taký štrkovitý piesok a vraj aj v mori sú kamene,resp. také kamenné platne. Ale ak budeš len pri bazéne,resp. ti nevadí vstup do mora,tak by si mala byť spokojná. Okrem toho cesta z letiska trvá vyše 2h.
Ale ak chceš pozvoľný vstup do mora,jemný piesok,bližšie k letisku,tak ti jednoznačne odporúčam Palm World alebo Dream Word. Bola som v susednom hoteli Palm Worldu,v Side Crown Palace a Luna Blanca a táto oblasť - Evrenseki,je čo sa týka pláže naj.
Píšeš,že ti ponúkajú Dream Worl Hill. Ešte existuje Dream WOrld Resort,je to sesterský hotel Hillu a leží hneď vedľa Palm WOrldu. Majú podobnú pláž a polohu,takže tu by bolo jedno,ktorý vezmem.
Dream Hill leží nie v Evrenseki ale v susednom Kumkoy a to úplne uprostred centra obkolesený obytnými domami Turkov. A je na takom kopci.na bazén vám budú kukať Turci z tých domov. Jeho výhoda je,že je tento rok otvorený a krásny,super dizajn- z tohoto hľadiska sa mi páči.Pláž je piesková a aj vstup do mora ako pri tom Palm.,je len trošku užšia .
Palm World neleží tiež pri pláži,leží pri ceste,len nie je obkolesený obytnými domami ale z jednej strany je cesta s výhľadom na vzdialenejšie hotely , z druhej strany je tam hneď hotel World Dream. Nákupy máš ako aj pri Hille hned cez cestu. A Palm je tiež nie starý hotel,postavený v roku, 2015.
Čo sa týka vybavenie izieb,tak je to rovnaké. Nebrala by som najlacnejšie izby,lebo nebudeš mať dobrý výhľad a v Palm majú napr. 18m2. Ak vezmeš štandard,tak z Hillu máš šancu vidieť aj more,keďže je na kopčeku.z Palm nie,ale to zas nie je podľa mňa až taká tragédia. No a v Hille má štandard 30m2 a v PAlm 22m2. ( Palm je celkovo menší hotel,taký rodinný). ALe v takom Grécku by ti predávali 22m2 ako exkluzívnu izbu,takže to by som ako tragédiu nevidela.
Z oboch hotelov ťa na pláž odvezú v pravidelných intervaloch . Ale dá sa to zvládnuť aj pešo za pár minút.
Inak oproti Palmu cez cestu stojí nádherný hotel Dream WOrld AQUA (sesterský hotel Dreamov). Nemá žiadnych susedov,funguje druhý rok,dizajn von aj vnútri-nádhera. A ak ste milovníci tobogánov,tak to by bolo niečo pre vás. Palm aj Hill majú menšie tobogány a majú aj malý areál.Ale zas kompenzáciou je výborná cena a krásna pláž.
Neviem,či som ti pomohla,ale ak máš otázky,tak sa pýtaj. A možno sa ozve niekto,kto tam bol. 🙂
Nahodou
4 hviezdickovy
Hotel Side Alegria
TURECKO - SIDE
ma niekto skusenost ?
chcela by som vediet viac
referencie som citala na nete ale ci nahodou ste boli aj tam ?
dakujem za info
@baumka dakuhem krasne ,ale si sa s tym pohrala😘ja praveze kupim len v mori tak nvm ci to bude ok.tie jamene🤔ale maju super ceny 11dni stoja ako 8 inde..ja spm min.rok bola tiez v evrenseki v orange palace bolo super,ale tento rok dost dvihli ceny tak hladame este.este pockam xi aj niekto nebol😊este raz vdaka za tvoj cas a energiu

@riami78 minuý rok niekto v Adalyi ELite bol,ale meno neviem. Pláž v Lare nemá celkom taký pozvoľný vstup ako napr. v Evrenseki ( túto pláž vidno na konci videa,čo som dala vyššie). Ale nie je to ani najhoršie ako napr. v Kemeri. V LAre máš hrubozrnný piesok. Tu sú nejaké videá/fotky. Tak pozri,či ti to pomôže v rozhodovaní.
https://www.instagram.com/p/BVzGxiMFrOa/
https://www.instagram.com/p/BV1yzs6BM73/
https://www.instagram.com/p/BVohh9WDBI2/