Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
@mina152 Prosim, ked budete v Trendy Aspendos Beach, zistis mi ako sa vola pesnicka, na ktoru tancuju animatori letny tanec? Tancuju ho okolo 11-12tej pri bazene, predtym sa vzdy hraju nejake bazenovy hry - volejbal cez siet a podobne a na konci je ten tanec - maju na to taku vtipnu choreografiu. Neviem si spomenut na slova, aby som si to nejako nasla.
Este to tancuju aj na plazi, vzdy po Zumbe a zumba sa tancuje niekedy poobede.
Vopred dakujem 🙂
Ahoj.mate niekto skúsenosti s hotelom sidelya ?my cestujeme 2.9. z ba..recenzie má vynikajúce..
@fireman666, recenzie má naozaj dobré, len na môj vkus je ďaleko od pláže.
Tak ideme dream world hill.dam recenziu, mozno pomoze nuekomu na buduci rok...dufam , ze bude super ako min.rok.trochu sa bojim tych rusov ,ze ich je vsade vela ,predsa konzervativni , tichi postarsi rakusania maju iny druh zabavy ako temperamentni rusi🙈🙊
@novana je to troška ďalej.ale chodí tam každú chvíľu odvoz a zase mala prechádzka nám neuškodí🙂ideme s troma deťmi a chceli sme kludnejsie prostredie.a čítal som hlavne recenzie na nemeckých stránkach a fakt má výborné ohlasy.ideme do Turecka prvy krát,tak snáď budeme spokojný🙂
Ahojte, tak sme sa rozhodly ist do Side, hotel Alhambra Royal Palace, ideme 5.8.2017, idete este niekto v tomto termine? Ideme cez hydrotour. Prosim vas na ake fakultativne vylety sa oplati ist? Dakujeme 🙂
@mischel123 my ideme 5.8 - 5.20 hod 🙂 Boli sme 2 roky dozadu a bolo super vidiet Pamukalle. Tento rok ideme do Trendy Aspendos.
@selly2901 boli ste v alhambre? 🙂
dievčatá,prajem všetkým príjemnú dovolenku a dajte potom vedieť,ako bolo, možno o rok v niektorom z vašich hotelov zaparkujeme 🙂 Jo a berte si dobré šlapky na piesok,hrozne páli,ja mám čierne a chodím ako po uhlí,ke´d sa rozpália. A ako si všímam,tak trpia najmä tí,čo majú žabky s veľmi tenkou podrážkou,to je potom beh k vode ako na pretekoch. 😀
@mischel123 tam nie 🙂 Q - Premium a bolo super.
Baby veru čo ste detom na nohy dávali. Mala má kroksi či ako sa to píše ale malemu robia otlaky..mám mu žabky kúpiť alebo čo?
Baby chcem sa spýtať čo ste brali deťom do lietadla na cestu?my ideme s malým prvý krát 3 ročný a neviem čo mu zbaliť ...a čo sa týka pitia normal mu môžem zobrať fľašku s vodou z domu čo má takú svoju?
@fireman666, čo chceš tým linkom povedať? Všetci vieme, že Turecko nepatrí medzi bezpečné dovolenkové destinácie, hoci sa sama pohrávam s myšlienkou navštíviť ho. Už som v súvislosti s Tureckom písala - ísť tam na dovolenku je ako hrať ruskú ruletu. Nečudujem sa, že táto destinácia ľudí stále láka, je to za málo peňazí veľa muziky.

Teraz som si všimol.ze mi neodoslalo príspevok čo som k tomu písal..ak si ten článok čítala.je to zase len článok hodný nového času..není tam napísané kde .v akom hoteli sa to stalo v akej destinacii...predpokladám že sa jednalo o nejakú nehodu.unik plynu alebo pod..keby tam niekto odpálil bombu.tak by to asi dopadlo inak..a neviem kde si zobrala že taká dovolenka v Turecku je za málo peňazí..my sme teraz platili za dovolenku 3500 eur..a malo mi to nepríde🙂
@fireman666, vyjadrila som sa obrazne. 🙂 Ale v žiadnej prímorskej krajine nezoženieš dovolenku s porovnateľnými službami lacnejšie. Preto vzhľadom na to, čo Turecko ponúka, je tam dovolenka ( v porovnaní s inými dovolenkovými destináciami) najlacnejšia.

pekny den,mate niekto skusenosti s orex travel? cital som na nu recenzie a teda moc pozitivnych nebolo.

@lussianda my prave ideme na letisko a cestujeme s 2,5 rocnou do Side Trendy Aspendos Beach Hotel, pre malu mam smectu a pre nas endiex, ak by nahodou, malej som zacala podavat probiotika cca dva tyzdne do zadu😉