Dovolenka s dieťaťom na kúpalisku v Maďarsku. Kam ísť?

muskam
28. máj 2011

ahojte, mamičky prosim poradte mi nejaku dobru dovolenku v Madarsku na termalnych kupaliskach. Najlepsie by bolo niekde blizko od Vychodneho Slovenska. Predstavujem si to tak na tyzden v dobrom private, aby sa nechodilo daleko k vode a aby tam bolo aj dost chladku pre 1,5 rocne dieta. Ak ste niekde konkretne boli, rada si precitam recenzie🙂

anavila
28. máj 2011

no aj mna by to zaujimalo...tesim sa na odpovede 😀

janinah
5. jún 2011

pozri si Nyíregyháza Zoo a termalne kúpaliská,boli sme tam včera,zoo je nádherná,vraj najkrajšia v Maďarsku a term. kúpaliská- no z detí sme sa smiali,že im začnú plutvy rásť...kúpaliská sú dve vedľa seba,od bud.týždňa vraj majú byť prepojené/iný majiteľ,včera ešte boli oddelené plotom/ jedno term. aj s priestormi vnútri aj vonku a pre deti super aj malé..to druhé s bazenmi dvoma vonku...nedaleko aj jazero na člnkovanie,vodné bicykle,,,je to minimálne na celodenný výlet ale myslím,že aj na dovolenku,treba pozrieť čo ešte v okolí sa dá využiť...ale berte forinty odtial,platiť kartou al. eurami je tam problém, z PO autobusom to bolo 2,5 hod. cesty a to sa dosť vliekol...

cka
13. jún 2011

ano ano, odporucam Nyiregyhazu, teda cast Sosto, boli sme tam uz 3x, kuk diskusie o dovolenkach a vyletoch v Madarsku, a aj moj album. Tento vikend by sme chceli ist vyskusat Hajduszoboslo, je to kus dalej, ale vraj velmi pekne, a chceme vidiet Debrecen.
Ak mate otazky, pytajte sa. Ahojte.

cka
20. jún 2011

Ahooojte, tak sme boli v Hajduszoboslo.....a bolo uzasneeee. Urcite odporucam.....ak mate otazky, tak sa kludne pytajte, sem-tam tu kuknem, alebo napiste IP. Ahojte.

veronika1982
29. jún 2011

@cka my ideme tento rok do hajduszoboslo po prvy krat. ako to bolo so vstupnym na kupalisko? kedze maly cez obed spi tak by som chcela vediet ako je to s listkami. a co strava? je tam velky vyber stankov s obcerstvenim v areali?

cka
29. jún 2011

@veronika1982 Ahoj...takze, bud si kupis na kupko listok za 1500huf pre dospeleho a dieta ma do 4 rokov zadarmo, a poobede po 16 hod za 1200, alebo si kupis za 2000huf s dvoma vvstupmi, cize za cenu 2000 mozes odist a zasa prist, co je pripad, ak chcete ist spat na izbu. 🙂) My sme ale boli iba doobedu, kym sme sa poobede vymotali, tak uz bolo vacsinou 5 hodin, a to sa nam moc nechcelo. Bolo teplo, takze sme ju ukladali az o 21 hod, takze sme dcerku tahali na obed do 13hod tam na slniecku.....teda v tieni. 🙂)
Strava sa da v pohode, je tam aj podobne nieco ako v jedalni, ides a vyberas si na tacku a daju ti. Nam v teple moc nechutilo, jedli sme iba take zemlicky, sladke buchty a tak. Skor vecer sme chodili na riadne vecere do restauracii.

Snad som ti pomohla, ahooooj.

veronika1982
3. júl 2011

@cka dik za info

nana100
12. júl 2011

ahojte, chcela by som sa opýtať, ako je to s platením v Nyíregyháze kúpalisku. Našla som nejaký cenník, ale nejak mi to pripadalo, že to je len na dve hodiny alebo nejak tak. Neviete niekto poradiť?

kosz
2. júl 2012

TK Tiszaújváros má facebookovú stránku aj v slovenčine:
https://www.facebook.com/tiszaujvarostermal

33henika33
17. júl 2012

mi sme boli v sarospatak tiež v madarsku a toto leto tiež ideme na 10dni sú tam tiež termalne kupaliska pre deticky je tam nadherne mi chodíme vedsinou stanovat do kempu ale aj sú tam chatky .

ewana73
18. júl 2012

baby dajte nejake "lacnejsie" ubytko v niyregyhaze ,aspon co niekde dali baby linky na penziony,160 eur na 3 noci na 1 os. je teda dost veeela.....

tinki
24. júl 2012

Boli ste niekto v NYIREGYHÁZA? Aké to tam je? Koľko je vstupné, to je tam niekde nablízku aj ZOO a Oceanárium? Sú niekde blízko seba? Ako je to s ubytovaním? Ubytovanie je niekde v komplexe kúpaliska alebo nejaké priváty okolo? Neviete, dá sa tam dohovoriť anglicky, alebo prípadne slovensky?

mravvcek
27. júl 2012

@cka chcem sa opytat kde ste boli ubytovani v madarsku?Planujeme ist s manzelom,vraj je tam pekne 🙂 dakujem

mravvcek
27. júl 2012

baby chcem sa opytat nemate kontakty na nejake ubytko na Hajduszoboslo s polopenziou a podobne....

cka
29. júl 2012

@mravvcek boli sme ubytovani na sukromi, stale sme hladali na mieste. Chceme ist aj teraz, niekedy koncom augusta, len sa nevieme rozhodnut, ci Nyigeryhaza alebo Hajduszoboslo, lebo uz aj tam sme boli a je tam super. Lepsie ako v Nyiger.

cka
12. aug 2012

Takze sme sa vratili z Egeru, kupanie na 1!!!! Mozem dokonca povedat, ze oveeela lepsie ako v Nyigeryhaze. Pridam fotky, ked budem viac vladat, tak mozete kuknut. Rada odpoviem na otazky, ak tam chcet ist.

janinah
12. aug 2012

@cka kde ste bývali a čo to stálo? my len možno predlžený víkend v sept. ak by bolo teplo....dík 😉

cka
13. aug 2012

Byvali sme v hoteli Minaret, v Egeri, priamo v centre, 2 dospely, 2 deti do 3 rokov 140e s ranajkami na 2 noci. Celkom fajn, ale nabuduce pojdem do privatu, su tam pekne privaty, len s malymi detmi sa mi nechcelo hladat. Vobec sme nevedeli, kde sa vydat, uz budem mudrejsia. A kupanie sme boli v Egerszalok-u, stalo 3 hodky 8 euro, deti do 3 rokov zadara. Stalo to za to. Aj v Egeri je kupko, ale vonkajsie, nam sa popsulo pocasie, tak sme sli dnu 🙂)
@janinah

janinah
13. aug 2012

@cka ďakujem

sisassss
4. máj 2013

@janinah ahoj my chceme ist na vylet do ZOO teraz v pondelok za vstupne sa da platit kartou alebo len forintami dik za odpoved silvia

sisassss
4. máj 2013

@cka ahoj my chceme ist na vylet do ZOO Nyiregyhazu teraz v pondelok vies mi poradiť či za vstupne resp. aj v bufetoch sa da platit kartou alebo len forintami dik za odpoved silvia

cka
4. máj 2013

radsej forintami....s kartou je problem. eura nepamatam, ale my sme menili.v aquaparku sme mali problem platit kartou aj eurami, ale je tam bankomat. ahoj.

cka
4. máj 2013

@sisassss pre teba odpoved vyssie 🙂) to aby ti prisla notifikacia

sisassss
4. máj 2013

dakujem pomohla si

janinah
7. máj 2013

@sisassss neskoro odpovedám,boli sme mimo pc pár dní...my sme mali problém platiť kartou 😒 a ako bolo na výlete?

sisassss
7. máj 2013

jaj bolo super boli sme tam v pondelok super počasie, super prostredie deti nadšene a mi ešte viac ... určite sa tam este vrátime

sadomaso
2. jún 2013

Ahojte. Moj nazor : Na leto nyregyhaza nie je velmi dobra. Nam sa viac osvedcilo Tisajvaros (neviem ako sa pise) Tam je viac atrakcii aj krasne detske bazeniky. Ale tak to je vec nazoru. Ubytko sme mali na sukromi mali sme 3 izby plus kuchynka a platili sme za dve noci pre 8 osob z toho 4 deti 70 e . Priamo v meste nyregyhaza. V zoo je vraj super ale treba tam ist ked je chladnejsie, nie cez leto. Mna zaujimaju kupaliska zo stanmi. Viete nejake poradit ? Taky kemp z kuchynou a sprchami. V cene kempovania bol aj vstup na kupko. Ale nepamatam si kde sme to boli , vtedy som bol mallllly

katkarv
23. jún 2013

@sadomaso ahoj,to ubytko si nasla na nete,ci priamo tam?My sa tam tiez chystame.

sadomaso
23. jún 2013

hoj nasiel som na nete, ale uz som aj zabudol 🙂 kde to bolo a pred par dnami mi prisiel mail ze ci k nim nechcem prist zas 🙂 tu je ubytko http://hotelguru.sk/szundi-vendeghaz-nyiregyhaza

georgia333
27. jún 2013

skúste navštíviť EGER je tam úžasne