Dovolenka - Tunis 2013
Ahojte.ospravedlnujem sa ak uz je tu taka tema,nenasla som. Chysta sa niekto do tunisu? Kam? Aj s detmi? Nasa ma 3roky a chystame sa v lete. Uvitam skusenosti🙂 Dakujem
@tinasc nebrala som mu nic, dalo sa vybrat aj ked on vymyslal, tak par dni bol len na rybych prstoch a hranolkach 😝 Ale napr. pri pulte s pizzou mali aj male ciste cestoviny nieco ako nase kolienka, tak to som mu davala s nejakou omackou. Ale zemiakovu kasu, zemiak popuceny a take veci. na ranajky croisanty, cerealie. mali tam aj teple mlieko
@zuzkapatrik ahoj akurat citam, ze ideme do thalassa souse v tunise, v rovnakom datume chceme ist aj my, ja mam tiez dve deti a neviem ci do toho ist, mas prosim info o tom hotely od niekoho, kto tam uz bol? dakujem
@fitka skús si prečítať túto diskusiu pár strán dozadu, dve kočky odtiaľto tam už boli aj popísali aké to tam je...
je to od strany 15, vtedy sa odtiaľ vrátila @zuzana612 a písala dlhý príspevok o tomto hoteli... a vlastne odvtedy som s ňou o tomto hoteli rozprávala, tak si prečítaj od nej tie príspevky 🙂
@fitka ahoj, ja mam len info od zuzana612. Ona tam bola a poskytla super info 😉 tak potom daj vediet, dame stretko pri bazene 😉
@zuzkapatrik ahoj, akurat som si precitala vsetko co ste si pisali, inak mame skoro rovnako stare deti, snad by sa baby aj prehrali🙂 takze v podstate vyzera vsetko super, tak by som isla.
@zuzkapatrik idete nejaka partia? uz mate zajazd kupeny? cez aku cestovku?
Ahojte aj ja pozeram Tunis, stredisko Mahdia a hotel caribean World mahdia cez cestovku azur reizen
@fitka na zaciatku sme dostali take ako keby kupony a za tie sme menili vodu v lobby bare. Ale ked dosli listky, v pohode dali dalsie. A potom si mozes pytat napr. pri obede flasu vody, bud obycajnu alebo perlivu a mozes si ju zobrat so sebou. To iste na vecer. Tak s vodou sme nemali ziadny problem
Som zvedava co poviete ked sa vratite, predsa idete v hlavnej sezone. my sme boli koncom juna tak to tam bolo asi este take "kludnejsie" Lebo co som citala teraz niektore uk referencie tak dost ludi nadavalo 😀
@fitka ideme so saturom a kupovali sme v januari 😉 a ideme sami, a s tymi deturencami je super, ze su v rovnakom veku, aspon sa vyhraju. Inak ja maleho este kojim a planujem tam kupovat balenu vodu, ktoru detom prevarim. Aspon taky je plan ohladne vody.
@zuzana612 aha super, a tie kupony si mala na den jeden teda jedna flasa na den? to je dobre to by stacilo a este otazocka, su tam nejake komare alebo hmyz? my sme boli v juni v turecku a s malou som skoncila aj v nemocnici, tak ju dokusali, ze jej to mokvalo a mala to opuchnute az moc skaredo
@zuzkapatrik a na kolko idete dni? hi, ja tiez satur, my sme uz na rodinnej dovolenke boli, teraz planujem len s detmi a beriem kamosku, cize babska jazda🙂 kupila som si koli tomu dvojkocik, aby som si aj oddychla🙂 pretoze z prvej dovolenky mam tak akurat chrbat a plecia opalene🙂 cez obed sme s nimi chodili na izbu a spali 3 hod, teraz mam v plane aj nech spia obcas na plazi a ja sa budem opalovat🙂 a budes si brat konvicu? ja mam taku mini ohrievacku vody tak to beriem, v tom sa da aj prevarit🙂 ale zuzana612 pisala, ze vody zatvorenej je dostatok, tak som kludna
@fitka wifi bolo na recepcii, dal sa kupit nejaky balik ci co, ale my sme to nevyuzili, chceli sme si oddychnut aj do PC a internetu 🙂
@tinasc napr. na to ze v jedalni chybali taniere, pohare a take somariny. Alebo ze kym prisli tak cakali kym donesu viacej jedla a tak. Alebo ze sa jedlo opakovalo hlavne pre tych co boli 15 dni.Hlavne to bolo ohladne stravy. Tak ja by som odporucala kazdemu robit tak ako sme to robili my. na obed sme stali 12.25 pred restikou a na veceru o 18.25. Nebol problem ani s jedlom, ani taniermi, ani miestom pri stole 🙂
S tou balenou vodou a uz vobec prevaranim by som sa netrapila. ja som mala tiez male dieta, mal rok a 7 mesiacov a robila som mu dzusy do tej balenej vody, ale napr. na ranajky som mu naliala aj ten ich dzus 🙂
aha, no tak sa stretneme hádam aspoň tam🙂
@zuzkapatrik ahoj, takze potvrdili sme cestovke, ze ideme, uz mam aj kalkulaciu, ked to budeme mat potvrdene a zaplatene, napisem a dufam, ze sa stretneme🙂
ahááá, vlastne máš pravdu, písala si, že idete na dlhšie 🙂

@zuzana612 teda jedol výlučne jedlo z hotela alebo si mu niečo z domu pribalila?... ideme 8.8.