icon

Dovolenka - Tunis 2013

zuzkat1
5. máj 2013

Ahojte.ospravedlnujem sa ak uz je tu taka tema,nenasla som. Chysta sa niekto do tunisu? Kam? Aj s detmi? Nasa ma 3roky a chystame sa v lete. Uvitam skusenosti🙂 Dakujem

akrim005
11. aug 2014

@slivka3 tak to mas pravdu, musim konikovi a tunajsim mamickam len tlieskat, ako vecia pomoct a poradit🙂) naozaj som sa o tom hoteli uz veeela dozvedela🙂 najma vdaka "zuzane 612" a tiez "sandrittke"🙂)) tak dufam, ze to do piatka vydrzim a hlavne ze nas tam ubytuju- lebo aj to som uz pocula, ze malo kartago problem...

slivka3
11. aug 2014

@akrim005 Určite sa nestratíte. 🙂

fitka
15. aug 2014

@zuzana612 ahoj, este ma napadlo, vies kolko stalo prenajom chladnicky a trezoru? dakujem

viera1107
15. aug 2014

Ahoj,

ešte včera som chcela ísť do TU. Vybrala som si hotel LTI THALSSA MAHDIA 4***, ale keď som si pozrela fotky od ľudí čo tam boli prešla ma chuť 😒 .
http://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g297947-...

a toto je ponuka v CK

http://www.satur.sk/hotel/lti-thalassa-mahdia?k...

Nepochybujem, že Satur je kvalitná CK ale toto ma zaskočilo. Mám precestované už veľa, ale za takúto dovolenku by som € nedala 😒.
+ pozrela som si aj iné hotely a zdajú sa mi špinavé a riadne opotrebované.

dorkica
16. aug 2014

tunis LTI el kser dievcata bol niekto?

jantato
16. aug 2014

my ideme 22.8 do hotela Caribbean World Mahdia,ide ešte niekto? verim že bude ok,nie som naročna a určite si planujem užit tu dovolenku... 😀 😀 😉

tinasc
20. aug 2014

ahojte, od včera sme doma z dovolenky v hoteli LTI Thalassa Sousse 🙂
@akrim005 ty si už asi vegetíš, tak príjemnú dovču...
my sme sa mali fajn, vedela by som vytknúť nedostatky, ale zase na ktorej dovolenke nie sú... je to veľký hotel, s veľa ľuďmi, takže to bolo pre nich určite náročné... ale dosť mi vadilo, že všade čakali za všetko peniaze, jednoducho ak sme nedali, tak upratovačka upratala len naoko, vždy sme ju museli naháňať za toaletný papier, čašník nepriniesol nič, jednoducho si nás nikto nevšímal... a pritom sme mali AI a oni tam na to boli... inak dovolenka fajn, aquapark super, more ako kedy niekedy špinavé, inokedy fajn, bolo veľa medúz, takže nie vždy sme boli v mori...
ak tam niekto ešte cestujete, tak sa pýtajte 🙂

zuzana612
20. aug 2014

@tinasc akurat som na vas myslela ci ste sa uz vratili. Ktovie ci to bolo tym ze bola hlavna sezona, a tym padom uz mali toho vsetci dost. Lebo napr. my sme upratovacke nedavali kazdy den a upratane sme mali stale. Casnikom sme nikdy nedali vopred, vzdy az na koniec a bolo o nas postarane 🙂 Mozno to bolo aj tym ze sme sedeli stale pri tom istom stole takze sme mali super mladeho casnika ktory nam doniesol drinky hned ako zbadal ze ideme ku stolu 🙂 A kde ste byvali? A pocasie bolo ake? My sme nastastie meduzy nemali, par dni nejaku travu po burke, ale inak pohoda. Ale celkovo ste boli spokojni, ci nie?

tinasc
20. aug 2014

@zuzana612 akože nemyslím si, že to bolo tým, že bolo veľa ľudí, lebo my sme boli rozdelení na 2x, tí čo mali malé deti, tak chodili skôr na raňajky, obedy aj večere a potom chodili tí ostatní... takže to bolo rozdelené a niekedy čašníci videli, že ideme a na stole neboli príbory a kukali ako sprostí a nie že by mi doniesol príbor, až keď som mu povedala... toto ma vytáčalo a nikdy sa ani len neopýtali, či niečo nechcem piť, však ja by som mu dala nejaké drobné... keď sme si večer chodili sadnúť do baru, ani jeden čašník a bolo ich tam dosť tam chodili okolo nás a ani jeden z nich sa ani raz neopýtal, či si niečo nedáme stále sme si chodili len sami brať do baru...iba keď sme ich oslovili, tak priniesli a ešte sa nehanbili si aj sami vypýtať bakšiš, bol tam jeden, ktorý chcel po každej runde, ktorú priniesol, aby sme mu dali... keď sme dali jeden dinár, tak že prečo iba jeden... tak to sme mali dosť... sú dosť nenažraní... a ten systém AI pri tých nápojoch ma teda dostal... aby som si pre každý pohárik prišla, som si myslela, že nejako si to budeme brať sami... no neviem... nikdy sme nesedeli pri tom istom stole... a upratovačke sme nechali párkrát a nikdy nebolo nejako extra upratané, piesok sme mali na podlahe a ten toaleťák sme stále naháňali... bývali sme na č. 639 oproti tomu zadnému bazénu blízko pláže, ale to sme dali úplatok... počasie bolo krásne stále teplo, iba jednu noc pršalo, ale to nemalo žiadny vplyv na počasie... v aquaparku sme sa vybláznili, ale boli tam aj úrazy, tak sme potom už nemali odvahu... ja som skúsila len pár tobogánov, pud sebazáchovy mi nedovolil ísť všade... a potom sa tam ľudia doudierali a aj úrazy boli... to more bolo ako kedy, ale zase potom sme sa naučili tým medúzkam vyhýbať, ale pár popŕhlení sme zažili... ale zase za to nemôže cestovka... celkovo to hodnotím kladne, keď prižmúrim oči nad ubytovaním, ale zase neprišla som stráviť dovolenku na izbe, hodnotím dovolenku ako veľmi dobrú... jedlo bolo stále to isté, pár dní pred koncom sme už nechodili ani na obedy, radšej sme si dali palacinky, alebo pizzu...

zuzana612
20. aug 2014

@tinasc tak to ste byvali tam kde my, my sme mali 629 🙂 A v restike ste nesedeli tam vzadu kde sedavala Silvia? Lebo oni mali taky servis ako ty 😀 Mozno sme fakt mali stastie na nasho casnika ze bol taky zlaty. A kedze ja som pila vacsinou colu tak ani poriadne neviem ako ten ich system s drinkami fungoval. Akurat co sme boli par krat so Silviou vecer a to sme zobrali po jednom drinku a stacilo. A ani ziadny uraz sa nestal, alebo o tomneviem, inak by som nenechala mojho 6 rocneho syna chodit sameho 😝 Ale to s tym baksisom som pocula ze su na to zatazeny, ale ani raz sa mi nestalo ze by si niekto odomna pytal sam 😝

sono2
20. aug 2014

Baby viete mi prosím poradiť pekný hotel s krásnou plazou, že tam je nejaká s bielym pieskom. Ďakujem.!

buba08
20. aug 2014

@sono2 hotel Movenpick v Sousse, krasny hotel, super sluzby, ciste more, sukromna plaz, odporucam, boli sme tam v r. 2010 vtedy bol uplne novy, neviem ako teraz, ale predpokladam, ze sa vela nezmenilo, bola to jedna z najlepsich dovoleniek na akej sme boli, este konkuruje Grecko Rhodos hotel Andrianna Princess Spa

tinasc
20. aug 2014

@buba08 nám bolo povedané, že je to strašne drahý hotel...

tinasc
20. aug 2014

@zuzana612 to mi ver, že pýtali a vôbec sa za to nehanbili... také peniaze sme zaplatili za dovolenku a pomaly aby sme si ešte vzali ďalšie na úplatky, ale u nás sa moc nekonali... a upratovačky presne podľa toho upratovali, na koniec pobytu dostala upratovačka 2 dináre a ako potom upratala? tak sme upratané nikdy nemali, dokonca aj 3 toaleťáky a sáčok do koša sme dostali... no to sú veci... a sedeli sme vždy vpredu pri tých bufetoch s jedlom...

sono2
20. aug 2014

@buba08 ďakujem pozriem. Do grécka manžela nedostanem... Možno ešte niekto pekný hotel s dobrým jedlom a peknou plážou!

buba08
20. aug 2014

@tinasc ano, je to drahy hotel, ale sluzby zodpovedali cene, my sme pocas celého pobytu nedavali ziadne tipsy, iba raz upratovacke uplne na zaciatku, my sme boli velmi spokojni, vsetko bolo tip-top 🙂, urcite odporucam🙂

buba08
20. aug 2014

@sono2 preco manzela nedostanes do Grecka? my sme boli tento rok prvýkrát v Grecku a bolo fantasticky, zatial najkrajsie more ake sme zazili🙂, aj na vylete sme boli - prenajali sme si auto a pozreli sme pamiatky na Rhodose

tinasc
20. aug 2014

@buba08 áno aj to nám bolo povedané, že služby sú tam tip top, že je to tam všetko na úrovni a krásne... veru viem si to predstaviť... 🙂

sono2
20. aug 2014

@buba08 no lebo my sme boli raz v lacnom hoteli kvôli ešte jednému páru. Ktorý nemal moc.vysoký limit a odvtedy grécko manžel neznáša...

buba08
20. aug 2014

@tinasc v tom hoteli sa vôbec nedavali tipsy, nikto, aj sme este v autobuse cestou z letiska rozmyslali, ze dame na recepcii do pasu nejake dolare aby nam dali lepsiu izbu, ale ked sme vystupili z busu a vosli na recepciu, tak sme si to rychlo rozmysleli, vsade kamery, luxusna recepcia, proste sa to absolutne nehodilo a pocas celej dovolenky sme si vsimali, ze nikto nedaval nic ani casnikom, ako som uz pisala, dali sme len upratovacke

buba08
20. aug 2014

@sono2 tak to ti verim, to sme raz my zazili v Chorvatsku, mali sme zly hotel, navyse blbe pocasie, tak sme tam nesli hadam 5 rokov, no potom sme tomu dali sancu a minuly rok sme znovu isli a bolo dobre.
Skus pozriet ten hotel Andrianna Princess resort spa, je to 3 rocny 5* hotel, sluzby boli vynikajuce, izba pekna, jedlo tiez velmi dobre a to som alergicka, takze som mala obmedzenu ponuku, ale dalo sa, no to more je tam fakt nadherne ciste, teple, tyrkysovomodre. Skuste dat Grecku sancu

buba08
20. aug 2014

@sono2 no to je najhorsie, ked sa musis niekomu prisposobovat a preto vyberies lacnejsi hotel a nakoniec nemas z dovolenky nic☹, preto my chodíme sami

sono2
20. aug 2014

@buba08 nepôjde mi tam chápeš 🙂 že cigáni gréci sa mu to tam hnusí...

sono2
20. aug 2014

@buba08 veď to je dobrých päť rokov do zadu možno aj šesť. To bola výnimka. My chodíme stale sami.

buba08
20. aug 2014

@sono2 snad nieco dobre vyberiete

sono2
20. aug 2014

@buba08 tak... Mňa už tieto krajiny vôbec nečakajú. Počula som že to tam má trochu úroveň. My sme chceli kapverdy len nevieme čo nám opäť vo februári prepne a už nedám v priebehu pol roka osem tisíc za dovolenky tak som chcela niečo skromnejšie ale., kde je pekná pláž. My sme plážový. No a riešime možno ivf a laparka teraz tak určite nie dlhé lety sa mi nechce ani tisíce vyhadzovať.

sono2
20. aug 2014

@jantato veru. Napíš potom. My chceme až v septembri. Písať nejdem nič. Som zvedavá čo povieš ty určite daj referenciu keď prídete. Štastnú cestu.!

jantato
20. aug 2014

@sono2 dakujem a určite napišem 🙂

slivka3
20. aug 2014

@tinasc Tak si nebola moc spokojná?
No nám sa občas tiež stávalo,že sme nemali príbory a poháre,tak preto sme čašníkom žiadne sprepitné nedávali,keby sa snažili ako u Zuzky,tak by bolo aj sprepitné,ale keďže ochota moc nebola,tak sme nedávali.Aj večer v bare sme si vždy po pitie chodili,lebo tiež raz sme si objednali u čašníka,doniesol akože drink,dali sme sprepitné,ale ďalší už nechcel,tak sme si chodili do baru a dali sme ako kedy nejaké drobné.
Upratovačke sme nechávali každý druhý deň,keďže sme mali dve prepojené izby,tak sme to striedali,raz sme dali na jednej izbe,raz na druhej a vždy krásne upratané,taktiež dostatok toaleťaku,sprcháčov,aj šampónov.

tinasc
20. aug 2014

@slivka3 u nás sa žiadne sprcháče, šampony ani nič podobné nekonalo, nedostali sme, dozvedela som sa, že vraj sme mali dostať aj mydlo, ale nič také okolo nás ani nechodilo... spokojná som bola akurát s dovolenkou, hotel celkom fajn, sťažnosti by som mala akurát na personál...