Dovolenka - Tunis 2013
Ahojte.ospravedlnujem sa ak uz je tu taka tema,nenasla som. Chysta sa niekto do tunisu? Kam? Aj s detmi? Nasa ma 3roky a chystame sa v lete. Uvitam skusenosti🙂 Dakujem
Ahojte bol niekto v Port El Kantaoui hotel Riviera?V pondelok tam cestujeme tak dufam, ze budeme spokojni.Predtym sme boli v Hammamede a Sousse a vsetko bolo uplne super 😉
@zuzkat1 uf tak to som rada, ze nic vazne nehrozi 😉 neviem my sme boli v tunisku 2x davali sme aj "bakšiš",ale čitala som tu niekde ze sa dava aj peniaz do pasu, ze potom daju lepsiu izbu, neviem teda co je na to pravdy 😕 nevies mi s tymto poradit?nie ze budem ako debil potom vyzerat 😀
@alias313 preco do pasu? My sme pas na hoteli ani neukazovali tusim. Na letisku nam delegat dal papier a to sme dali v hoteli. Baksis davas casnikom alebo upratke-tej som nedala lebo nebolo za co. Ale casnik bol velmi zlaty. Este na plazi za lehatka,ak chces aby ti oni obsadzovali.
Ahojte.my sme boli pred par rokmi v Mahdii,AI 4* hotel Mahdia Beach, skvely, vreli odporucam. Mahdia ma krasne biele plaze a tyrkysove more, volaju to tunisky karibik a pravom. Bola som pred par rokmi aj v dominikanskej rep, z dovoleniek k nam blizsie EU alebo sever Afriky sa nam Mahdis najviac pacila,pripominala ten karibik.bol to tip z ck Satur,pani mala vela precestovane,som rada ze nam Mahdiu odporucila.
@bianca2 ahoj, ja idem 5.9. do tohto hotela...bol nám v cestovke vychválený, ideme cez Koalu, tak dúfam,že to bude všetko ok..veľmi sa už teším... bola si spokojná s hotelom, službami, izbou a stravou?
@1aduliatko1 super,caka ta skvela dovolenka🙂 strava bola fantasticka,siroky vyber,skvela kava,uplne jedno z najlepsich miest co sme boli AI doteraz,personal velmi mili,velmi dobry animacny tim tiez,super program,sluzby super.izbu sme menili asi 3x ale my menime pravidelne haha.vzadu ma hotel novu cast,lepsie izby ale vsetko dalej.dali nas rovno k ceste,uplne dozadu,hluk z cesty,tak sme hned sli vymenit.dali nas do prednej casti,starrsie izby a sli sme este raz ci nie je nejaka lepsia vpredu ale oni su rovnake akurat nas dali s vyhladom na bazen a blizko vsade.jasne dali sme recepcii aj sprepitne nejake.hned by som znova sla 🙂 tak mozno na rok.
Mamicky má niektorá z Vás vybratú dovolenku teraz na začiatok septembra do Turecka alebo Tuniska? Ako sa rozhodnene ísť alebo nie, kvoli tým nepokojom, ktoré sú momentálne :( Dakujem
Dievcata, prosim Vas, cestoval niekto teraz do Tunisu s Travel Service? Co sa podavalo ako jedlo v lietadle? Znami, ktori idu s nami s dietatom, potrebuju poradit /bageta, dzus, ci normalne jedlo/. Vdaka.
Kto bol na dovolenke v hotely Club Diana Rimmel? ake mate skusenosti s tym hotelom? Mam tam ist v Juli na dva tyzdne. Dakujem vopred
Chcem tam ist cez cestovku Kartago.. Mi sme este v Djerbe na dovolenke neboli. Nasa rodina chodi go Grecka a na Kanarske, Chceme vyskusat ten hotel Club Diana Rimmel. Tato strabka je super. Ludia si tu dost pomahaju recenziami. Ozaj dava sa na recepcii baksis kvoli dobrej izbe? V ktorom pavilone je lepsie byvat. Dakujem vsetkym za akukolvek pomoc.
Ahojte chcely by sme ist do hotela Club Diana Rimel Djerba boli ste tam niekto? Dava sa tam aj baksis na recpcii na lepsiu izbu? chceme tam ist jul august. Vopred dakuje za pomoc
Zdravím my ideme tento rok na Djerbu -Midoun do hotela Caribean World thalasso Djerba ,trošku zmenu 🙂 nakoľko sme boli už na pevnine 3 krát a to v Hammamete , Monastire a v Mahdii , rada by som sa informovala či niekto v tomto hotely už bol?? Ďakujem 🙂
ahojte, nie je tu niekto kto má skúsenosti s hotelom LTI Thalassa Sousse? Chystáme sa v auguste 🙂
Tunis nieje celkom naj na dovolenku pri mori. Je to moc mestské. Zato Tunisko je úplne v poho.
Djerba, Sousse, Hammamet aj Mahdia su ok. Ceny dostupné ak nejdeš na dovolenku jesť, úplne stačí polpenzia, lebo aj miestne veci treba ochutnať www.dobredovolenky.sk/dovolenka/tunisko/
@tinasc lebo je to nasa prva spolocne dovolenka nakolko doteraz sa 7 rokov riesil len dom a jeho dokoncenie. Donedavna najstarsi syn hucal pri kupani ked mu kvapla kvapka do oka. Teraz je uz v pohode, do vody aj skoci. Ale kedze nikdy neboli pri mori, neviem aky dopad to bude mat na nich, ked im kvapne slana voda do oka 😀 Tak sme si povedali ze ked uz mame dat tolko penazi za dovolenku, tak chceme aby tam bolo co najviac aktivit pre deti, ak by nahodou nechceli byt pri mori. Tak rozhodol hlavne ten novy aquapark. Nakolko tu na SK chodime do Besenovej kde je nieco podobne ako bazen so smykackami pre deti na fotkach, tak vieme ze aspon na tom sa par hodin do dna vysaleju 🙂 Najvacsie obavy mam ohladne stravy a vody kedze dost ludi hovori ze si na to treba dava pozor. Pozeram ze male deti mame v rovnakom veku, nas bude mat v novembri 2 roky. Tak hlavne kvoli nemu by som chcela vediet ci je poblizku nejaky obchod kde sa da dokupit balena voda, lebo na stranke hotela je pisane ze mame narok na jednu 1,5 litrovu flasu vody denne. To vypije kazde moje dieta jednu flasu same 🙂 Tiez ako je to napr. s nejakou stravou pre deti v obchode, take nieco ako detska vyziva. Ci sa to da kupit, alebo budem brat malemu z domu. Vacsinou doma s jedlom problemy nema, ale tak o neho mam asi najvacsie obavy 🙂
@zuzana612 jasné, no my sme veľmi dlho už neboli pri mori a po tejto dovolenke to vyzerá, že asi tak skoro už k žiadnemu moru nepôjdeme, tak sme tiež chceli, aby to stálo za to... hej drobcov máme približme v rovnakom veku, hlavne o neho mám trošku strach, veď o Tunisku sa už popísalo všeličo, hnačky a pod... tiež u nás rozhodol ten aquapark, hlavne naša staršia miluje aquaparky, tak sa tam vyblázni 🙂 náš malý je tiež novembrový, bude mať 2 roky... ja si stravu pre neho beriem, nejaké výživky, mlieko a kaše... budem rada, keď mi potom všetko podrobne opíšeš, hlavne čo sa týka hotela a stravy 🙂 škoda, že tu nikto nie je, kto tam už bol... cez ktorú cestovku idete?
@tinasc ideme cez Satur, myslim ze okrem nich tu na sk uz len jedna cestovka ponukala tento hotel. Tiez to bude asi nasa jedina dovolenka na dalsie roky, preto dufam ze to bude stat za to 🙂 Aj ja uvazujem o nejakych kasach pre maleho, pribalit aj konvicu na vodu. Mozno sa este niekto ozve kto tam uz bol. Co som citala recenzie aj na UK stranke tak su celkom dobre, najviac su ludia asi nespokojni so stravou. Ale tak my nie sme narocni, zevraj je tam dobry bufet s palacinkami a pizzou, tak to by starsim detom mohlo stacit 😀 Manzel moze jest aj cely tyzden to iste a mne staci nieco sladke a sme najedeni 😀 Niekde som citala ze je dobre davat detom aspon mesiac vopred probiotika aby nemali potom problemy s bruskom, tak vyskusam ci to pomoze. Odkial letite vy?
@zuzana612 ani my nie sme nároční, malému teda beriem stravu, dcérka tá vždy na dovolenke vymýšľa, málo je, takže tá sa budek kŕmiť asi tou pizzou a palacinkami ako ju poznám a my si vyberieme... o tých probiotikách som čítala a mám to v pláne... letíme z bratislavy, aj my ideme cez Satur...

@zuzkat1 bazen jasne ze sa nezmenil 🙂 ale ostatne asi ano ked to tak pisujes