icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

ajajaj00
23. jún 2018

@lenuskab my sme boli teraz koncom maja hotel Adelya Elite Lara https://www.satur.sk/hotel/turecko/antalya/adal... a mozem len odporucit..more super bazeny a tobogany paradne spustane od 10:00-17:00..kolotoce pre deti..pre mensie aj kutik a detske ihrisko..je to max 20 min od letiska..strava super cisty hotel..posledny augustovy tyzden tam ideme zas

zuzulkazu
25. jún 2018

baby neboli ste niekto alebo nepoznate yalihan hotel? vdaka

zuzulkazu
25. jún 2018

zienky a este otazka kolko vas v priemere vysla dovo v turecku 2+deti nad 2 roky?dik

roskovaevka
30. jún 2018

@lenuskab ja odporucam Diamond Premium, 2 deti do 15 rokov su zadarmo, akurat nakupne moznosti o nicom, ale 5 km je Manavgat, takze raz za pobyt sme sli nakupit tam a mali sme vybavene..

baumka
1. júl 2018

@roskovaevka bola si teraz v Diamonde? Ja o ňom snívam,možno na rok. ❤ CHcem sa spýtať,že či ste mali izbu k Manavgatu alebo na bazén. Lebo chceme tichšiu izbu a počítam s tým,že asi na rieku sú tie izby tichšie,aj keď tam plávajú tie výletné koráby. A more bolo v pohode,netrebalo obuv do vody?

roskovaevka
15. júl 2018

@baumka Boli sme tam uz 2 krat a teraz ideme 3x. Mali sme ist v juni, ale mala si zlomila ruku, tak sme museli zrusit a vzali sme teraz augustovy termin. Mali sme otocenu izbu k rieke, aj teraz sme si taku ziadali. Sem-tam ta lodka isla okolo, ale v pohode. More nie je az take pozvolne, ako ho prezentuju, a pri vstupe je taky pas drobnych okruhliacikov. Potom aj pred tym piesok... Mala nosi topanky do vody, ale starsia dcera - 12 r a my dospeli nie.

endaebi
16. júl 2018

@lauraa @roskovaevk Ďakujem za tipy, možno niektorí z hotelov skúsime budúci rok 😉 Tento rok sme už mali v čase Vašich odporúčaní buď zajednanú dofču, alebo sme sa práve kúpali v mori 🏖🌞

endaebi
16. júl 2018

@zuzulkazu Ahojky Zuzulkazu, napr. ja som bola so sestrou a jej 2 deťmi nad 2 roky v PALM WINGS EPHESUS ***** v dátume 22.6.-3.7. a vyšlo nás to 3070 € + poistenie. 🙂

baumka
16. júl 2018

@roskovaevka ďakujem za odpoveď,s tým morom viem,že nie je tak postupné,ako pred Side,ale fajn,že je potom aj piesok a dospelým netreba topánky.hotel sa mi páči,že ja takmer na samote,teraz tam urobili aj cyklistickú a bežeckú dráhu popri rieke,ženy tam aj kočíkujú. No aj mne sa viac páči tichšia izba na rieku,uvidíme,snáď raz sa tam dostaneme.... Daj potom vedieť,ako bolo. Tento rok je tam dosť RUsov,oni sú tiež nadšení,aj na instagram dávajú krásne fotky.

zaketa
23. júl 2018

@ajajaj00 ahoj my frcime tuto sobotu.....takze more pekne čisté???? To je pre nas dôležité 😊ideme prvýkrát do turecka( doteraz chorvátsko,sardinia)...tak mam troska obavy....nákupné možnosti v blizkosti pešo? Ďakujem

ajajaj00
24. júl 2018

@zaketa my ideme az posledny augustovy..ale ked sme tam boli posledny majovy bolo more uplne cistucke a obchody su kusok peso

zuzanap2
8. aug 2018

Ahojte, bol niekto z Vás v Turecku ,oblasť Bodrum?

roskovaevka
8. aug 2018

@zuzanap2 bola tam teraz znama, velmi si to chvalila, len to pocasie tam nie je az take stale ako na riviere. Sem tam sprchne

novana
8. aug 2018

@zuzanap2, bola som pred dvomi rokmi v hoteli Venosa Beach Resort & Spa. Momentálne som v oblasti Beleku, tiež je super, ale Bordum je vyšší level. 🙂

erzulik
8. aug 2018

Ahojte odporucam hotel v Lare- Delphin Imperial. Boli sme 5 x v Turecku najlepsi hotel aky sme mali. Celkovo sa mi v Lare pacilo a je to 15 min. od letiska.

zuzanap2
9. aug 2018

Ďakujem

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
novana
14. aug 2018

@erzulik, verím, že sa Ti páčilo, mňa by zaujímalo, kvôli čomu je v porovnaní s inými hotelmi lepší, čo v ňom je naviac okrem blízkosti letiska?

reluska
14. aug 2018

@erzulik boli sme tam dva roky po sebe a fajn hotel, minulé leto sme boli v maxx royal v beleku a ten bol vyšší level, ale oblast Lary je fajn s detmi kvôli kratučkému transferu... isli sme cez nemcov a transfer do delphinu bol len pre nás..

erzulik
17. aug 2018

Porovnavala som hotely v ktorych som bola. V delphine sa mi pacilo najviac, je to v centre, blizko delphinarium 10 minut peso, strava pestrejsia, nebolo vela turistov, vzdy boli volne stoly v restike, tam som nakupila lacnejsie ako v Beleku, Side. Vo vecernych hodinach sme sa tulali v centre Lary. V aprili sme boli na Kube a ten klud a pokoj na plazi ci v hotely bol pre mnana nezaplatenie. Osobne nemusim prepchate hotely turistami. Cakat v radoch na jedlo a hluk na plazi to nemusim.

erzulik
17. aug 2018

@reluska My sme boli v Beleku v hotely Siam elegance. Mne teraz vyhovoval kratsi transfer do Lary.

reluska
17. aug 2018

@erzulik to fakt je v blízkosti delfinarium ? kokos boli sme tam dva krát, ale toto som nevedela...mne sa na deplhine pacilo to..že denne sme si prenajímali to gazebo..a tam nám nosili jedlo, pitie ..ked bol szn mimi, tak som si ho uspala v kociku a pekne v klude spinkal pri tom gazebe, kde mal pokoj...a starsie decká blbli v mori ..

natak
Autor odpoveď zmazal
evulienkaslx
11. jún 2019

ahojte, kolko trva transfer do beleku. Ideme do selectum luxury, bol niekto?

endaebi
11. jún 2019

@evulienkaslx Ahoj, aha, pohľadaj si tu podľa toho kam letíte... https://dovolenka.sme.sk/dlzka-letov/turecko 😉

reluska
11. jún 2019

@evulienkaslx belek je tak 30 min....zaleží ale ak spoja bus pre viacej htl, tak to bude dlhšie, nakoľko potom pri rozvoze turistov stáť pri každom htl. a ludia vystupujú, berú kufre..

222lucia
12. jún 2019

@evulienkaslx videli sme fotky boli známi pred týždňom, nový luxusný resort, Belek je Top v Turecku lepší ako Lara

evulienkaslx
12. jún 2019

@222lucia dakujem, boli teda spokojni? nevies, ake boli sluzby, okolie, nebol tam nejaky stavebny ruch? vdaka

222lucia
12. jún 2019

@evulienkaslx všetko mali tip top , žiaden stavebný ruch , iba dokonalý relax

evulienkaslx
13. jún 2019

@222lucia super, dakujem!