icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

mischel123
26. júl 2017

Ahojte, planujeme ist do Turecka a nevieme sa rozhodnut medzi hotelmi: Alhambra palace a Dragon royal. Prosim vas neboli ste niekto v nich? Dakujem velmi pekne 🙂

martulik6
26. júl 2017

@mischel123 boli sme v susedststve Dragonu, videla som z balkona ich hotelovy bazen-odporuuucam. My sme boli v Siemelii- raj na zemi taktiez a samo plaze sme mali polu- piesocek no proste bomba . U mna iba Turecko👍

mischel123
26. júl 2017

@martulik6 prosim vas a bolo v dragone aj detske ihrisko? A more bolo priezracne ciste aj sa dalo snorchlovat? Dragon ma aj lunapark len neviem ci tam nebolo vela ludi ked je ten lunapark pre hotel dragon aj pre hotel taj mahal... Dakujem pekne

danula2
26. júl 2017

@mischel123 alhambra

mischel123
26. júl 2017

@danula2 boli ste v alhambre? Ci v oboch?

martulik6
26. júl 2017

@mischel123 ihrisko som nevidela a v areali vo vnutri som nebola....inac more je priezracno ciste a snorchlovat sa dalo, voda suprova....hned by som sa vratila❤

lilly30
26. júl 2017

@tanika my ideme do elita Beach rezort & spa Side Turecko 🙂

danula2
26. júl 2017

@mischel123 len alhambra
Jeden z naj kde sme boli
A zatial jediny kam sa planujeme vratit casom opat

mischel123
26. júl 2017

@danula2 prosim ta boli ste tam tento rok alebo minuly, ci este davnejsie? Chcela som sa spytat ci je vnutry aj detsky kutik alebo vonku? A ci su vonku pri detskom bazeniku smyklavky pre male deticky (nemyslim tobogany) ? A ake vylety odporucate? Dakujem pekne 🙂

stankadca
26. júl 2017

Zienky, ktore ste boli v turecku s malymi detickami, mali ste nejake zdravotne problemy? teda skor deticky...letime zajtra s tromi drobcami /no splasili sme sa po 8 rokoch, ze sa nam cnie za morom a teraz stresujem, ci to dame 😀DD/ a letime o 2,50 v noci, tak to bude masaker....mozno sa tam s niekym stretneme, my ideme do side alegria 🙂

roskovaevka
27. júl 2017

@stankadca raz sa nám stalo, že mala vracala aj hnackovala asi dva dni, ale asi chytila nejaký úpal. Ale v každom prípade od vtedy nosím preventívne BIOPRON a ten všetci denne užívame počas dovolenky. Dávala som ho aj malej do mlieka, v lekárni mi odporučili vysypať ten prášok z kapsule do mliecka. Odvtedy sme nemali problémy.

dai
27. júl 2017

@mischel123 ahoj. Detske ihrisko ma kazdy lepsi hotel v turecku a dragon medzi lepsie patri. Lunapark je uplne v pohode - je otvoreny dlho a zase kazdy den tam ani teba nebude bavit chodit...
More podla mna zalezi od obdobia - v turecku podla mna nie je ciste more a na snorchlovanie by som si urcite vybrala inu destinaciu, je ale teple a fajn pre deti....

dai
27. júl 2017

@mischel123 alhambra aj dragon su pekne a kvalitne hotely - pozri si fotky a rozhodni podla vkusu - v oboch sa podla mna budes citit dobre...
Ja za seba este odporucam pozriet maxx royal a voyage - podla mna topka su tieto...

lauraa
27. júl 2017

@lilly30 myslis sunis elita beach resort?

lilly30
27. júl 2017

@lauraa áno ten 🙂

lauraa
27. júl 2017

@lilly30 tak ten nie je v side ale az ta manavgat. Odporucam topanky do vody. Mate zaplateny hotel alebo klub ?

lilly30
27. júl 2017

@lauraa https://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2017/ture... tuto ideme a tento rok neni v našom hotely klub ani mi to nevadí náš malý bude mať len tri takže neviem či by sme to aj vyuzili

lauraa
27. júl 2017

@lilly30 ano viem , vratili sme sa pred tyzdnom. V hoteli funguje detsky medzinarodny klub, zial v nasom case bol hotel plny rusov a turkov, slovakov snad 10 rodin.Boli ste uz v Turecku?

lilly30
27. júl 2017

@lauraa a inak hotel sa vám páčil?no my sme boli dva krát už ale v oblasti kemer teraz ideme prvý krát aj s našim malým 🙂 a išli ste tiež cez Hydrotour?

lauraa
27. júl 2017

@lilly30 vies ze more je dost hlboke a kameniste, nie prilis vhodne pre male deti. Nam to nevadilo , nasa plava tak nema problem skocit z mola. Inak clubove ubytko je lepsie ako hotel , hlavne mi prekazal koberec v izbe.Sluzby a jedlo tu byvalo lepsie ale stale je to ok.obchody cez cestu ale nic moc , lepsie je ist taxikom za 5 € do lyra park. Nakupne centrum alebo potom do manavgat na trhy.

lilly30
27. júl 2017

@lauraa no my by sme mali bývať v tých bungalovoch tak som zvedavá ...

lilly30
27. júl 2017

@lauraa a koľko vám trval transfer z letiska?

lauraa
27. júl 2017

@lilly30 my sme isli taxikom tak do 50 minut. Zavisi ako casto bzde stat autobus lebo vystupovat bzdete medzi poslednymi.

evulienkaslx
27. júl 2017

Ahojte, chceme ist do TUR Lara, rozmyslam nad Deplhin Palace alebo Delphin Diva, ci Titanic ? Citala som recenzie, ze v Titanicu bolo prilis vela ludi a nestihali pripravovat stoly v jedlani a upratovat izby. Ake ma ihrisko, miniclub, lehatok bolo dost, ma aj lunapark? Delphiny tusim maju. Dakujem za rady.

lilly30
27. júl 2017

@lauraa a tak to nám nevadí 🙂 my radi cestujeme 🙂 a pre malého bude zážitok ísť autobusom bo často nechodi väčšinou len autom...a keď si písala že.sluzby bol ok ale v minulosti lepšie ?nebola si teraz až tak spokojná.?

danula2
28. júl 2017

@evulienkaslx my sme boli tento rok v delphin palace
tiez bol plny, citit to bolo len v hlavnej restike

tanika
28. júl 2017

@lilly30 no mi deti rozhodli že oni chcú opäť Kumkoy že to tam už poznajú takže letíme 19.8.-16.8. z BA 8 dní so kumkoy beach resort a samozrejme môže isť aj do Evrene beach resortu nakoľko tam platia náramky a je to ich hotel takže super.

kočky letíte niekto s deťmi 19.8 z BA do Kumkoy Beach resort ....?

lauraa
28. júl 2017

@tanika aspon mozes porovnat co sa zmenilo v kumkoy od minuleho roku...bola si uz v evrene?

tanika
28. júl 2017

@lauraa áno asi 3 krát nám sa páčilo keď boli deti menšie ale teraz má syn 14 a dcéra 9 a chcú sa isť vyšantiť opäť do kumkoya a syn povie mami boli sme tam vieme kde čo ako a kedže prvý krát ideme iba na 8 dní tak si ich plno užijeme. Vždy sme chodili na 11/12 dní. podľa mňa je kumkoy pre všetky vekové kategorie, či rodiny s deťmi, či mladý bez detí a aj dôchodci...😉

05ada
28. júl 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky,
rada by som sa spytala na Vas nazor a popytala sa o radu.. Chceli by sme ist zaciatkom septembra to Turecka - Side. Nemame konkretne vybrate len hladame. Chcela by som rodinny hotel /mam 2 rocnu slecnu - takze chcem aby tam boli deti - ona miluje deticky./ Dufam, ze v septembri tam rodiny s detmi budu. Mojou dalsou podmienkou je, aby to nebolo daleko od letiska aby sme necestovali dalsie 3hodiny v autobuse. All inclusive - tu mam len jednu otazku k vode, konkretne k balenej - dufam, ze nemusim zhanat detsku vodu zvlast a vhodna je aj pre deti. Samozrejme cista plaz, cisty hotel, dufam, ze bude teple more aj v septembri. Mozete mi poradit cestovku, pytala som sa len vo 2 a v jednej mi povedali, ze prichod do hotela je okolo 6 rano a ubytuju hned. V tej druhej mi povedala, ze prichod je okolo 9 hod, ale ubytko davaju az o 14 hodine. Ked som sa spytala, co budem robit s malym dietatom do 14, odporucila mi mam si zobrat plavky do prirucnej batoziny a ist k moru. Celkom ma to pobavilo, keby som bola sama OK ale s 2rocnym dietatom je to tak na 50/50 podla toho ako sa bude citit. Este mam otazku ku kociaru chcela by som si ho zobrat s mami, je to bezecky kociar Baby Jogger Elite a malej sa dobre spi v nom. Ma velke kolesa, tak som rozmyslala zobrat ho na plaz alebo do mesta. Mate skusenosti na letisku s kociarom, je to extra batozina musi sa doplacat.
Hotely doporucene v cestovke pre deti-
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
SEAMELIA BEACH RESORT
JADORE DELUXE RESORT and SPA
Mate niekto skusenosti alebo idete tam zaciatkom septembra.
Budem rada za kazdu odpoved.😉