Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
Inak baby neviete ako je tam tera na juznej strane s teplotou mora..planujeme na dovolenku ale bojime sa ci detom nebude studene, ved toto leto sa nejak este nerozbehlo ani u nich.
stači na cestu do BG lietadlom iba občiansky?
Babulky viete mi poradit? chceme ist do Bulharska odlet zo Sliaca, ale chceme ist len na dakych 7-max8dni, bola som sa pytat asi v dvoch cestovkach a povedali mi, ze zo Sliaca sa da letiet len na 10 a viac dni. Je daka cestovka z ktorej by sa dalo odletiet aj na menej dni a zo Sliaca? Dakujem za vsetky odpovede, velmi mi pomozete 😅
maggie59 áno, stačí občiaský
@terkalr
v Bulharsku maju v obchodoch vsetko potrebne pre deti, konkretne sunar si nepamatam, ale vsetko od nestle, hipp, atd, kupis aj v potravinach, aj v lekarnach, v Primorsku maju vsetko, plienky, jedla, vyzivky, keksiky, nieco sa predava pod inym nazvom, ale podla obalu hned spoznas, co to je, napr brumik tam ma iny nazov, ja mam skusenost, ze aj v malej lekarni vsetko potrebne kupis, nieco o dost lacnejsie, nieco takisto ako u nas, ale napr v Burgase su aj billa, metro, dm, carefour, ak idete autom, tam sa zastavte a nakupte. Vodu musia aj dospeli pit balenu, maju take velke bandasky 10, 11, 12 litrove, tie sme kupovali. Ak pojdete autom cez Srbsko, mozete nakupit aj v Novom Sade, Belehrade, tam je este vacsi vyber, ja zvyknem tak poldna- cely den stravit v Belehrade, aj popozerat, aj nakupit, to vzdy planujem. Ale da sa ist autom aj na jeden sup.
@mimi1234567 dakujem...bohuzial autom nejdeme,tak sa budem spoliehat na obchody v okoli co budu.
Ahojte! Koncom júla ideme do Bulharska , Slnečné pobrežie. Aké máte skúsenosti? Niaké infošky ,čo ti cestovka nepovie?
Slnečné pobrezie je najhlucnejsie a najspinavsie stredisko! Nikdy viac, radšej choďte do Pomoria, alebo Primorska.
Ahojte, tiez zvazujeme toto leto Bulharsko, maly ma 2,5 roka, este sme s nim pri mori neboli. Ako vase deticky zvladli cestu lietadlom? Ako dlho sa leti do BUlharska? Dakujem.
@epelino: leti sa 1 h 15 - 1 h 30 do Burgasu, vyberte si mensie strediska, Slnecne pobrezie nie je pre take deticky najvhodnejsie, ale aj tam sa daju najst mensie hotely, lepsie by vam bolo Primorsko (50 - 60 minut transfer z letiska), Sozopol (45 - 50 minut), Pomorie (20 - 30).
@mimi1234567 Dakujem velmi pekne, na to som aj zabudla, este tie transfery z letiska.. bojim sa, ako zvladne maly tu cestu........ 😕
@polovkova CK Solvex isto nerobi Bulharsko na 8dni..http://www.solvex.sk/bulharsko/letenky/burgas/s... ..taktiez si staci kliknut na hociktory hotel a pri ziadnom neni na 8dni..iba na 11 alebo 12dni...
@monnikka
@monnikka na ich stránke nájdete CK, ktoré ponúkajú ich zájazdy , skúste pozriet. Hotel Kotva poznám. Pre deti raj...ani k moru sa im nebude chcieť 🙂 ak to vybavite napíšte mi prosim o kolkej budete odlietat zo Sliaca. Ja sa rozhodujem aj medzi Popradom..aké zatiaľ mám informácie že zo Sliaca sa letí okolo obeda a tak aj z dovolenky spať sa bude tak letiet .. Akurát na check out.
Nemusíme čakať polovicu dňa pred hotelom s batozinou.🙂
ahojte,ako to je teda,tie co chodite?staci obciansky letecky do Bulharska?
Ja som tiez zistovala v cestovke a vraj urcite staci obciansky. Pevne dufam, lebo manzelovi nedavno skoncil pas... 😅

@legorka nám to pvedali tento týždeň v Ck, niekam pani volala, ale presnýčas príde týždeń pred. Ale že čas sa posunie iba ak by lietadlo meškalo. Daj vedieť, ak by ste leteli, hodíme reč v lietadle 🙂