icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

legorka
24. jún 2013

@samada jasné, ak sa nájdeme, podebatíme 🙂 prosím ťa ako sa voláš na meno,aby som ťa prípadne nejak oslovila, haha, ja som Martina,tak ak ma nájdeš prvá....daj ešte nejaké poznávacie znamenie.Ja mám 2 dcéry staršia bude mať 9 má vemi dlhé vlasy a mladšia 10 mesiačikov, budeme mať červený golfáč 🙂 a nemysli si,že si sama,kto má stres, ja som síce zatiaľ v pohode,my sme so staršou už pár krát leteli,ale s touto menšou to bude iný cirkus,plno vecí, kočík.....ajajaaaaj!

legorka
24. jún 2013

@matja my ideme na Slnečné pobrežie do hotela Pliska, mal veľmi dobré recenzie a pre nás bolo prvoradé,aby bol blízko pláže,lebo aj tak budeme chodiť ako Adamsovci s deťmi 🙂 Dali sme si iba raňajky,lebo nám v BG to tak vyhovuje, ak ideme inam, ideme AI,ale tu sa nám to zdá zbytočné,ale koľko ľudí,toľko chutí...a vy čo vyberáte?Alebo už ste vybrali?

mayca20
24. jún 2013

Ahojte.my ideme do 27.7.do primorska.hotel vermona.ide niekto?

matja
24. jún 2013

@legorka - máme chorú dcéru, aj dnes mala ešte teploty, tak čakáme, či sa z toho dostane, ináč by sme brali Primorsko hotel Palma Plaza alebo Palma Beach.

legorka
24. jún 2013

@matja joooj, tak nech sa rýchlo vylieči,ale možno je to len nejaký vírus,lebo horúčky z tepla a vy môžte ísť.My sme už v Primorsku boli a spokojníííí.Páčilo sa nám.Držím palce!

iwuskaaa
24. jún 2013

@matja my sme tam boli pred 2 rokmi, možno je zmena 🙂

samada
25. jún 2013

@legorka a pozerala si počasie? Od pondelka nič moc, aj dážď a väčšinou polooblačno a teploty cca 25stupňou, čo je nič moc. Ja som Erika, Máme čierny kočík s červenou pinkie opicou,som taký blonďatý bachroš, mňa nájdeš isto 😀 Tak už sa nám to kráti, už som začala čosi aj pripravovať, nejaké tie lieky a iné maličkosti. Ale najviac ma teraz hnevá to počasie 😢

samada
25. jún 2013

@zuzla2 my ideme cez solvex na 8 dní

legorka
25. jún 2013

@samada sledujem počasie už asi mesiac 😀 stále sa to mení,ale máš pravdu na budúci týždeň predpovedajú zo 3 dni aj dážď a teploty čo som vygooglila boli okolo 27 stupňov.Nič moc,ale možno to budú len prehánky.Teplota by mi až tak nevadila,pre deti lepšie ako také 35.Musím sa niečím ukľudňovať 🙂 Ja už tiež niečo začínam chystať, my ideme už vo štvrtok, prespíme v BA u rodiny,aby sme nemuseli ťahať deti v noci.A neboj, ja tiež nepatrím k tým chudým, akurát mám tmavo hnedé vlasy ako na fotke 🙂

cacka
25. jún 2013

Baby nechystate sa niektora s rocnym babo. Do bulharska? Viete mi nieco odporucit ?? A ako je to s cistotou tiez tam hrozia hnacky ako v turecku?

legorka
25. jún 2013

@cacka my ideme s 10 mesačnou dcérou a nepočula som že by niekto mal hnačky,ale my sme nemali ani v Turecku.Teda ani naša staršia dcéra.

matja
25. jún 2013

@samada
@legorka - ja sledujem počasie na niekoľkých webových stránkach, najkrajšie počasie hlásia na pocasie.sme.sk 🙂 keby vyšlo toto počasie, čo sa uvádza tam, tak je fajn, všade inde hlásia počasie horšie...

rorinka11
25. jún 2013

Ahojte. My sa chystame sem http://tiptravel.sk/dovolenka/bulharsko/kotva-w... mate niektora skusenosti? Dakujem za odpoved =)

samada
25. jún 2013

@matja no veru tam je predpoveď dobrá, odteraz budem sledovať iba túto stránku, lebo chytám depku. Niekoľko rokov po sebe sme boli v Štúrove, nám sa tam páčilo, ale minulý rok nám dosť pršalo, tak že tento rok jedine k moru. Ma porazí, ak budeme zas na izbe hrať človeče a vonku v Bulharsku lejaky 😝 a vy idete kam? A kedy?

matja
25. jún 2013

@samada - my ešte nemáme vybratú dovolenku. Zo skúseností vieme, že keďže máme často chorého syna, môžeme si dovoliť jedine last minute. Aj teraz sa nám to osvedčilo, lebo sme chceli odchádzať pôvodne dnes, no deti na tom neboli ešte celkom dobre. Zarezervovať dovolenku môžem, až keď budú obaja v poriadku, náhradný termín máme od 28.6. Ale tiež by som si predstavovala krajšie počasie. No a kam - najradšej by som brala Primorsko, možno hotel Perla Beach. Len či bude ešte voľný...

samada
26. jún 2013

@matja tak to by sme boli susedia, my ideme v piatok do perla plaza 🙂

matja
26. jún 2013

@samada 🙂

matja
26. jún 2013

@cacka - my sa chystáme s 20 mesačnou do BG, hnačiek sa obávam všade, kde je teplo, aj u nás na Senci sme raz niečo chytili 🙂 Máte už niečo vybraté?

szuszuka
27. jún 2013

@tessa jeeeej dakujem velmi pekne si ma potesila.. 🙂 Este hadam otazocku ze ako ste to vybavili s vodou kupovali ste balenu ci ako to tam funfuje?? je napr. zastrcka na hotelovej izbe? cestovali ste lietadlom?? a Leva ste zamienali na slovenku??
za odpoved ti dakujem... 🙂

tessa
27. jún 2013

@szuszuka Zástrčka je na izbe, to je myslím v pohode... vodu sme si kupovali v obchodíkoch, čo sú okolo hotela. Ale vieš, my sme mali ALL IN, takže na hoteli sme mali vždy čo piť 🙂 Len na pláž sme si brali balenú fľašu vody. šli sme letecky, cesta bola ok 🙂 Trošku sme ale prišli skôr ráno a tak sme skoro 4 hodky čakali na recepcii hotela na izbu... 😒
A levy sme si menili na SK ešte, ale priamo v hoteli je zmenáreň a v pohode ti zmenia, euráče aj doláče na levy 😉
Budete mať info pri príchode...delegát vám povie, čo a ako, viem, že to bolo dosť poučné 😉

epelino
28. jún 2013

@iwuskaaa Prosim ta, vy ste boli v Perla Beach *** a my sa rozhodujeme medzi nim a tym so 4 hviezdickami.. v cestovke mi povedali, ze tam je rozdiel len v ubytovani, teda v 4**** je lepsia izba.. dala sa aj u vas? nevedela by si mi to porovnat? rozdiel v cene nie je nezanedbatelny, je to 300 EUR:Dakujem ti moc!

janelinka
28. jún 2013

boli ste niekto v Bulharsku na Slnečnom pobreží hotel Slavyanski? aké je more a čo ceny v reštauráciach? vraj je to tam drahšie a veľké vlny,tak teraz nevieme čo ako.

iwuskaaa
29. jún 2013

@epelino my sme boli v 3***. Bolo to tak, že sme vedeli, že ideme do Perla Beach a hviezdičky som nejako extra neriešila 🙂 . Až tam sme zistili, že je pavilón s 3*** a 4****. My sme boli v 3*** a boli sme maximálne spokojný. Síce sme prechádzali do reštaurácie od toho pavilónu 4****, ale vôbec nám to nevadilo. Izbu sme mali apartmánovú, veľkú s poschodím. Akoby prízemie, kde bola chodba a izba, WC a kúpelňa a po schodoch sa vyšlo do ďalšej izby a tiež WC. Izby čisté, dennodenne upratované, bez problémov. Veľká spokojnosť, odporúčam 🙂 .
@janelinka vlani sme boli na Slnečnom pobreží, more čisté a teplé, vlny jemné a reštaurácie ako ktoré. Aj lacnejšie, aj drahšie. Na výber ich je tam veľa, takže určite si nájdete niečo vhodné pre Vás 😉

epelino
30. jún 2013

@iwuskaaa Dakujem este raz 😉 cakame stale, ci zajazd zlacnie, inak by sme chceli ist uz teraz v utorok. Tesim sa 😉

iwuskaaa
30. jún 2013

@epelino pobaľte sa a čakajte. Myslím si, že zlacnie. Nám ho deň pred odletom zlacneli o 170 Eur, ale my sme nečakali, takže smola 😀

epelino
30. jún 2013

@iwuskaaa No ten 4* stoji aj s poistenim 1850 EUR, takze to sa mi zda dost pre nas dvoch a 2.5 rocneho syna. Ved uvidime, len mi bude luto, ak sa vypreda uplne ☹ Zajtra napisem co a ako 🙂

epelino
30. jún 2013

@iwuskaaa Nepamatas si , kolko ste platili vy nahodou? no ak to kupis skor, potom uz radsej ani nepozerat aka je cena 😀

iwuskaaa
30. jún 2013

@epelino no nás vyšiel teda ten 3*** pred dvomi rokmi v júni 1250 Eur už cena na komplet, vrátane poistenia. Tomáško mal 10 mesiacov, Dávidko 2 roky a 10 mesiacov, takže to bola perfektná cena! 🙂
A 3*** už nieje v ponuke? Naozaj bolo aj tam super 🙂

epelino
30. jún 2013

@iwuskaaa V ponuke je, rozdiel v cene je ale len 30 EUR na osobu, takze to az taky rozdiel neurobi. to ste mali teda ozaj paradnu cenu, mne sa tych 1800 EUR zda prilis vela, ved za 2000 eur bola svagrina s rodinou v Turecku v 5*. No, uvidime, snad to este daju dole. Je to cez CK Solvex, ale videla som , ze aj Azur Reizen ich maju v ponuke.

iwuskaaa
30. jún 2013

@epelino My sme boli cez Azur 🙂 . Určite mi daj vedieť, budem zvedavá 😉