Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@matja my ideme na Slnečné pobrežie do hotela Pliska, mal veľmi dobré recenzie a pre nás bolo prvoradé,aby bol blízko pláže,lebo aj tak budeme chodiť ako Adamsovci s deťmi 🙂 Dali sme si iba raňajky,lebo nám v BG to tak vyhovuje, ak ideme inam, ideme AI,ale tu sa nám to zdá zbytočné,ale koľko ľudí,toľko chutí...a vy čo vyberáte?Alebo už ste vybrali?
Ahojte.my ideme do 27.7.do primorska.hotel vermona.ide niekto?
@legorka a pozerala si počasie? Od pondelka nič moc, aj dážď a väčšinou polooblačno a teploty cca 25stupňou, čo je nič moc. Ja som Erika, Máme čierny kočík s červenou pinkie opicou,som taký blonďatý bachroš, mňa nájdeš isto 😀 Tak už sa nám to kráti, už som začala čosi aj pripravovať, nejaké tie lieky a iné maličkosti. Ale najviac ma teraz hnevá to počasie 😢
@samada sledujem počasie už asi mesiac 😀 stále sa to mení,ale máš pravdu na budúci týždeň predpovedajú zo 3 dni aj dážď a teploty čo som vygooglila boli okolo 27 stupňov.Nič moc,ale možno to budú len prehánky.Teplota by mi až tak nevadila,pre deti lepšie ako také 35.Musím sa niečím ukľudňovať 🙂 Ja už tiež niečo začínam chystať, my ideme už vo štvrtok, prespíme v BA u rodiny,aby sme nemuseli ťahať deti v noci.A neboj, ja tiež nepatrím k tým chudým, akurát mám tmavo hnedé vlasy ako na fotke 🙂
Baby nechystate sa niektora s rocnym babo. Do bulharska? Viete mi nieco odporucit ?? A ako je to s cistotou tiez tam hrozia hnacky ako v turecku?
Ahojte. My sa chystame sem http://tiptravel.sk/dovolenka/bulharsko/kotva-w... mate niektora skusenosti? Dakujem za odpoved =)
@matja no veru tam je predpoveď dobrá, odteraz budem sledovať iba túto stránku, lebo chytám depku. Niekoľko rokov po sebe sme boli v Štúrove, nám sa tam páčilo, ale minulý rok nám dosť pršalo, tak že tento rok jedine k moru. Ma porazí, ak budeme zas na izbe hrať človeče a vonku v Bulharsku lejaky 😝 a vy idete kam? A kedy?
@samada - my ešte nemáme vybratú dovolenku. Zo skúseností vieme, že keďže máme často chorého syna, môžeme si dovoliť jedine last minute. Aj teraz sa nám to osvedčilo, lebo sme chceli odchádzať pôvodne dnes, no deti na tom neboli ešte celkom dobre. Zarezervovať dovolenku môžem, až keď budú obaja v poriadku, náhradný termín máme od 28.6. Ale tiež by som si predstavovala krajšie počasie. No a kam - najradšej by som brala Primorsko, možno hotel Perla Beach. Len či bude ešte voľný...
@szuszuka Zástrčka je na izbe, to je myslím v pohode... vodu sme si kupovali v obchodíkoch, čo sú okolo hotela. Ale vieš, my sme mali ALL IN, takže na hoteli sme mali vždy čo piť 🙂 Len na pláž sme si brali balenú fľašu vody. šli sme letecky, cesta bola ok 🙂 Trošku sme ale prišli skôr ráno a tak sme skoro 4 hodky čakali na recepcii hotela na izbu... 😒
A levy sme si menili na SK ešte, ale priamo v hoteli je zmenáreň a v pohode ti zmenia, euráče aj doláče na levy 😉
Budete mať info pri príchode...delegát vám povie, čo a ako, viem, že to bolo dosť poučné 😉
@iwuskaaa Prosim ta, vy ste boli v Perla Beach *** a my sa rozhodujeme medzi nim a tym so 4 hviezdickami.. v cestovke mi povedali, ze tam je rozdiel len v ubytovani, teda v 4**** je lepsia izba.. dala sa aj u vas? nevedela by si mi to porovnat? rozdiel v cene nie je nezanedbatelny, je to 300 EUR:Dakujem ti moc!
boli ste niekto v Bulharsku na Slnečnom pobreží hotel Slavyanski? aké je more a čo ceny v reštauráciach? vraj je to tam drahšie a veľké vlny,tak teraz nevieme čo ako.
@epelino my sme boli v 3***. Bolo to tak, že sme vedeli, že ideme do Perla Beach a hviezdičky som nejako extra neriešila 🙂 . Až tam sme zistili, že je pavilón s 3*** a 4****. My sme boli v 3*** a boli sme maximálne spokojný. Síce sme prechádzali do reštaurácie od toho pavilónu 4****, ale vôbec nám to nevadilo. Izbu sme mali apartmánovú, veľkú s poschodím. Akoby prízemie, kde bola chodba a izba, WC a kúpelňa a po schodoch sa vyšlo do ďalšej izby a tiež WC. Izby čisté, dennodenne upratované, bez problémov. Veľká spokojnosť, odporúčam 🙂 .
@janelinka vlani sme boli na Slnečnom pobreží, more čisté a teplé, vlny jemné a reštaurácie ako ktoré. Aj lacnejšie, aj drahšie. Na výber ich je tam veľa, takže určite si nájdete niečo vhodné pre Vás 😉
@iwuskaaa V ponuke je, rozdiel v cene je ale len 30 EUR na osobu, takze to az taky rozdiel neurobi. to ste mali teda ozaj paradnu cenu, mne sa tych 1800 EUR zda prilis vela, ved za 2000 eur bola svagrina s rodinou v Turecku v 5*. No, uvidime, snad to este daju dole. Je to cez CK Solvex, ale videla som , ze aj Azur Reizen ich maju v ponuke.

@samada jasné, ak sa nájdeme, podebatíme 🙂 prosím ťa ako sa voláš na meno,aby som ťa prípadne nejak oslovila, haha, ja som Martina,tak ak ma nájdeš prvá....daj ešte nejaké poznávacie znamenie.Ja mám 2 dcéry staršia bude mať 9 má vemi dlhé vlasy a mladšia 10 mesiačikov, budeme mať červený golfáč 🙂 a nemysli si,že si sama,kto má stres, ja som síce zatiaľ v pohode,my sme so staršou už pár krát leteli,ale s touto menšou to bude iný cirkus,plno vecí, kočík.....ajajaaaaj!