icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

epelino
1. júl 2013

@iwuskaaa No tak dnes som cely den cakala az do 14 h ci zmenia cenu, stale to vychadzalo 1850 EUR , tak som nasla iny hotel, vola sa hotel Mercury, je to rodinny hotel pre rodiny s detmi, maju tam vela veci pre deticky. tak dufam, ze budeme spokojni.
No , a teraz o 18.30 h, ked som otvorila stranku Solvexu, som zistila, ze Perla zlacnela a vychadza 1500 EUR so 4* 😠 tak co ti poviem, tesila som sa tam ale nechcela som cakat na dalsie ponuky, lebo sa leti zase az v piatok .................ale som trochu nahnevana. 😒 lenze odlet je uz zajtra, koho by napadlo, ze to zlacnia vecer.

mayca20
1. júl 2013

nebude niekto od 27.7 v primorsku? .)

iwuskaaa
1. júl 2013

@epelino no tak to je škoda, ale určite budete spokojný aj s novým výberom 😉 . Oni dávajú nižšie ceny práve večer pred odletom. Táto nová voľba Vás vyjde na koľko? 🙂

epelino
2. júl 2013

@iwuskaaa Tiez 1500e a je to 4*.na 11 dni.ck bola otvorena do 18 h a ta ponuka nabehla az potom,necakala som to.letime ale az vecer,asi preto.no snad bude fajn aj tam 🙂

cencula
2. júl 2013

ktorá cestovka má dobré ceny na bulharsko? aj my chceme ísť, ale vychádza to pre nás 4 drahol a kočky beriete si so stravou alebo bez stravy? poradte dakujem

mokon
2. júl 2013

@cencula stravu si neberieme, iba ak máš malé bábo a papká niečo "naše", ak máš AI - nič netreba, ak nemáš, v pohode sa vystravujete v okolitých reštauráciách - lacnejšie ako u nás

michaelas88
2. júl 2013

cencula my sme boli cez Solvex. Podla mna maju super ceny. Za malu sme platili len letiskove ci ake su to poplatky 40 eur. Aj v buducnosti budeme vyberat dovolenku pre dieta zadarmo kym sa bude dat 🙂

cencula
2. júl 2013

baby dakujem a bol niekto v penzione LIla alebo Katija? tiež sovlex azurreisen aj dobra cestovka vychádza celkom dobre

iwuskaaa
2. júl 2013

@cencula my sme boli cez Azur Reisen, ale tiež sme vtedy uvažovali nad CK Solvex, mali tiež slušné ceny. No konkrétne, čo sme boli my, tak Azur Reisen mal lacnejšie ten konkrétny hotel + všetky služby lacnejší asi o 200 Eur. Treba to sledovať, porovnať a vybrať 🙂 .
Ak si vyberiete hotel a bude ponúkať napr. All inclusive a tiež bude ponuka bez stravy, tak si to prepočítaj a premysli 😉

poprad
5. júl 2013

@mayca20 aky hotel my chceme ist 10-11.7

semina
5. júl 2013

@rorinka11
jeeeej aj my tam ideme ... vyzera to super a pocula som same kladne ohlasy od ludi co tam boli ... takze snad budeme spokojny ... 🙂))

cencula
7. júl 2013

bol niekto v BUlharsku v Obzore penzion Katija? boli ste spokojní?

mayca20
7. júl 2013

@poprad my ideme 27.7.-5.8 a hotel je vermona, nic extra, ale nam staci 🙂 a vy?

poprad
7. júl 2013

@mayca20 chcem ist 11,7 jeden z tychto prvych troch
hotelov....http://www.orostours.eu/bulharsko/primorsko/

cencula
7. júl 2013

poprad poznáš tú cestovku?

cencula
7. júl 2013

tá cestovka podla všetkého čo som už pozerala mi ráta najnižšie a najlacnejšie ceny

mayca20
8. júl 2013

@poprad vsetky su dobre podla mna, my konkretne tam nejdeme kvoli hotelu, aj ked ziadnu spinu a podobne veci nestrpim 🙂

kevama
8. júl 2013

my sme sa akurat vratili z 8 dnoveho pobytu v bulharsku na slnecnom pobrezi..a hoc sme mali hotel 4+,all inclusive, nikdy viac..je pravda ze sme vychytali zle pocasie a aj preto nam to dovolenku zneprijemnilo..no dost ma zarazilo ze hotel ktory je 4+* ma tak spinavu stolicku,ze som do nej ani nedala dieta sa najest..nehovorim o tom ake spinave boli obrusy..a more, hoc bolo ciste, boli pre deti neskutocne vlny..takze starsia mi ani nevosla do mora..co sa tyka slnecnikov a lezadiel za kazde lezadlo a slnecnik chcu 8 leva co je viac ako 4 eura..ak mozem poradit tak peniazky mente tam, je ram kurz 1.91 a treba menit len v zmenarnach ktore ma znacnu crown..v ostatnych aj ked je lepsi kurz sa moze stat ze vam daju stare peniaze ktore sa nepouzivaju..sama som to zazila ked jedna turkyna chcela platit..

baritus
9. júl 2013

Letí niekto na Slnečné pobrežie 23.7 z BA?

chavierka
9. júl 2013

@kevama v ktorom hoteli ste boli, môžeš uviesť? a nechcem byť za hlupaňu, ale treba - netreba cestovný pas pre dospelú osobu? Pokiaľ viem, tak nie, ale niekde som čítala, že treba, tak ma to zmiatlo

kevama
9. júl 2013

@chavierka boli sme v hoteli chaika beach resort and spa..a pas netreba my sme sli na OP

chavierka
9. júl 2013

@kevama ok, pozerám, ale iné hotely, tak vďaka

cencula
9. júl 2013

baby prosím vás bol niekto v penzione Simm alebo Rose, či Kapitan alebo Kompas? bol už niekto v Primorsku? je to tam drahé? lebo chceme bez stravy, či sa nám to oplatí, dakujem velmi mi s tým pomôžete, fakt vám velmi pekne dakujem.

peggy589
9. júl 2013

Ahoj,bola som v penzione Sim ale len sa pozriet na izbu,lebo tam boli ubytovany kamoši a do penzionu Kompas sme sa chodievali najest,vyborne tam varili...ale bolo to už daaavno mohlo sa čokolvek zmenit...

peggy589
9. júl 2013
cencula
9. júl 2013

peggy589 dakujem, neviem sa totiž rozhodnúť a recenzie sú kadejaké, inak v Primorsku je draho? kolko stojí taká večera resp. obed pre 4?

peggy589
9. júl 2013

to ti teraz naozaj neviem povedat,lebo ja som tam bola pred piatimi rokmi,vtedy tam bolo velmi lacno,stravovali sme sa len po reštauraciach.Primorsko sa mi velmi pačilo a chcem sa tam vratit už teraz s rodinkou,ceny už určite stupli,ale myslim,že sa to stale oplati..a inak ten penzion SIM bol pekny,z izby mali vyhlad na akvapark,len mne sa zdal daleko od centra...my sme vtedy byvali v penzione Ruža oproti penzionu Kompas...chcete ist cez Hechter?

peggy589
9. júl 2013
cencula
9. júl 2013

peggy589 áno cez hechter

lenka2112
9. júl 2013

ahojte, aj my odlietame v utorok ráno do Pomoria. už 3 x 😎 😎 😎 .odporúčam cez booking.com . a letenku zvlášť 😉