Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
Dobrý večer, prosím Vás neviete náhodou niekto, či na Slnečnom pobreží sú blízko nejaké obchody s detskými potrebami t.j. plienky, voda, papanie? Ideme na dovolenku a neviem,či to mám všetko vláčiť z domu, alebo v pohode to tam zoženiem. Ďakujem krásne.
A ináč asi pred tromi rokmi sme boli v Primorsku a bolo super. Vôbec sa mi to nezdalo ako rušná destinácia. A v reštauráciách sa dalo dobre a lacno najesť. Stačí hotel s raňajkami. Odporúčam aj pre detičky. 🙂
@madaraszka veľmi pekne ďakujem, nebola som tu dlhšie, zajednali sme si ho a ideme koncom júla. Dám vedieť ako bolo. 🙂
@lenka2112 dakujem za info,ešte ma zaujima ako to vlastne fungje?Kedy je to vyhodne zajednat penzion a kedy letenku?Je to tak lacnejšie?Lebo viem,že čoraz viac ludi takto chodi tak ma to zaujima.Budeš taka dobra a vysvetliš mi to???Lebo naozaj si to neviem až tak predstavit,že čo potom,ked vystupime z lietadla...dakujem🙂
lenka2112 to by aj mna zaujímalo, vopred aj ja dakujem za info
@peggy589 no ja som hľadala tak,aby mi sedela letenka s dňom nástupu na ubytko. a potom sa nakontaktuješ na osobu, ktorá prevádzkuje hotel, penzion.resp. väčšinou sa oni ozvú tebe.presne akoby si šla na Slovensku na dovolenku. 😎 platili sme aj zálohu, už priamo tej pani. oni väčšinou ponúkajú možnosť transféru priamo k nim z letiska. a ak by nie tak v Bulharsku sú aj taxíky za dobrú cenu. my takto ideme do Pomoria už druhý krát,že bez cestovky.možno na začiatku stráviš veľa času hľadaním,ale v konečnom dôsledku sa to cenovo oplatí.hlavne ak cestujete viacčlenná rodina. 😉 a ak ti môžem poradiť, tak letenky skús pozerať utorky a štvrtky -tie bývajú lacnejšie. 😉
ešte som zabudla napísať, že máme normálne voucher a doklad o zaplatení zálohy.letecká spoločnosť nám mailom poslala letenky. my sa tešíme, nakoľko máme dvojizbový apartmán s komplet kuchyňou. tú síce využívať nemienim, 😀 ale nakoľko malá pije ešte UM, tak to isto oceníme. 😉
@baklik je to velmi individualne ale v nasom hoteli bol doplatok na osobu 100eur a to clovek ma na celu dovolenku aj s obedmi ,ja si myslim. je tam naozaj lacno. v nasom hoteli to robili tak ,ze ked si jedla u nich tak ti dali 10% dole zo vsetkeho. my sme leteli z BA ale boli tam ubytovany aj co prileteli zo Sliacu.ja ked som to zratala tak mna vysla strava aj zo vsetkymi vecami ktore chceli deti popri tom za 12dni okolo 200eur na 3 osoby.
Baby, my ideme tiež do Bulharska tento rok, odlieteme v nedelu 28.7....ale chcela som sa spýtať, nešli ste niekto už tento rok do bulharska a aký ste mali čas odletu? 🙂
@lula6612 my sme boli minulý rok a neviem ako zo začiatku ale od centra smerom na Sv Vlas je veľa malých marketov a min 2 velké supermarkety Zora tam sa dalo nakúpiť komplet všetko ceny zhruba ako u nás akurát niektoré výrobky mali iný názov a tiež fungujú akciové letáky 😅 😀 .... jediné čo som si všimla že plienky boli trošku drahšie ako u nás a aj opalovacie krémy ako takých lacných tureckých tam bolo habadej som kúpila len kôly ooobrovskej osuške 😅 ale napr garnier o polovicu drahšie ako som kúpila doma 😝 tento rok nemám tolko dní dovolenky tak sedíme doma ale budúci rok ideme znovu a veru už žiadnu kozmetiku okrem opaľovacích zo sebou neberiem 😉
prosím vás bol niekto v slnečnom pobreží tento rok? je tam draho? ked si zoberieme len hotel s ranjkami kolko si mám zobrať so sebou čo 4 ludia prejeme 2 dospelé a dve deti vo veku 5 10 rokov.
My dnes frčíme smer Obzor, vraciame sa tam po 6 rokoch. Skoro každý rok sme boli v BG, ale priznám sa, že Slnečné a Zlaté obchádzame s kilometra. Keď sme si to porovnávali s Prímorskom a pomorím je tam patričný rozdiel v cenách 😒 len práve máme dilemu, lebo červík má ATB a čosi na neho lezie...ale šak snáď mu more pomôže 😅

@cencula ahoj akurat sme sa v nedelu vratili z Primorska .vrelo odporucam bolo naozaj suuuupeeer. mam deti 2r. a 4r. volila som len ranajky v hoteli a dobre som urobila.prve som rozmyslala ze all in. ale zbytocne by som len preplatila. deti vzdy nieco zjedli z ranajok a potom nakolko bolo teplo tak cez obed vela, vela ovocia, tie ich palacinky jedna stoji 1euro a su to ako nase 3ks. a na vecere sme chodili len do restauracii. je tam velmi lacno. napr. spagety bolonesia 1porcia 1,5eura, pizza okolo 4eur, ked si das napr. makrelu, opekane zemiaky sopsky salat a male pivo tak ta porcia stala v prepocte 4,5eura 🙂 zo vsetkym . bulharsko vrelo odporucam najma s malymi detmi. pocasie uplne super, more teplucke a krasne.