icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

terkalr
6. sep 2013

my sme boli v hoteli Selena2 na Slnečnom pobreží...more plné rias, medúz, na pláži velke cierne ovalne kamene, co som pozerala nechapavo...plaž nebola nic moc,aspon v tej casti, kde sme chodili my.Slnečník 8leva, tak isto aj lehatko.Raz sme ich vyuzili.Škoda toho nečistého mora, chalani sa vyblaznili viac v hotelovom bazene.Chybala na na plaži sprcha. Vodu sme kupovali balenu, vodu z vodovodu sme pouzivali na varenie kavy, instant. polievok.Dianke (8mes.)som prevarala aj balenu vodu. Nemali sme ziadne zaludočné problemy, akurat nasa najmensia mala pocas jedneho celeho dna zvysenu teplotu, odmietala papat,pila len caj, nechcela ani mlieko.Nastastie do 24hod. bola fit.
Na promenade sme si kupovali varenu kukuricu 2leva, pizzu 3 leva, šišky, plnene zemiaky. palacinky.Stanok na stanku. Oblecenia neurekom, za dobre ceny.Športu a zabavy chtiví sa na Slneč. pobreží vybláznia do sytosti.
Na mna moc zivo, ak Bulharsko tak ine miesto ako Slnečné p.

blueeyeska
9. sep 2013

@janet24 my sme sa pred dvomi týždňami vrátili z bulharska, malá má 1,8r. a určite ti neodporúčam zlaté piesky...možno iná destinácia áno, zlaté piesky nie...strašný hluk,všade kopec ľudí, opití nemci atd

micsli
9. sep 2013

My sme boli tento rok na Slnecnom pobrezi,more spinave,plaz preplnena,vecer velky hluk.Pred 2 mi rokmi sme boli v Primorsku,voda cista,plaz o.k.,vecer sa dalo kde vypadnut a nie je take hlucne,tak ze za mna skor Primorsko.

flow333
9. sep 2013

My chodime uz 7 rokov do primorska... kazdy rok maximalna spokojnost... 3x sme boli s dcerkou. Prvy x mala 21mesiacov....strava sa da vybrat, more ciste, mesto rusne ale iba hlavna ulica.... ja odporucam

lula6612
20. sep 2013

@zuzanale No trochu opozdene, ale boli sme s dovolenkou spokojní 🙂 A to všetci. Sem tam nejaký mini problém, ktorý sa dal ľahko vyriešiť, ale tak ako sú písané recenzie na ten hotel, myslím, že to preháňajú, ale každý máme iné nároky. Najväčší problém bol, že malá na 6. deň ochorela a už sme len teplotovali v izbe 🙂 Ale inač by všetko bolo fajn. Takže nie vždy treba recenzie brať na 100%.....

jespera
5. dec 2013

Bol niekto v Paradise Beach - Svati Vlas - alebo celkovo v tejto oblasti? potesili by ma infor. dakujem

nicollmt
12. dec 2013

Ja som bola s priateľom v Bulharsku na Slnečnom pobreží a to hlavne z toho dôvodu lebo v blízkosti je užasne miesto Nesebar a dá sa tam jednoducho dostať verejnou dopravou. Je tam naozaj krásne aj náš malý synček bol z toho miesta hotový 🙂 určite sa tam raz vrátime.
Odporúčam si prečítať tento pekný článok: http://precestuj.sk/lens_portfolio/nesebar-roma...

epelino
22. dec 2013

@nicollmt Ahoj, aj mne sa v Nessebare hrozne paci.
Nebol niekto na dovolenke priamo tam ubytovany? dakujem za info.

nicollmt
17. jan 2014

@epelino Áno ja som bola. Odporúčam hotel Iris*** ak by si mala záujem pošlem ti aj cez koho som to objednávala. Bolo tam krásne pekný hotel a super pomer kvalita=cena

eeffka
17. jan 2014

@nicollmt ahoj aj poprosim kontakt do IP

lucka331
17. jan 2014

Tak boli sme v bulharsku par krat aj z detmi aj bez a suhlasim nicollmt ze nesebar je nieco neskutocne krasne a tak isto elenite kusok vzdialene krasa pekny penzionovy dom z vybavenim ako doma krasne bazeny vyhlad na more cista plaz vsade ticho a klud lebo to navstevu vacsinov rodinny z detmi ktory chcu pokoj.Jedlo fajn vodu sme pre istotu aj mi pili len balenu.celkovy dojem pre nas bol uzasny,a z manzelom sme si povedali ze uz nikdy do takych hlucnych velkych miest.Z detmi nam bolo lepsie v klude 🙂a boli sme par krat autobusom v slnecnom pobrezi na nakupy a tak sa prejst.

epelino
17. jan 2014

@nicollmt ano prosim ta posli vdaka

iljanka
17. jan 2014

Ahojte, my ideme do Obzoru. Nasa prva dovolenka s detmi, tak sa tesime. Malo by to byt tiez kludnejsie mestecko. Konkretne ideme do Obzor beach resort. Ak tam uz niekto bol, napiste ako bolo... 🙂

lucicek1
17. jan 2014

Chcela by som sa opýtat bol niekto v Bulharsku oblast Nesebar koncom juna? Ake su tam teplty nieje tam moc chladno este v takom mesiaci? ďakujem

zuzanale
18. jan 2014

@lucicek1 my sme boli pred dvoma rokmi na slnečnom to je kúsoček a leteli sme 27.6 bolo krásne teplo čisté more a takto na začiatku sezony aj personál ochotnejší 😅 ale zas na búrku či mierne zhoršenie počasia možeš natrafiť ....

kristinkinazuzka
18. jan 2014

Ja Bulharsko zbožňujem 🙂 A tento rok ideme celá rodinka do Prímorska - aj naša malá žabka - prvýkrát uvidí more :D Sa teším 🙂

babetkarka
18. jan 2014

ahojte, bol prosim niekto v aparhotely prestige city? Vaham tiez ci zobrat firstminute,alebo pockat na last? Ideme prvy krat,tak neviem. Dakujem

olganr
21. feb 2014

Ahojte mamičky chcem sa spýtať bol niekto z vás v ALBENE hotel Gergana 🙂 my sme už boli so synom na slnečnnom a nebolo to Bohvie čo

bernette
29. mar 2014

@iljanka boli sme v komplexe Obzor beach rezort asi pred 3 rokmi, bolo tam super, čo sa týka raňajok aj ubytovania a pláže, jedna z naších najlepších dovoleniek a to chodíme už 8 rokov do Bulharska

bambina78
15. apr 2014

Ahojte, prosim vas tie, ktore ste boli v NESEBARE, je tam vhodne more pre deti? Lebo, v Bulh.je stym vraj dost problem, ze v mori nie je take pozvolne klesanie, ale hned bude hlboka.. to by som nerada, kvoli detom. A nahodou hotel Stanny Court poznate? 🙂

zuzanale
16. apr 2014

@bambina78 práveže bulharsko má 90% pozvolných pláži 😉 v nesbare som bola len v starom a tam je to skor prístav a menej zákutí na kúpanie aj ten okolie tiež beton a kamene ale taká ravda o trošku ďalej už má pláže ok na druhej strane je slnečné a svety vlas a tam musíš ísť hoodne ďaleko aby si si zaplával ... známy zas majú vyskúšané primorsko a sozopol a tam pláže tiež pozvolné... ale odporúčam pogoogliť pozrieť cez mapy určite nájdeš kopec fotiek a aj nasnímané to je tak sa da poprechádzať 😉

bambina78
18. apr 2014

@zuzanale dakujem 😉

epelino
20. apr 2014

Ahojte, bol niekto este v Nesebare alebo blizko neho na dovolenke? Ktory hotel by ste odporucili? My sme boli na Slnecnom pobrezi, ale s 2 rocnym dietatom to bolo prilis hlucne.. dakujem.

blondyblond
24. apr 2014

@bambina78 V Nesebare sme boli a plaz bola pozvolna .Nam sa tam pacilo,piesocnata plaz,sice o moc mensia ako na Slnecnom ale od Nesebaru je Slnecne len kusok sme striedali,raz sme sli na plaz na Slnecne cca.20min peso od Nesebaru.Ale Nesebar nam bol odporuceny koly detom ze je to tam take tiche a boli krasne vychadzky vecerne aj do Stareho nesebaru co bolo asi 5 minut od hotela.Boli sme spokojny a planujeme sa tam buduci rok vratit.

bambina78
25. apr 2014

@blondyblond super..tak sa tesim, lebo chceme ist prave tam 🙂

olioza
6. máj 2014

@cat ahoj.. nakoniec ste boli v tom hoteli Kotva? my rozmysalme tento rok že tam pojdeme.. ako tam bolo

cat
6. máj 2014

@olioza neboli sme napokon..

nastasja25
9. máj 2014

Baby ,boli ste niektorá v Marina Beach v Djuni?? ak áno,poprosím bližšie info,dik 😉

szusky
10. máj 2014

@janulik660 Absolutne súhlasím janulik poznám tieto destinácie je tam super, pre deti ako stvorené, výborné ceny a v super markete kúpiš pre dieťa, čo potrebuješ a lacnejšie ako tu. batožinu minimálnu, všetko je dostupné

szusky
10. máj 2014

@iljanka pozor lokalita Obzor je úžasná ale! su tam veľmi často veľke vlny pre malé deti radšej Nesebar, Sozopol