icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

simba
10. júl 2014

@jespera do ktorého hotela sa chystáte? a kedy odlietate? my ideme do Paradise beach na prelome júla a augusta

lopp1979
10. júl 2014

Ahojte chcem sa opýtať chcel by som zobrať manželku a deti 1,5 ročne a 9 do Bulharska autom len by si rad nechal poradiť nejaké dobre ubytovanie v pomorii alebo primorsku ak mi poradíte budem rad kľudne cez ip. Vďaka za rady

milanchemik
10. júl 2014

@lopp1979 Pomorie ani nerieš. S Prímorskom sa nedá ani porovnať. Ubytovania máš dosť, takže stačí ísť na blind a do 30 minút bývaš. Ty budeš mať dilemu, lebo pre 1,5 ročné dieťa by ti viac vyhovovala južná pláž, kde sa more hádam ani nepohne, ale je preľudnená. Pre 9 ročné by viac vyhovovala severná pláž s vlnami - tá vlastne aj pre dospelých. V tých vlnách sa vyšantíš až až. Takže podľa toho na akú pláž chceš ísť si musí vyberať aj ubytovanie. Po príchode do Prímorska vpravo hotely pre južnú pláž a za aquaparkom na križovatke vľavo po asi 500 m hotely pre severnú pláž. Tam chodievame my, takže hotely Neven, Bulgaria a Malina. A kopec iných.

lopp1979
10. júl 2014

@milanchemik dik a nejaké apartmány sú v blízkosti alebo aj tie hotely sú v pohode chcel by som aspoň dve izby ak by sa dalo a ceny sú zhruba aké. My sme boli pred 5 rokmi v pomori a manželke sa tam veľmi páčilo

milanchemik
10. júl 2014

Prímorsko je fakt 100x lepšie ako Pomorie. A čo sa týka dvoch izieb, tak určite nájdeš, ale fakt neviem, že v ktorých hoteloch.. chodievam do tých menších...

l3yla
10. júl 2014

@lopp1979 rozhodne Primorsko a napr. hotel Grand Hotel Primosko ,Queen Nelly 😉

strakana
10. júl 2014

My chodievame na Slnečné pobrežie a sme spokojní 🙂 a do hotela Sunny day

milanchemik
10. júl 2014

@strakana Skúste raz Prímorsko 🙂

lopp1979
10. júl 2014

@janinka007 a este jedna otázka tie ceny sú na osobu alebo za izbu?

strakana
10. júl 2014

@milanchemik uvažujem o tom 🙂 len potrebujem nájsť hotel kde je bazen s toboganom 🙂 podmienka mojej dcery 🙂

milanchemik
10. júl 2014

bazén s toboganom som tam nevidel. Chodíme do bazéna hotela Belitza do ktorého sa dá ísť cez vždy otvorenú zadnú bránu a nikto to nerieši. Tobogány má v aquaparku 🙂

susan65
10. júl 2014

@lopp1979 urcite radsej Primorsko, my sme boli najskor v Pomori a na dalsi rok v Primorsku a pre nas je top, aj ked sme ide destinacie neskusili, tento rok ideme opat do Primorska 🙂

janinka007
10. júl 2014

@lopp1979 komplet pre rodinu,na celý pobyt

halit13
10. júl 2014

@lopp1979 určite primorsko, kuk fotky vo fotoblogu odtiaľ

janinka007
10. júl 2014

@lopp1979 teda samozrejme si sama musíš zadať termín,počet dní,počet izieb,osôb etc. ja som to len tak strelila 😉

lopp1979
10. júl 2014

@janinka007 to som pochopil dik 🙂

milanchemik
10. júl 2014

@lopp1979 najlepšie ísť na blind. do 30 minút máš ubytko a lacnejšie ako na bookingu.... ak máš šťastie, dojednáš hotel na 10 nocí 2+1 aj za 200 eur. priemer je tých 250 eur.

lopp1979
10. júl 2014

@milanchemik tak uvidím manželku som hádam uz zlomil len my chceme ísť tak 6,7 noci no uvidim

milanchemik
10. júl 2014

@lopp1979 Dúfam, že len žartuješ. Tá cesta je v pohode, ale keď sa už máte trepať takú diaľku, tak minimálne na tých 9 nocí 🙂

lopp1979
10. júl 2014

@milanchemik este sa chceme zastaviť v Srbsku mame tam známych tak uvidime ze ako to vlastne bude

janinka007
10. júl 2014

@milanchemik prosím ťa,to v akom hoteli ťa ubytujú za cca 7€/osoba na noc????nepreháňaš? nemyslím si,že by boli takí zúfalci v letnej sezóne,že ťa ubytujú za taký smiešny peniaz v HOTELI. Ja ked niečo objavím na booking,tak hned čekujem aj oficiálnu stránku hotela a booking nemá ani o "ň" vyššie ceny ako sú oficiálne.No ale pokial ty máš také skvelé skúsenosti,tak ti gratulujem...

santana
10. júl 2014

@lopp1979 aj tu sa da najst dobre ubytko https://cs.airbnb.com/ vies si zadat ci ti staci 1 izba, alebo viac a na mapke hned vidis kde sa nachadza...mas tam aj recenzie..

lopp1979
11. júl 2014

@santana vďaka

milanchemik
11. júl 2014

@janinka007 No takto. Na tento rok sme si zabeštelovali ubytovanie v hoteli Malina pre 2+1 na 10 nocí za 260.-€. Pred dvomi rokmi v hoteli Bulharia, ktorý je hneď vedľa za 250.-€ a pred tromi rokmi v Hoteli Neven, ktorý je z nich najkrajší a fakt perfektný za 200.-€ a nebudeš mi veriť, ale v Nevene bol vtedy so mnou kolega s manželkou jedným dieťaťom a tí dostali za 200.-€ na 10 nocí takú veľkú izbu, že by v nej kľudne mohli ešte ďalšie tri deti. Akože nechápem, prečo si myslíš, že by som tu mal trepať sprostosti. Je to tak a basta. Vyhľadaj si niektorý z vyššie uvedených hotelov na nete a zistíš, že ceny aké tu píšem ja sú určite o dosť vyššie. Lenže ak ideš na blind a dojednáš si ubytovanie napríklad v tom Nevene za 200.-€ a o rok im napíšeš mail, že máš opäť záujem sa u nich ubytovať, tak sa im dosť ťažko dáva vyššia cena. Tento rok v Maline tiež po prvom maili pani Nadia, ktorá ho vlastní, odpísala o hodne vyššiu sumu. V druhom maili som sa jej pripomenul a veľmi rýchlo sme sa dohodli na sume 260.-€. A keby som išiel na blind, tak si nájdem či v Maline, alebo niekde v okolí ubytko ešte lacnejšie. Ťažko sa im posielajú preč hostia, ktorých už majú v hoteli a sú veľmi prístupní, čo sa týka spúšťania z ceny za ubytovanie. Takže tu nejde z ich strany o žiadne zúfalstvo, ale o biznis. Je lepšie mať všetky izby plné aj za menšiu cenu, ako jednu tretinu izieb bez hostí. A na záver. Už dávno som prišiel na to, že najväčšia blbosť je riešiť ubytovanie cez nejaký booking a podobné internetové vymoženosti. Zbaľ sa, odcestuj a rieš si ubytovanie na mieste. Do 30 minút ho budeš mať a potom čakám od teba vyjadrenie, že či som tu trepal 🙂

milanchemik
11. júl 2014

@janinka007 A ešte len na okraj. Vždy chodievame do Bulharska uprostred sezóny okolo 26.7., takže žiadne júnové, alebo septembrové ceny 🙂

nikina17
11. júl 2014

Ahojte, chcem sa len opytat ci niekto z vas nebol v Obzore, konkretne hotel Blacke Sea pripane v Kitene - hotel Princess Residence alebo este Albena - hotel Dorostor. Rozmyslame nad tymito 3 a hladam ludi co maju osobnu skusenost. Hlavne co sa tyka ubytka s detmi, strava, plaz a podobne. Ake mate skusenosti?

milanchemik
12. júl 2014

@doublekatka Posielam tú mapku
1. príjazdová cesta do prímorska
2. Cesta ak pôjdete na severnú pláž
3. Varianty ak pôjdete na južnú pláž

doublekatka
12. júl 2014

@milanchemik Supeeeeer dakujem Vam....som o trosku mudrejsia.... 😀

milanchemik
12. júl 2014

🙂