icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

lauraa
25. júl 2014

@milanchemik takze nejakych 1200 na 10 dni...nejake foto z bulharska?kolko trva cesta

milanchemik
25. júl 2014

@lauraa 1200 je tak maximum s plnými taškami nákupov a bez obmedzovania sa v strave 🙂 cesta mi trvá 15 hodín s prestávkami na jedlo a wc

merkur08
25. júl 2014

@susan65 aj my 🙂 a tiez uz odpocitavame dni 🙂

susan65
25. júl 2014

@merkur08 Primorsko 🙂 ?

merkur08
25. júl 2014

@susan65 nie my ideme na slnecne ...

milanchemik
27. júl 2014

Už ležím na izbe v Prímorsku. Práve sme dorazili. Južný obchvat Sofie nefunguje.. aspoň od Slovenska. Hneď na začiatku sú uzávery a hodí Vás to do centra. Išli sme tadiaľ ale okolo siedmej ráno, takže pohodička. Inak, NERADÍM ísť cez Srbsko v sobotu !!!!§ Milión turkov a maďarskí policajti na hraniciach majú na saláme.... stáli sme tam 5 hodín !!!!! Kua .. a po ceste milión áut s tými smradmi, takže odporúčam ísť na dovolenku v pracovné dni !!!!! Inak je tu teplo a na oblohe ani mráčika.....

madaraszka
6. aug 2014

@milanchemik ..práve preto my chodíme do Bulharska výlučne cez Rumunsko..a nečakáme na žiadnych hraniciach 😉 Cez už Srbsko nikdy...raz sme to skúsili a stalo sa nám presne to, že sme skvasili kvoli turbancom 5 hodín na hranici....My si cestu RUMUNSKOM UžíVAME. je čo obdivovať. Cesta sice trvá o niečo dlhšie, ale keďže sa jedná o dovolenke niet sa kam ponáhľať...Nocujeme na polceste a cestujeme cez deň. Nie sme presúvači z bodu A do bodu b, NIE SME zástancami diaľnic. tENTO rok máme za sebou Albánsko.. 😀

madaraszka
6. aug 2014

@milanchemik ...a ešte cesta do Primorska za *15 HODíN???? S PRSTáVKAMI? FíHA...To ste určite dodržiavali všetky predpisy....myslím. Keď odrátam 5 hodinové státie na hraniciach tak nám to teda trvalo s "ostatnými prestávkami" cca 18-19 hodín. Je pravda, že to bola cesta späť a išli sme cez deň, ale aj tak....klobúk dole...

milanchemik
15. aug 2014

@madaraszka Nevravím, že som išiel priam vzorovo, ale celkovo áno. V Bulharsku máš na diaľnici povolenú 140. Ja už automaticky priratúvam toleranciu, takže na tempomate nastavená reálna rýchlosť 145 km za hodinu takmer cez celé Bulharsko. V Srbsku je 120 a na tempomate reálna rýchlosť 125 a v Maďarsku je 130, na tempomate reálna rýchlosť 135. (reálna píšem preto, že normálne ak ti tachometer ukazuje 140, tak v skutočnosti ideš nejakých 132. Navigačka ti však rýchlosť ukazuje presne a tak som tempomat nastavoval podľa nej). Cesta domov nám trvala 14,5 hodiny aj s hodinovým státím na Srbsko-Maďarskej hranici. Čo sa týka Rumunska, tak je to krásna krajina, ale nejdem na dovolenku preto, aby som obdivoval tranzitné krajiny, ale preto, aby som bol čo najskôr na mieste 🙂 Čo sa týka toho 5 hodinového státia cestou tam - podcenil som situáciu a nerátal som, že bude toľko turkov už cestou tam. Do budúcnosti viem toto eliminovať menšou obchádzkou cez iný malý hraničný priechod o ktorom turci nevedia, takže žiadny problém 😀

madaraszka
15. aug 2014

@milanchemik Ale veď jasné, každý sme iní...my začíname dovolenku nasadnutím do auta, ako som napísala. Keby sme sa čo najskôr chceli dostať na pláž pod slnečník, tak zvolíme cestu lietadlom... 😀 .

milanchemik
16. aug 2014

@madaraszka vidíš..... ja si zase rád vychutnám tú cestu autom takmer všade po diaľnici :D

iljanka
14. sep 2014

Ahojte, tak sme sa vratili z Obzor beach resort a mozem vsetkym odporucat. Ubytovanie je vyborne pre rodiny s malymi detmi. Je to priamo na plazi, o deti sa vam postaraju animatori dvakrat denne, vecer byva program pre dospelych. Apartmany su pekne zariadene, upratovanie je kazdy den.
Kto chce vsak pokojne more bez vln, tak si vyberte ine miesto...

simonalh
8. jan 2015

@tessa v Dunav sme boli aj mi a tiez super,len trochu dalej od mora

simonalh
8. jan 2015

@iljanka idem to hned okuknut 🙂

simonalh
8. jan 2015

@iljanka nechce mi ho vygooglit ,cez aku cestovku prosim ta ste sli ?

simonalh
8. jan 2015

@iljanka nasla som ale len cez inviu,mali ste polopenziu ? a dalo sa ist najest na obed niekde blizko hotela? vyzera to tak na kraji mci to nieje daleko od nakupnych moznosti a tak

modrajedobra
8. jan 2015

ahoj, posielam termíny pre Obzo Beach hotel**** v Bulharsku s polpenziou letecky z PP. Sú tam 8 a 11 dňové pobyty. Ak by si chcela kalkuláciu na presný termín, daj mi vedieť (:

http://www.andromedatour.sk/detail-zajazdu/obzo...

iljanka
8. jan 2015

@simonalh my sme isli bez cestovky, zajednali sme si to cez eurobooking, tam vysla super cena a isli sme autami... Jedlo sme nemali, hned pri recepcii su male potraviny, kde kupis zakladne veci, par metrov dalej je supermarket a v dedine je vacsi supermarket, tam maju aj maso a pod... Nie je to velmi daleko od centra, tiez sme sa bali, ale niektore dni sme tam sli aj trikrát pesi a v pohode... deti tiez zvladali... Najest sa tam da hocikde, je tam vela restik za dobre ceny... Odporucam aj kebab, mnam 🙂 Urobili sme aj tak, ze sme kupili cele grilovane kura a doniesli na apartman na obed alebo vceru..., zelenina, ovocie hned na zaciatku dediny v stanku za par supov...Na nakupy sme boli vo Varne, Varna mall, vyborne ceny a este, ked sme boli na vylete v Nessebare, tak hned pri odbocke z hlavnej cesty do mesta je velky market a tam boli nenormalne ceny aj na hracky a vselijake veci do domacnosti a potraviny (alkohol to ani nehovorim.... 😀 )

simonalh
8. jan 2015

@iljanka cez booking si este netrufam a ani autom do bulharska urcite nie,vyslo to draho ,na 2200 eur sa mi zda, za to mam turecko co je neporovnatelne,do vtedy som bola spokojna z bulharskom kym som nezazila turecko 🙂 ale vyzera to dobre tam,ze je tohned pri mori ,za to sa v bulh,hoteloch platia hrozne prachy

iljanka
8. jan 2015

@simonalh nas vysla cesta max. 500 eur a ubytko neviem presne, ale sa mi zda, ze okolo 700 eur pre 3spalnovy apartman na 10 dni....(boli sme tam tri pary a dve male deti)

iljanka
8. jan 2015

@simonalh ako to ubytko bolo vazne suprove, plaz cista, pre deti atrakcie a ihriska, detske bazeny...

clari
18. jan 2015

@jespera
ahoj..boli ste v tom svatom vlase ? ako bolo? my prave vyberame Bulharsko a hotel Paradise beach nas zaujal...Vdaka 🙂

cencula
18. jan 2015

jááj baby som rada, že nie som prvá ani jedná ako mi bolo povedané kto rozmýšla o dovolenke v Bulharsku, ael neviem ešte či pôjdeme letecky alebo autom do Obzoru, mám z toho auta dosť obavu, kolko to je vlastne hodín cesty?

bghome
31. jan 2015

Ahojte lidi, krásnej večer všem tady, zůstali jsme v Bulharsku teď od léta a dali jsme dohromady webík na ubytování, zatím na free doméně, ale už máme nějaké rezervace na léto 2015. Je to převážně u místních lidí, zajímavé ceny, různé pokoje i apartmány, dokonce máme i jeden domeček. Všechno je zatím na bulharském jihu (městečka Carevo, Vasiliko, vesnička Izgrev..). Pokud budete mít chviličku, rádi vás kohokoliv uvidíme a protože máme chat spojený přímo se stránkou, můžeme se i pobavit,co by jste přesně chtěli. Odkaz je: http://bghome.webnode.cz/ a doufám, že nás admin odsud nevykáže, tímto ho prosíme o laskavé svolení sem dát toto info.. 🙂 Mějte se všichni krásně a těšíme se na vás.. - my všichni z BGHOME 🙂

me
6. feb 2015

Ahojte, vybrali ste si už dovolenku v Bulharsku na toto leto ? Dajte tipy, ďakujem 🙂 😉

elenapol2
6. feb 2015

Dobrý večer,

čítala som,že plánujete dovolenku...
..... sama mám cestovnú agentúru www.aztravel.sk - ak budete chcieť, vybavím vám naj cenu - mám zazmluvnené všetky renomované ck (slovenské,(hydrotour,firo.satur, ....) nemecké, rakúske ck) a mamičkám z koníka pri objednávke dávam zlavu na konečnú cenu, čiže dovolenku budete mať za naj cenu.

TO GARANTUJEM
.-)

Koníkovský profil profesionála, kde ma môžete sledovať:

Tábory, plávanie, detské aktivity, dovolenka - www.aztravel.sk

alebo Facebook

https://www.facebook.com/aztravel.sk

Prajem pekný večer

Elena

helianthus95
9. feb 2015

@me skus hotel Belvedere v Prímorsku - je naozaj dobrý, aj cenovo, má detský all inclusive a český animačný program. Na recenziách http://hotel.invia.sk/bulharsko/primorsko/belve... je hodnotený ako výborný.
V ponuke ho má napr. http://www.fifo.sk/letne-dovolenky/letna-dovole...

me
12. feb 2015

evrika beach - http://www.travel.sk/katalog/bulharsko/slnecne-...

nemáte skúsenosť ???

meruska
26. feb 2015

@clari my sme si nakoniec vybrali paradise beach v termine od 24.6. a vy?

clari
27. feb 2015

@meruska my tam tiez ideme, odlietame 29.7. Takze pojdete skor 😉 B