Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
My sme boli v Nesebare s detmi a bolo prijemne tichucko,ked sme chceli trochu viac zabavy presli sme sa na Slnecne pobrezie,to je velmi rusne ale krasne.Tento rok ideme do Primorska. 🙂
prosím poraďte nejaký hotel kde sú aj preliezky, šmýkačky a detský bazén a aj detský animátory 🙂 ďakujem
Poradí niekto dobrý hotel v Bulharsku, taká rodinná dovolenka pre 9 a skoro 4 ročné deti? Poprosím Vaše skúsenosti....ďakujem.... 😉
gallina ja mám deti 7 a 12rokov, boli sme v bulharsku aj v penzione, aj vhoteli, ale minulý rok sme boli prvý krát ubytovaní na súkromní a to bolo super, grilovali sme, deti mali výbeh v záhade proste super, my sme boli v Obzore
tento je taky menší, pokojný, rodinný hotel na Slnečnom pobreží a s peknou záhradou.
http://destinacie.edovolenky.sk/bulharsko/slnec... 😵
Ahojte,
ponukame super ubytovanie v Bulharsku letovisko Pomorie.
Pre viac informacii si otvorte nasu web stranku: http://bulharsko2015.webnode.cz/
@maggie59 prosim vas a kde ste boli? my chceme ist tiez s 2,5 rocnym prvy krat a neviem kam ... dakujem
@mirko prosim vas poradte mi chceli by sme ist prvy krat k moru s dva a pol rocnym synom ... Slnecne pobrezie by bolo super prosim vas o radu aby nam tam maly neochorel a aby sme si to za tie peniaze uzili...dakujem vy mate skusenosti
@nataliamp prosim vas poradte ta Korona je pre decka,? viete prvy krat chceme ist k moru a bojim sa aby sme nemali hnacky a aby sa nam dovolenka vydarila ... prosim vas Snecne pobrezie myslite ze je fajn? dakujem vam velmi pekne za odpoved
Mamicky prosim vas O RADU....
chceme ist k moru auto nemame takze chorvatsko nie,
sla by som blizie niekam cize asi Bulharsko .. mame 2,5 rocneho syna a nechcem aby mi tam ochorel poradte mi kde ist aky hotel...aka cestovka som z Blavy... velmi velmi dakujem
@vierazit198 aale ty si inak vylakaná...hnačky môžeš dostať kdekolvek,aj doma.Bulharsko nie je Egypt,kde to je pomaly pravidlom,že si to tam musí človek s prepáčením odsr@ť. Ja radím Kiten,hotel ONYX...Slnečné pobrežie je rušné a najdrahšie,podla mňa.
dievacata tiez sa chystame s 2 rocnym a kamaratka s 3 rocnym didetatkom do bulharska, cheli by sme ist na slnecne pobrezie, ale hotel hned na plazi, viete nieco odporucit??
aeste prosim vas je nutny pas pre dospeleho???
@lucinka37 nie,len pre deti...
ahojte dievcata, dnes sme rezervovali dovolenku v Bulharsku- slnecne pobrezie ideme s 2 a 3 rocnimi detickami a je to hotel Orel sucast komplexu Astoria, prosiiim vas mate niektora osobnu skusenost??
@golinka22 idem sa ťa spýtať, my ideme koncom jula na slnečné a máme raňajky, všetci ma strašia, že je draho, že sme tam nemali ísť, tak teraz som dosť z toho sklamaná 😢 Ja som čakala, že na 11 dní my bude pre 2 dosp. a 1 dieťa 300 eur dosť ( rátam v tom aj nejaké vreckové ), ale teraz neviem 😕 Vieš poradiť ?
@mita30 My chodime presne v tom termine.. Vobec tam nie je draho.. sice slnecne je v bulharsku najdrahsie ale tam to aspon zije a je tam vela atrakcii pre deti.. Ked sme sli z Istanbulu tak sme isli aj cez ine strediska a tam ako keby zdochol pes...
No my sme mali tiez vzdy len ranajky pretoze tam sa neoplati viac.. Pecivo tam maju skvele a lacne.. a pizza tak v prepocte 5 eur, Vecera tiez tak od 5 do 10 eur na osobu... aj za menej sa da... Je tam vela restauracii a pred kazdou si mozete pozriet cenník (Je tam aj po slovensky ci cesky pisane) ale aj rozne rychle obcerstvenia..
Neviem ci chcete ist aj na vylety a co chcete kupovat.. ale ja by som pre istotu vzala 500.
Do akeho hotela idete?
Pláže sú tam parádne. Široké a piesočnaté, čo je dobre pre deti a je to blízko k hotelom. V Chorvátsku si možno 500 m od pláže ale do takého kopca, že deťom sa nechce. Ani mne.
Takéto niečo, to je radosť sa pozerať.
https://bulharsko.vacanza.sk/victoria-palace-h97
😵 😵 😵 😵 😵
Poradí niekto dobrý hotel pre rodinu s 2 deťmi v Prímorsku, Pomorí, popríp. inú destináciu okrem Slnečného pobrežia....Píšte, dajte link poprípade foto...Nemáme ešte žiadnu skúsenosť....Ďakujem.... 😉

@meruska ...nejak mi to nedopisalo. Budem rada ak sa mi potom ozves s infoskami. Peknu dovolenku vam zelam!