icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

clari
27. feb 2015

@meruska ...nejak mi to nedopisalo. Budem rada ak sa mi potom ozves s infoskami. Peknu dovolenku vam zelam!

blondyblond
3. mar 2015

My sme boli v Nesebare s detmi a bolo prijemne tichucko,ked sme chceli trochu viac zabavy presli sme sa na Slnecne pobrezie,to je velmi rusne ale krasne.Tento rok ideme do Primorska. 🙂

betty26
7. mar 2015

prosím poraďte nejaký hotel kde sú aj preliezky, šmýkačky a detský bazén a aj detský animátory 🙂 ďakujem

gallina
11. mar 2015

Poradí niekto dobrý hotel v Bulharsku, taká rodinná dovolenka pre 9 a skoro 4 ročné deti? Poprosím Vaše skúsenosti....ďakujem.... 😉

cencula
12. mar 2015

gallina ja mám deti 7 a 12rokov, boli sme v bulharsku aj v penzione, aj vhoteli, ale minulý rok sme boli prvý krát ubytovaní na súkromní a to bolo super, grilovali sme, deti mali výbeh v záhade proste super, my sme boli v Obzore

alenanr
24. mar 2015

tento je taky menší, pokojný, rodinný hotel na Slnečnom pobreží a s peknou záhradou.
http://destinacie.edovolenky.sk/bulharsko/slnec... 😵

ubytovanie2015
25. mar 2015

Ahojte,
ponukame super ubytovanie v Bulharsku letovisko Pomorie.
Pre viac informacii si otvorte nasu web stranku: http://bulharsko2015.webnode.cz/

vierazit198
27. mar 2015

@maggie59 prosim vas a kde ste boli? my chceme ist tiez s 2,5 rocnym prvy krat a neviem kam ... dakujem

vierazit198
27. mar 2015

@mirko prosim vas poradte mi chceli by sme ist prvy krat k moru s dva a pol rocnym synom ... Slnecne pobrezie by bolo super prosim vas o radu aby nam tam maly neochorel a aby sme si to za tie peniaze uzili...dakujem vy mate skusenosti

vierazit198
27. mar 2015

@nataliamp prosim vas poradte ta Korona je pre decka,? viete prvy krat chceme ist k moru a bojim sa aby sme nemali hnacky a aby sa nam dovolenka vydarila ... prosim vas Snecne pobrezie myslite ze je fajn? dakujem vam velmi pekne za odpoved

vierazit198
27. mar 2015

Mamicky prosim vas O RADU....
chceme ist k moru auto nemame takze chorvatsko nie,
sla by som blizie niekam cize asi Bulharsko .. mame 2,5 rocneho syna a nechcem aby mi tam ochorel poradte mi kde ist aky hotel...aka cestovka som z Blavy... velmi velmi dakujem

janinka007
20. apr 2015

@vierazit198 aale ty si inak vylakaná...hnačky môžeš dostať kdekolvek,aj doma.Bulharsko nie je Egypt,kde to je pomaly pravidlom,že si to tam musí človek s prepáčením odsr@ť. Ja radím Kiten,hotel ONYX...Slnečné pobrežie je rušné a najdrahšie,podla mňa.

lucinka37
22. apr 2015

dievacata tiez sa chystame s 2 rocnym a kamaratka s 3 rocnym didetatkom do bulharska, cheli by sme ist na slnecne pobrezie, ale hotel hned na plazi, viete nieco odporucit??

lucinka37
22. apr 2015

aeste prosim vas je nutny pas pre dospeleho???

janinka007
22. apr 2015

@lucinka37 nie,len pre deti...

lucinka37
28. apr 2015

ahojte dievcata, dnes sme rezervovali dovolenku v Bulharsku- slnecne pobrezie ideme s 2 a 3 rocnimi detickami a je to hotel Orel sucast komplexu Astoria, prosiiim vas mate niektora osobnu skusenost??

golinka22
28. apr 2015

@lucinka37 Sice skusenost nemam ale viem kde sa tam nachadza.. je to priamo pri hlavnej promenade.. cize trosku hlucnejsie ale blizko plaze... Ja nedam dopustit na slnecne pobrezie

lucinka37
28. apr 2015

@golinka22 dakujem 🙂 ccheli sme v blizkosti plaze, ved decka budu po celom dni unavena tak snad vydrzia spinkat aj v trochu hlucnejsom prostredi 🙂 aj vy cestujete tento rok na slnecne? do ktoreho hotelu chodievate?

mita30
28. apr 2015

@golinka22 idem sa ťa spýtať, my ideme koncom jula na slnečné a máme raňajky, všetci ma strašia, že je draho, že sme tam nemali ísť, tak teraz som dosť z toho sklamaná 😢 Ja som čakala, že na 11 dní my bude pre 2 dosp. a 1 dieťa 300 eur dosť ( rátam v tom aj nejaké vreckové ), ale teraz neviem 😕 Vieš poradiť ?

golinka22
28. apr 2015

@lucinka37 no bola som tam dva krat a v dvoch inych hoteloch..ale ked som stala pred tym co idete vy tak som povedala, ze nabuduce ideme tam :D
Neviem ci niekam pojdeme tento rok, pretoze by sme chceli mimi... :D

lucinka37
28. apr 2015

@golinka22 diky zatim, citsala som nan recenzie a prevazovali viac pozitivne tak sna lutovat nebudeme 🙂 a drzim palceky nech sa zadari 🙂

golinka22
28. apr 2015

@mita30 My chodime presne v tom termine.. Vobec tam nie je draho.. sice slnecne je v bulharsku najdrahsie ale tam to aspon zije a je tam vela atrakcii pre deti.. Ked sme sli z Istanbulu tak sme isli aj cez ine strediska a tam ako keby zdochol pes...
No my sme mali tiez vzdy len ranajky pretoze tam sa neoplati viac.. Pecivo tam maju skvele a lacne.. a pizza tak v prepocte 5 eur, Vecera tiez tak od 5 do 10 eur na osobu... aj za menej sa da... Je tam vela restauracii a pred kazdou si mozete pozriet cenník (Je tam aj po slovensky ci cesky pisane) ale aj rozne rychle obcerstvenia..
Neviem ci chcete ist aj na vylety a co chcete kupovat.. ale ja by som pre istotu vzala 500.
Do akeho hotela idete?

golinka22
28. apr 2015

@lucinka37 dakujem dufam ano... uvidime o 14 dni...
Urcite nebudete lutovat.. Prajem krasnu dovolenku...

mita30
28. apr 2015

@golinka22 ved práve ja chcem niečo živé a moja krpana je po mne 😀 Ideme do hotela Pliska a máme raňanjky, žiadny luxus, ale na izbu budeme chodiť len spať. A tých 500 si myslela aj na také mínanie?

golinka22
28. apr 2015

@mita30 ano...ale bez fakultativneho vyletu...ved na vylet do nessebaru mozte ist busom alebo vlacikom sami.
si zhrn kolko bz si minula tu na obedy...vyjde to rovnako..kolotoce stoja tiey tak 2 eura
slnecne je stredisko zabavz

mita30
28. apr 2015

@golinka22 to máš pravdu, dik. Ešte že som malú presvedčila nech si šporí na kolotoče 😉

alenanr
30. apr 2015

Pláže sú tam parádne. Široké a piesočnaté, čo je dobre pre deti a je to blízko k hotelom. V Chorvátsku si možno 500 m od pláže ale do takého kopca, že deťom sa nechce. Ani mne.
Takéto niečo, to je radosť sa pozerať.
https://bulharsko.vacanza.sk/victoria-palace-h97
😵 😵 😵 😵 😵

mita30
30. apr 2015

@alenanr to vyzerá úžasne, ako som už písala ideme do Bulharská prvý krát a ked toto vidím, jááááj nech už je leto. Babenky len dávajte infošky, každá poteší 😉

gallina
1. máj 2015

Poradí niekto dobrý hotel pre rodinu s 2 deťmi v Prímorsku, Pomorí, popríp. inú destináciu okrem Slnečného pobrežia....Píšte, dajte link poprípade foto...Nemáme ešte žiadnu skúsenosť....Ďakujem.... 😉