icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

monnaa
9. apr 2016

@cathy26 jéj, vďaka za typ na cestovku, týmto som veru ešte nepísala, tak idem napraviť . A vy sa chystáte tiež do BG tento rok ?

cathy26
9. apr 2016

@monnaa ...my tento rok nepôjdeme k moru, máme doma takú dohodu že jeden rok more, ďalší rok hory...posprávnosti by tento rok vychádzalo more, ale kedže minulé leto som bola tehu, a ešte sme aj dokončovali prerábku bytu tak sme neboli nikde, tak tento rok dáme hory a budúci sa hádam to more zadarí...

sara2830
10. apr 2016

@cathy26 treba utekat k moru,kým je neplatí malý/la letenku 🙂 ja som bola aj ako tehotna,potom sme strašne chceli ísť len preto ,že mala je ako ryba vo vode no od 3 mes. neznáša cestovanie tak sme neboli,az mín.rok (to mala 1,8r) a ked som videla aká je šťastná a spokojná,ľutovala som že sme neboli aj keď let sme prechodili v uličke 🙂 tento rok to vychádza o veľa peniazkov naviac,a keď si predstavím že ani v liet.nebude chcieť sama sediet a nič nezie, len tak vyhodené eura ....uvidím nejaky last minute 🙂 možno nakoniec aj grec.ostrovi ak sa tam nič neprihodí dovtedy,chcela by som ísť už v júni lebo sa neviem dočkať,v auguste ideme do Tatier....

cathy26
10. apr 2016

@sara2830 ..myslim ze neplatia deti do dvoch rokov, takže este aj buduci rok stihame 😉 ...zatial plati rodinna dohoda, ze toho roku hory, ale uvidim mozno manzu nakoniec aj na to more ukecam 😉

zdstar
10. apr 2016

@mita30 a termin uz mate? 🙂 aj my sa chystame cez Srbsko..

mita30
10. apr 2016

@zdstar ano myslim ze 4.7. ;) na 10 dni

zdstar
11. apr 2016

@mita30 jooj tak to sa budeme asi niekde obchdázdat.. a na ktore miesto? :D

mita30
11. apr 2016

@zdstar a odkiaľ ste a budete spať aj v Srbsku, ideme na Slnečné 😉

monnaa
11. apr 2016

dievčatá prosím Vás, máte skúsenosti s CK globotor ? Po 2 týždňoch som konečne vybrala hotel v BG a globotour mi dali celkom dobrú cenu, len neviem, lebo na nete som čítala všelijaké zlé recenzie na túto CK :(

monnaa
11. apr 2016

preklep - ide o CK Globtour samozrejme 🙂

levandula247
Odpoveď bola odstránená
mirka078
11. apr 2016

@monnaa boli sme minuly rok cez nich v a ziadny problem, cproblemnyvsetko zodpovedalo katalogu, a kamaratka chodi s nimi uz niekolko rokov🙂

syja
11. apr 2016

@monnaa boli sme cez nich dva krát v chorvatsku a vsetko ok

tweetinka.co
11. apr 2016

my sme boli cez: alfatravel a uplne v pohodicke. Ubytko blizko mora, uzasny vyhlad... (ked sa vypyta izba smerom na more) v noci moze byt chladnejsie, ked je more rozburene aj hluk.. bez stravy (co nam vyhovuje).. Mam na tento pobyt, vtedy s 8 mesacnou dcerkou skvele spomienky (a to Bulharsko nejak moc nepreferujem... ) 😉

zdstar
12. apr 2016

@mita30 uvidim...muz zacal spekulovat... tak to uz nechavam plynut.

adikad
13. apr 2016

@monnaa aj my sme boli cez nich v BG a pohodicka

monnaa
14. apr 2016

@adikad - , ďakujem, dovolenka už objednaná, ťakže di ma potešila 🙂 a boli ste letecky či busom ?

adikad
14. apr 2016

@monnaa boli sme letecky, leteli sme z Popradu

monnaa
14. apr 2016

@adikad a teda sa spýtam ešte ohľadom transferu z letiska, autobusy boli klimatizované ?

adikad
14. apr 2016

@monnaa ano bol klimatizovany. Vy kam idete? My sme boli v Primorsku

monnaa
14. apr 2016

@adikad tak my nakoniec do Kitenu, kúsok od Prímorska 🙂, pôjdeme určite na výlet aj do Prímorska , tam som bola ako dieťa . Boli ste aj na nejakých výletoch v okolí ? Budeme tam 11 dní, tak dúfam že sa manžel a deti neunudia ....

bulharkaneli
24. apr 2016

pridám stránku na apartmány ak niekto ma radšej kľudnejšiu dovolenku a s vlastnou kuchyňou, pripadne potrebuje pre deti väčší priestor ako hotelová izba:

http://www.bulharskoapartmany.eu/prenajom
ceny su od 25 eur/noc za apartmán 2+2 - maj 2016
30 eur/noc za apartmán - jún 2016
45 eur/noc za apartmán jul a august (už je tam malo voľných termínov).
Ceny su vždy za celý apartmán + bazény a lehatka a slnečníky v komplexe + strážené parkovanie+ internet, TV.Velkosť apartmánov od 50-60m2, Balkon alebo terasa, komplet zariadenie.
často take ubytovanie preferujú aj rodiny s viac ako 2 detmi -nie je problém pretože su apartmány s 2-mi rozkladacími pohovkami alebo aj veľke apt. pre 2 rodiny. K dispozícii je detská postieľka (ohrádka). Fyzicky ja som tam na pobreží od cca 20 júna, pomôžem a ubytujem aj osobne - stačí mi napísať.

bulharkaneli
24. apr 2016

ešte tu su nejaké rady ako hľadať ubytovanie v Bulharsku ,možno to niekomu pomôže

http://xdovolenka.sk/bulharsko/ubytovanie/

lencabu
30. apr 2016

@vnika Ahoj, mohla by som poprosiť info ohľadom apartmánoch v Bulharsku, ďakujem

vnika
1. máj 2016

@lencabu ahoj, napisala som ti do IP, aj nejake foto poslala, budem rada ak sa ozves, pekny vikend. veronika

tanickaz
21. máj 2016

15.7. idem s 3 r. dcérkou do hotela Caesar Palace Sveti Vlas, Nemáte niekto skúsenosti s týmto hotelom? Ďakujem.

lencabu
21. máj 2016

@vnika kde najdem IP ?

bulharkaneli
22. máj 2016

lencabu ,pisala som spravu 🙂

vnika
23. máj 2016

@lencabu ahoj, to je ako interna posta, ikonka s obalkou, ak by si to tam nemala, daj vediet, prekopirujem sem!

natanell
8. jún 2016

Ahojte,nechce sa mi spetne listovat tak sa spytam ide niekto autom do Primorska cca 10-11.7 ?dakujem