icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

zuzanale
17. aug 2012

@mirip my sme boli na slnečnom hotel sunrise .... je to taký menší hotel a keďže málokto mal polpenziu tak jasné že nebolo na výber 20jedál nanajvýš tak do 5 + polievka , šaláty zelenina......... a vy ste boli spokojný s polohou hotela nemali ste tam moc rušno?

jankatd
17. jan 2013

@nataliamp ahoj chcem sa ťa spytat ako ste boli spokojní s dovolenkou vo vašom hotely kde ste boli ubytovany lebo hladame niečo na leto a nevieme sa rozhodnut nakolko ja som ešte nikde nebola iba moj manžel aj to za slobodna a tak podla recenzii hotel čo sme si vybrali tak nič moc, sme rodina s 2 detmi. dakujem za odpoved

zuzin78
20. jan 2013

ahojte paci sa mi hotel Gradina v Zlatych pieskoch. neboli ste tam??? citam recenzie na tento hotel a niektore su pozitivne a niektore negativne .
ako vase deti zvladli cestu lietadlom? tej cesty sa aj obavam , zatial len hladame kde by sme isli na dovolenku, dva roky dozadu sme boli v Chorvatsku. a cestu deti zvladli super, prespali ju 🙂
dakujem

dasiacik
20. jan 2013

@jankatd
Slnecne pobrezie,hotel Wela.Krasny hotel,cenovo
pristupny,vhodny pre rodiny s detmi,je to ziva cast,
nedaleko od mora,v hoteli su celodenne programy pre
deti plus aj slovensky animator.Bohaty vyber stravy,aj
ovocie,kolaciky,,...Kusok od hotela aquapark,autobus
chodi kazdu chvilu.Odporucam.

nataliamp
25. jan 2013

@jankatd ahoj my sme boli velmi spokojní vo Verene je to v stredisku Sveti Vlas kukni na nete 🙂

mimikyky
26. jan 2013

@nataliamp ja som bola s krpcom v lete vo Venere v Sveti vlase 😉

zuzu007
27. jan 2013

Ahojte, baby chceme ist do Bulharska v juli, na zaciatku..tie, ktore ste tam boli, kolko vas cca vysiel benzin? tam a naspäť spolu? ja viem, ze je to individualne, ale cca 🙂 ideme do Obzoru, do penzionu, ktorý vlastnia češi, takže aj komunikáca bude super..ešte sme tam neboli, ja vždy len Chorvátsko, tak som zvedavá 🙂

maruskat
27. jan 2013

@zuzu007 Toto zaujima aj mna 🙂. Hlavne kde sa kolko plati-dialnicne, myto. atd. My rozmyslame nad Nesebarom 😉 .

maruskat
27. jan 2013

@marrrrrry Kade chodievate? cez Rumunsko? Alebo...?

zuzu007
27. jan 2013

@maruskat uz som si to nasla, cca 55 eur poplatky + benzin ratame cca 250 eur..no uvidime, ideme do Obzoru ..

marrrrrry
28. jan 2013

@maruskat ahojček ano cez Rumunsko 🙂

marrrrrry
28. jan 2013

Kočky bol tu niekto Bulharsko / Zlaté piesky hotel LUNA ??? DAKUJéééM

mes1177
28. jan 2013

kolko vás vyšla letenka na dospelú osobu a kolko pre dieta 3 ročné? Dakujem pekne

saona
12. feb 2013

ahojte, chcela by som sa spýtať na váš názor, ktoré ste už boli v bulharsku , ideme prvýkrát a stále sa neviem rozhodnúť či na 8 alebo 11 dní. Viem že je to pre každého individuálne, len sa bojím či tých 8 dní bude stačiť, ideme s dvomi detmi 11 a 2 roč. Ešte bybsom sa chcela spýtať, ked ideme letecky, môže sa stať pri tých 8 dnoch, že tam prídeme niekedy večer a už nám rátajú prvý deň, môže sa stať, že tam priletíme navečer??

billam
12. feb 2013

@saona prvy a posledny den je podla cestovky vyhradeny na prilet a odlet, nie na rekreaciu...čiže moze sa stat, že priletite v noci a budete odlietat skoro /veľmi skoro/ rano...v Bulharsku je bezne, že ak prídete napr. rano o 8.00, tak budete cakat na izbu do 14.00..dáte si veci do hoteloveho sejfu a budete cakat...ja som bola 3x v Bulharsku, prvýkrát za socializmu, druhýkrát s partiou v Pomori a tretíkrát uz s rodinou - dve male deti...druhýkrát bolo fajn, nevsimala som si veci, ktore mi neskutocne vadili, ked sme boli s detmi - spina a bordel - teda aspoň na Slnecnom pobreží - tam by som uz s detmi nesla...len do okrajovych štvrti - Primorsko, Pomorie...

saona
12. feb 2013

ok, ďakujem, máme vybrané Primorsko, tak dúfam že bude ok

zuzu007
15. feb 2013

Boli ste tu niektorá?? Hotel kotva 4* http://koala.sk/dovolenka/bulharsko/kotva-water...

janet24
autor
15. feb 2013

@dasiacik Ahojky a prosim ta cez aku cestrovku ste isli lebo mne to ukazalo za 2 dospelych a jedno 2 rocne dieta ze 1770 eur a to je nejak vela

janet24
autor
15. feb 2013

@saona ahojky a kam idete na primorsko ?aj s detmi idete?

dasiacik
15. feb 2013

@janet24
To sme boli pred dvomi rokmi cez Koalu.

saona
15. feb 2013

budeme ubytovaný v Grandhotel primorsko, a ideme aj s deťmi

zuzu007
15. feb 2013

Nakoniec ideme do Queen Nelly 3*, Prímorsko na 12nocí za neuveriteľnú cenu 🙂))

janet24
autor
15. feb 2013

@zuzu007 hej ?posles link?dakujeeem

ematko
15. feb 2013

zuzu007 ahoj, ano my sme boli v kotve minuly rok cez seneca tour. velmi sa nam pacilo, hlavne ten aquapark, decka sa riadne vyjasili. No more nic moc, pri kraji sama riasa a velke vlny..

janet24
autor
15. feb 2013

@saona aj ten som pozerala a je nadherny cez co ste sli cez ktoru cestovku a kolko vas to vyslo na osobu

saona
16. feb 2013

@janet24 my ideme cez globtour, tam je teraz v akcii, ideme letecky a allinclusive a výjde nás to nejakých 380 eur na osobu, blízko je tiež aquapark a more je vraj čisté a teplé tak sme zvedaví keďže do bulharska ideme prvýkrát

janet24
autor
16. feb 2013

aha dakujem omrknem to

janet24
autor
16. feb 2013

@saona uz som omrkla ale mne to vyhodilo kks ze 1600 eur za 2 dospelych

saona
17. feb 2013

@janet24 - a v akom termíne ste chceli ísť? lebo ked som si dala vypočítať termín 18-25.7. tak dvaja dospelí mi vyšli na nejakých 1180eur - 8dní. Chceli ste ísť na viac dní?

terkalr
19. feb 2013

My ideme tento rok,aspon dufam,ze sa dovtedy nic nestane,na Slnecne pobrezie,sme piati a vyslo nas to 1400 eur,letecky s polpenziou.