icon

Dovolenka v Chorvátsku s ubytovaním až o 15.00

simonalh
22. júl 2013

Zdravim vsetkych ktori maju za sebou dovolenku na aute ,chcem sa opitat o ktorej cestujete ked mate ubytko az po obede ako mi o 3.chceli sme ist vecer okolo 9 ,nech deti pospia a rano sme tam ,mali sme sa ubytovat o 10 ale sa to zmenilo.teraz to vychadza ist rano o 4 ale to mi nevyhovuje,to si ani mi nestihneme pospat a deti zas budit a potom s nimi cestovat cez den este!? mne by nevadilo byt na Rabe uz o 8 rano a ist na plaz kym bude volny apartman,mate s tymto skusenost ako to robite,som z toho na prasky🙂

janinah
22. júl 2013

chodíme tak,nie síce do ch. ale to je jedno...vystupime z autobusu,bagaž zložíme do jednej miestnosti,na vrchu kufra máme veci na pláž a ideme sa kúpať

jaja1979
22. júl 2013

Ahoj, my uz mame dovolenku v Chorvatsku tento rok za sebou. Uz druhy rok sme isli rano o piatej, pretoze check-in bol o 14.00. Nam to absolutne vyhovuje, dospeli aj decka sa vyspia este doma, rano je svetlo a aj vsetky zapchy na colnici a mytniciach su uz vacsinou rozpustene, pretoze najvacsi napor tam je rano a my sme tam boli okolo obeda. A soferovanie cez den je urcite lepsie. Decka nam este asi do osmej pospali a mame prenosne DVD, tak potom sem-tam pozerali rozpravky. Takze jednoznacne odporucam ist rano. Check-in mozes mat aj neskor, ak mas veceru, tak ta aj tak nebude skor ako o siestej, siedmej. Nam 800 km do Chorvatska trvalo 9 hodin cez Madarsko aj s prestavkami.

959touareg
22. júl 2013

@jaja1979
konecne prispevok, s ktorym plne suhlasim.nechapem,preco takmer cele SK chodi do Chorvatska v noci. je to otras. aj tak musia po ceste niekde spat, nakolko malokto dokaze potiahnut v kuse v noci cestu a tiez cesty su ovela viac preplnene v noci ako cez den, pretoze vsetci idu vtedy.
my sme sa raz vybrali rano o 10.00hod do HR a super. uz iba tak chodime. clovek rano vstane vyspaty, v klude sa naranajkuje a moze vystartovat. a kedze je vyspaty,v klude taha do HR s malymi prestavkami na obcestvenie,povystieranie sa pretoze ma na to cely den. a ako pises, po ceste, najma po vstupe na uzemie HR vobec ziadne auta pred nami. cesty volne,nikde netreba cakat, lebo kazdy sa teriga v noci. na miesto prideme vecer o 19-20.00hod, ubytujeme sa, nieco zjeme a ideme pekne spat a od druheho dna moze zacat dovolenka. 🙂 .a to chodime na blind.
raz sme isli v noci a nikdy v zivote uz tak nepojdeme. to spanie v aute -horor, aj tak sa poriadne nevyspis, clovek pride utahany, nevyspaty,dolamany a hoci pride okolo obeda na miesto,no z toho dna nic nema, lebo je ako mača. otras. 😒

959touareg
22. júl 2013

@simonalh
to ze tam vas ubytuju o 15.00hod neznamena, ze presne vtedy tam musite stat v pozore. to znamena, ze najskor vtedy vas ubytuju, cize tam mozete prist po 15-tej hodine hocikedy, aj vecer. ked chces, aby si ti deti pospali, kludne chodte rano a pridete tam poobede, vecer a vtedy sa ubytujete, najete a pojdete spat. no a od dalsieho dna si uz mozete uzivat dvl. takze nestresuj uz teraz. hadam si nechces pokazit radost na dovolenku takou prkotinou. 😉

lwhiterose
22. júl 2013

@959touareg ahoj, my napríklad chodíme iba v noci, pretože nemáme klimatizáciu... a cestovať v aute cez najväčšie horúčavy by nebolo až také príjemné

959touareg
22. júl 2013

@lwhiterose
tak to ma nenapadlo ako jeden z dovodov preco cestovat v noci. klimatizaciu uz beriem ako samozremost v dnesnej dobe .

slniecko154
22. júl 2013

@959touareg no bohuzial, nie kazdy si moze dovolit taku "samozrejmost" ako klima v aute 🙂

beata79
22. júl 2013

Ahoj, my sme piatok prišli z Chorvátska . Takže viem čo je budiť deti o 3-tej ráno. /10 ročného a 2 ročného/, aby sme na pláži boli o 10-tej a potom o 14:00 sa ubytovali. Deti, ale aj my sme boli unavený . Deti už v aute nechceli zaspať, mali sme aj prenosné DVD, takže pozerali rozprávky. Manžel hovoril, že nabudúci rok už len ráno o 7-8-ej ideme , aby sme sa doma vyspali a o 14:00-tej sa najprv ubytovali a potom išli na pláž - veď aj o 16:00 je tam horúco. Keď viem odporúčať podla toho kam idete, určite by som vyštartovala len ráno. Boli sme od nás 620km a cesta trvala malými prestávkami 7 hodín. 🙂 🙂 🙂 Šťastnú cestu Vám prajeme

simonalh
autor
23. júl 2013

@jaja1979
@959touareg
@beata79 dakujem ze Vase nazory ,tiez si uvedomujem ze cez den to moze byt lepsie lebo je clovek naspaty este doma,ale zas ja si neviem predstavit tie hodiny v aute s detmi a bude mi asi luto ked do cielu pridem az podvecer a z prveho dna uz nic ,na sruhej strane som si vedoma ze ak sa pojde na noc tak deti budu sice spat ale mi s muzom budeme po tej celej noci dost rozbity a potom tak isto nic z toho dna nebudeme mat🙂
porozpravam sa s druhou rodinou co na to povedia ,ist aspon o 5-6 rano ,nejak to s detmi skusim aj ked niekedy po 10 km jazde mam pocit ze jedneho musim vylozit ☹

horana
23. júl 2013

My ked sme boli naposledy v Chorv. vyrazali sme na noc. Cez den sme si predtym nadspali, hlavne muz. Deti sme vynimocne umiestnili u rodicov zavtedy na par hodin.
V noci v aute deti pospali, cesta bola plynula, rychla, vsetko sme preficali. Nerusil slnecny svit do okienok. Na mytniciach, nikde ziadna rada, max. par aut, 2,3 alebo aj ziadne...
Na mieste sme boli rano o 7. Rozlozili sme sa na blizkej plazi a naranajkovali sa - piknik. Malo to svoje caro...
Boli sme na tej plazi prvy, vychod slnka, parada. Deti sa po jedle sli hned kupat, boli nadsene.
Muz siel zavtedy sa ohlasit domacemu. Vravel ze este musia upratat ale bude sa snazit co najrychlejsie. Tiez sme mali oficialne uvolnenie apt. az o 15, takto nam povedal ze mame skusit prijst medzi 10-11. Dosli sme kusok po 10tej, este upratovali a sadli sme si na podstienok, tak majitel akurat hukol na takych chalanov brigadnikov nech si pohnu. Za 10min sme sa mohli stahovat. Ked sa chce, vsetko ide, v pohode sme sa nasledne vybalili, uz vykupani.
Ja si nocnu cestu neviem vynachvalit, setri vyrazne cas aj cesty aj potom samotneho pobytu na mieste.

obcansr
23. júl 2013

@simonalh my sme tiež išli v noci a parada, predtým sme pospali a išli sme raz okolo 23.00 hod a raz 01 rano a malý nemal problém stým som ho budila ,že už ideme na dovolenku som ho na to dopredu pripravovala a on sa zobudil že hurá ideme aj sa obliekal ani neplakal a ked tak som ho aj pospiačky obliekla a išli sme, v aute pospal a kukal a už sa nevedel dočkat kedy tam budeme , treba aj dieta trocha na to pripravit , moja segra išla prvý raz a tiež sa bála lebo jej deti nie su naučené moc cestovat ale zvládli to v pohode , ukazala im na nete kde ideme, že sa tam budu kupat atd a vydržali v pohode , a to sme išli 12hod a podla mna je najlepšie v noci , moj názor

959touareg
23. júl 2013

@beata79
jasne,je to tak.kto skusi raz ist skoro rano pochopi, ze tak je to najidealnejsie. 😉 ludia by malipochopit, ze ten prvy a posledny den uz musia ozeliet , ze je to cestovny den. ci uz idu autom, ci letecky. ale Slovak sa nezaprie. nedokaze si ukrojit z toho dna ani niekolko hodin, musi vyuzit kazdu minutu co na tom, ze tam pride utahany, zniceny, nevyspaty. to iste je aj letecky. nedajboze odchod lietadla v noci a uz frfle, ze cely den ma zaplateny za dvl a on saeste vala doma. ale nepochopi, ze raz ked je to tak, inak to nebude.
@slniecko154
ano, mas pravdu ze na SK to je este nieco nadstandard. 😒 nejak som si neuvedomila, ze sme v teme dovolenka do HR . 😉