icon

Dovolenka v Chorvátsku - studená voda a drahé pláže

rabdal
9. dec 2025

Už tretí krát sme tam boli a to isté ,boli sme aj dole aj hore na istrii ,studená voda ,ďaleká cesta ,všetko drahé umelo podrobené plaze ,síce pekné okolie ,ale bolo to naposledy ,máte to tak aj vy?

Strana
z7
anonym_a01eeb
9. dec 2025

Nie, nám stačilo ist raz a viac nie, keďže sa nám tam nepáčilo a nie skúšať to 3x

anonym_521205
9. dec 2025

@rabdal ďakujem za oznam ďalšie leto tam bude o jedného menej, čo už,mne sa tam páči

katarinaba
9. dec 2025

Ja to mam este radikalnejsie - ja tam vobec nechcem ist. Staci mi co pocuvam a citam - vacsinou strkove plaze, studena voda, hlava na hlave. A pocasie - s mojim stastim by mi preprsalo celu dovolenku.

hellwant
9. dec 2025
@anonym_521205

@rabdal ďakujem za oznam ďalšie leto tam bude o jedného menej, čo už,mne sa tam páči

@anonym_521205 potrebovala to dať von,normalka , my sme tiež boli raz s manželkou a keďže nemame radi chladny Jadran, tiež tam nechodime, aj keď ako krajina je Chorvatsko pekne. My tiež radšej krajiny na urovni Grecka a južnejšie, či teraz v zime exotiku, trošku zdravej farby nabrať🙂

anonym_61f57f
9. dec 2025

@rabdal No proste vám to nesadlo, resp. nenašli ste to správne miesto.
My sme boli 15x a zatiaľ nás to neomrzelo😁 a to chodíme na to iste miesto a dokonca k tým istým domácim.
Žiadne umelé betónové pláže, ale jemne kamienky, borovice ako tieň… my sme spokojní.
Ale je fakt, že v rámci výletov sme pochodili aj iné strediská a len v máloktorych sa nám páčilo tak, že by sme si vedeli predstaviť tam dovolenkovať.

anonym_a1ffd6
9. dec 2025

My tam uz vobec nechodime. Nam Chorvatsko nema co ponuknut

katica06
9. dec 2025

To si s touto ,, recenziu,,načo čakala od leta do decembra?
Ak ťa unavuje dlhá cesta auto chod letecky.
Na šťastie máme slobodnú vôľu a každý môže cestovať kam chce, nezastavia nás na hranici ako v socíku

anonym_65adfc
9. dec 2025

Ja som tam nebola ani raz ,lebo mám rada teplú vodu. Ale ušomraných a večne nespokojných dovolenkárov som zatiaľ stretla všade , kde sme boli. Chodíme cez cestovku a fakt, my väčšinou spokojní , šťastní ako blchy a niekde si ofučané tetky ani kufor nechceli vybaliť a nadávali na všetko od pláže, cez izbu, až po stravu a dopravu. Tak nespokojných nájdeš nielen v Chorvátsku, ale všade.

hellwant
9. dec 2025

@rabdal Grecko, Zakyntos, Rodos, Kreta, S. a J. Cyprus. V Španielsku, Malorke, či Taliansku na Sicilii a Sardinii som nebol ale tam by vam tiež podľa mňa more vyhovovalo. 🙂

hopsas
9. dec 2025

@rabdal mňa tiež nenadchlo. Bola som len raz.

hellwant
9. dec 2025
@katica06

To si s touto ,, recenziu,,načo čakala od leta do decembra?
Ak ťa unavuje dlhá cesta auto chod letecky.
Na šťastie máme slobodnú vôľu a každý môže cestovať kam chce, nezastavia nás na hranici ako v socíku

@katica06 môže byť, že riešit chce teraz First minute a riešia to doma a vratili sa jej spomienky. A potrebuje chlapa dokopať na inu krajinu😀😉

zuzubb007
9. dec 2025

Veď nik ti tam nekáže chodiť, tak čo ten výkrik do tmy 🙈

katica06
9. dec 2025
@hellwant

@katica06 môže byť, že riešit chce teraz First minute a riešia to doma a vratili sa jej spomienky. A potrebuje chlapa dokopať na inu krajinu😀😉

@hellwant milijem tieto výkriky do tmy, nič konkrétne. Nech kope chlapa , nech ide letecky kam chce aj bez chlapa.....
Nám štyrom stačilo aj dvetisíc na týždeň v Chorvátsku a cestu som prestala a aj deti.

anonym_57f710
9. dec 2025

bola som , mne sa tam nepači, pidi maličke plaže, hnusne jedlo , niekedy som mala pocit že večeru dostavame čo ostane po nemcoch na obed
hotel bol rozdeleny na dve časti , program len pre nich
jedine čo bolo fajn čistučké plytke more ,,ale to je malo proste na dovolenku
viac krat som nešla ...

katica06
9. dec 2025
@zuzubb007

Veď nik ti tam nekáže chodiť, tak čo ten výkrik do tmy 🙈

@zuzubb007 presne tak

hellwant
9. dec 2025
@katica06

@hellwant milijem tieto výkriky do tmy, nič konkrétne. Nech kope chlapa , nech ide letecky kam chce aj bez chlapa.....
Nám štyrom stačilo aj dvetisíc na týždeň v Chorvátsku a cestu som prestala a aj deti.

@katica06 ale ak ste išli autom, muž asi nie. Či vlakom? Len vtedy je to dlhšie.

anonym_f780e6
9. dec 2025

Mne je jedno, aká destinácia- hlavne, aby som citila more vo vzduchu a pocula vlny. Nič viac mi netreba.

muchotrafka298
9. dec 2025

Ja som tam bola pred 2 rokmi po 20-tich rokoch. A uplne cele zle, plaze otrasne, studena voda, kedze som bola koncom juna s partiou, tak tam nebolo ani vsetko potvarane a neskutocne drahe vsetko, ceny ako v najdrahsich BA restikach a nestalo to absolutne za to. Cize mne sa len to potvrdilo, ze naozaj tam nie je o co stat.

anonym_7c7c5d
9. dec 2025

Nabudúce skús v auguste, to tam bude iste teplejšie, ako teraz 🤪
A teraz vážne. Chodíme pravidelne už roky v tom istom čase na to isté miesto. Pláž útulná, ľudí tak akurát (keďže tam nie je parkovisko, chodia tam len ubytovaní z blízkeho okolia) a voda teplá ako čaj. Aj ja zimomravá sa v nej dokážem čvachtať hodiny. Nám maximálne vyhovuje. Na tie dva týždne tam sa tešíme celý rok.

katica06
9. dec 2025
@hellwant

@katica06 ale ak ste išli autom, muž asi nie. Či vlakom? Len vtedy je to dlhšie.

@hellwant každý nech cestuje tak ako mu vyhovuje

mandzula
9. dec 2025

Nie, nemame to tak isto, Chorvatsko milujeme.

anonym_f3ba47
9. dec 2025

@rabdal 🤣 však nikto ťa tam nenúti chodiť. Mne sa v Chorvátsku páči a 8 hodinová cesta aj s prestávkami mi nepríde dlhá. More boli pekné čisté. Napriek tomu, že viem plynulo po anglicky, všade som sa dorozumela aj po slovensky/česky. Raz sme mali studenšie more, ale bolo horúco, aj 38 stupňov, tak to nevadilo. Nikdy som tam nemala tráviace ťažkosti, môžem piť aj vodu z vodovodu. Na Krku sa mi až tak nepáčilo, ale na Istrii áno. A veľmi dobre mi robí na dýchacie cesty ten borovicovy vzduch spolu s morom. Ideme aj tento rok, už sa teším. A druhú dovolenku máme znova zatracovaný Sever Talianska v apartmáne ❤️. Tiež sa teším.

anonym_7beaf7
9. dec 2025

Sme tam kazdy rok a sme maximalne spokojni 😀 krasna plaz, ludi tak akurat, jedlo vyborne a ceny ako aj tu.

anonym_138b02
9. dec 2025
@anonym_f3ba47

@rabdal 🤣 však nikto ťa tam nenúti chodiť. Mne sa v Chorvátsku páči a 8 hodinová cesta aj s prestávkami mi nepríde dlhá. More boli pekné čisté. Napriek tomu, že viem plynulo po anglicky, všade som sa dorozumela aj po slovensky/česky. Raz sme mali studenšie more, ale bolo horúco, aj 38 stupňov, tak to nevadilo. Nikdy som tam nemala tráviace ťažkosti, môžem piť aj vodu z vodovodu. Na Krku sa mi až tak nepáčilo, ale na Istrii áno. A veľmi dobre mi robí na dýchacie cesty ten borovicovy vzduch spolu s morom. Ideme aj tento rok, už sa teším. A druhú dovolenku máme znova zatracovaný Sever Talianska v apartmáne ❤️. Tiež sa teším.

Zdieľam tvoj názor. Hrozná cesta v kolónach, studená voda, kamene, po ktorých sa nedá chodiť, hlava na hlave, jedlo hrozné.
@anonym_f780e6 v HR si ani tie vlny veľmi neužiješ, asi ako u nás na Šírave 🙂

hellwant
9. dec 2025
@katica06

@hellwant každý nech cestuje tak ako mu vyhovuje

@katica06 ok, ale pytam sa teba len preto, lebo si pisala ty si prespala, pohoda...no vieš v aute ale jeden musi byť hore a pre toho to je naročnejšie a pri navrate znovu.
A reči môj muž miluje šoferovanie nepouživaj, ak to sama nedaš. To telo je vyčerpane na pol až jeden deň.

anonym_0f7a55
9. dec 2025

@rabdal Podobne. Mne býva studena voda aj v aquaparku, aj v Grecku. Proste potrebujem polievku na kúpanie 😁

anonym_aa0653
9. dec 2025
@anonym_f780e6

Mne je jedno, aká destinácia- hlavne, aby som citila more vo vzduchu a pocula vlny. Nič viac mi netreba.

@anonym_f780e6
Vidis, ja som si preto aj kupil dom pri mori... tento rok som tam este nebol

hellwant
9. dec 2025
@anonym_aa0653

@anonym_f780e6
Vidis, ja som si preto aj kupil dom pri mori... tento rok som tam este nebol

@anonym_aa0653 drzim palce, nech ti to vyjde aj s prenajmom ( ak budeš prenajimať)aj staranim sa o to, tiež som kedysi uvažoval, ale staci mi prenajom bytu v ZA a toto by bolo uplne že na zmagorenie riešiť prenajom sezonne aj dane, upratovanie atd . Ak by som to dal firme, zas ta navratnosť by bola mizerna.

katica06
9. dec 2025
@hellwant

@katica06 ok, ale pytam sa teba len preto, lebo si pisala ty si prespala, pohoda...no vieš v aute ale jeden musi byť hore a pre toho to je naročnejšie a pri navrate znovu.
A reči môj muž miluje šoferovanie nepouživaj, ak to sama nedaš. To telo je vyčerpane na pol až jeden deň.

@hellwant nie môj muž má rád železnice aj tam pracuje

hellwant
9. dec 2025
@katica06

@hellwant nie môj muž má rád železnice aj tam pracuje

@katica06 super potom palec hore😁

Strana
z7