Dovolenka v Chorvátsku - studená voda a drahé pláže
Už tretí krát sme tam boli a to isté ,boli sme aj dole aj hore na istrii ,studená voda ,ďaleká cesta ,všetko drahé umelo podrobené plaze ,síce pekné okolie ,ale bolo to naposledy ,máte to tak aj vy?
@rabdal ďakujem za oznam ďalšie leto tam bude o jedného menej, čo už,mne sa tam páči
Ja to mam este radikalnejsie - ja tam vobec nechcem ist. Staci mi co pocuvam a citam - vacsinou strkove plaze, studena voda, hlava na hlave. A pocasie - s mojim stastim by mi preprsalo celu dovolenku.
@rabdal ďakujem za oznam ďalšie leto tam bude o jedného menej, čo už,mne sa tam páči
@anonym_521205 potrebovala to dať von,normalka , my sme tiež boli raz s manželkou a keďže nemame radi chladny Jadran, tiež tam nechodime, aj keď ako krajina je Chorvatsko pekne. My tiež radšej krajiny na urovni Grecka a južnejšie, či teraz v zime exotiku, trošku zdravej farby nabrať🙂
@rabdal No proste vám to nesadlo, resp. nenašli ste to správne miesto.
My sme boli 15x a zatiaľ nás to neomrzelo😁 a to chodíme na to iste miesto a dokonca k tým istým domácim.
Žiadne umelé betónové pláže, ale jemne kamienky, borovice ako tieň… my sme spokojní.
Ale je fakt, že v rámci výletov sme pochodili aj iné strediská a len v máloktorych sa nám páčilo tak, že by sme si vedeli predstaviť tam dovolenkovať.
My tam uz vobec nechodime. Nam Chorvatsko nema co ponuknut
To si s touto ,, recenziu,,načo čakala od leta do decembra?
Ak ťa unavuje dlhá cesta auto chod letecky.
Na šťastie máme slobodnú vôľu a každý môže cestovať kam chce, nezastavia nás na hranici ako v socíku
Ja som tam nebola ani raz ,lebo mám rada teplú vodu. Ale ušomraných a večne nespokojných dovolenkárov som zatiaľ stretla všade , kde sme boli. Chodíme cez cestovku a fakt, my väčšinou spokojní , šťastní ako blchy a niekde si ofučané tetky ani kufor nechceli vybaliť a nadávali na všetko od pláže, cez izbu, až po stravu a dopravu. Tak nespokojných nájdeš nielen v Chorvátsku, ale všade.
To si s touto ,, recenziu,,načo čakala od leta do decembra?
Ak ťa unavuje dlhá cesta auto chod letecky.
Na šťastie máme slobodnú vôľu a každý môže cestovať kam chce, nezastavia nás na hranici ako v socíku
@katica06 môže byť, že riešit chce teraz First minute a riešia to doma a vratili sa jej spomienky. A potrebuje chlapa dokopať na inu krajinu😀😉
Veď nik ti tam nekáže chodiť, tak čo ten výkrik do tmy 🙈
@katica06 môže byť, že riešit chce teraz First minute a riešia to doma a vratili sa jej spomienky. A potrebuje chlapa dokopať na inu krajinu😀😉
@hellwant milijem tieto výkriky do tmy, nič konkrétne. Nech kope chlapa , nech ide letecky kam chce aj bez chlapa.....
Nám štyrom stačilo aj dvetisíc na týždeň v Chorvátsku a cestu som prestala a aj deti.
bola som , mne sa tam nepači, pidi maličke plaže, hnusne jedlo , niekedy som mala pocit že večeru dostavame čo ostane po nemcoch na obed
hotel bol rozdeleny na dve časti , program len pre nich
jedine čo bolo fajn čistučké plytke more ,,ale to je malo proste na dovolenku
viac krat som nešla ...
Mne je jedno, aká destinácia- hlavne, aby som citila more vo vzduchu a pocula vlny. Nič viac mi netreba.
Ja som tam bola pred 2 rokmi po 20-tich rokoch. A uplne cele zle, plaze otrasne, studena voda, kedze som bola koncom juna s partiou, tak tam nebolo ani vsetko potvarane a neskutocne drahe vsetko, ceny ako v najdrahsich BA restikach a nestalo to absolutne za to. Cize mne sa len to potvrdilo, ze naozaj tam nie je o co stat.
Nabudúce skús v auguste, to tam bude iste teplejšie, ako teraz 🤪
A teraz vážne. Chodíme pravidelne už roky v tom istom čase na to isté miesto. Pláž útulná, ľudí tak akurát (keďže tam nie je parkovisko, chodia tam len ubytovaní z blízkeho okolia) a voda teplá ako čaj. Aj ja zimomravá sa v nej dokážem čvachtať hodiny. Nám maximálne vyhovuje. Na tie dva týždne tam sa tešíme celý rok.
Nie, nemame to tak isto, Chorvatsko milujeme.
@rabdal 🤣 však nikto ťa tam nenúti chodiť. Mne sa v Chorvátsku páči a 8 hodinová cesta aj s prestávkami mi nepríde dlhá. More boli pekné čisté. Napriek tomu, že viem plynulo po anglicky, všade som sa dorozumela aj po slovensky/česky. Raz sme mali studenšie more, ale bolo horúco, aj 38 stupňov, tak to nevadilo. Nikdy som tam nemala tráviace ťažkosti, môžem piť aj vodu z vodovodu. Na Krku sa mi až tak nepáčilo, ale na Istrii áno. A veľmi dobre mi robí na dýchacie cesty ten borovicovy vzduch spolu s morom. Ideme aj tento rok, už sa teším. A druhú dovolenku máme znova zatracovaný Sever Talianska v apartmáne ❤️. Tiež sa teším.
Sme tam kazdy rok a sme maximalne spokojni 😀 krasna plaz, ludi tak akurat, jedlo vyborne a ceny ako aj tu.
@rabdal 🤣 však nikto ťa tam nenúti chodiť. Mne sa v Chorvátsku páči a 8 hodinová cesta aj s prestávkami mi nepríde dlhá. More boli pekné čisté. Napriek tomu, že viem plynulo po anglicky, všade som sa dorozumela aj po slovensky/česky. Raz sme mali studenšie more, ale bolo horúco, aj 38 stupňov, tak to nevadilo. Nikdy som tam nemala tráviace ťažkosti, môžem piť aj vodu z vodovodu. Na Krku sa mi až tak nepáčilo, ale na Istrii áno. A veľmi dobre mi robí na dýchacie cesty ten borovicovy vzduch spolu s morom. Ideme aj tento rok, už sa teším. A druhú dovolenku máme znova zatracovaný Sever Talianska v apartmáne ❤️. Tiež sa teším.
Zdieľam tvoj názor. Hrozná cesta v kolónach, studená voda, kamene, po ktorých sa nedá chodiť, hlava na hlave, jedlo hrozné.
@anonym_f780e6 v HR si ani tie vlny veľmi neužiješ, asi ako u nás na Šírave 🙂
@hellwant každý nech cestuje tak ako mu vyhovuje
@katica06 ok, ale pytam sa teba len preto, lebo si pisala ty si prespala, pohoda...no vieš v aute ale jeden musi byť hore a pre toho to je naročnejšie a pri navrate znovu.
A reči môj muž miluje šoferovanie nepouživaj, ak to sama nedaš. To telo je vyčerpane na pol až jeden deň.
@rabdal Podobne. Mne býva studena voda aj v aquaparku, aj v Grecku. Proste potrebujem polievku na kúpanie 😁
Mne je jedno, aká destinácia- hlavne, aby som citila more vo vzduchu a pocula vlny. Nič viac mi netreba.
@anonym_f780e6
Vidis, ja som si preto aj kupil dom pri mori... tento rok som tam este nebol
@anonym_f780e6
Vidis, ja som si preto aj kupil dom pri mori... tento rok som tam este nebol
@anonym_aa0653 drzim palce, nech ti to vyjde aj s prenajmom ( ak budeš prenajimať)aj staranim sa o to, tiež som kedysi uvažoval, ale staci mi prenajom bytu v ZA a toto by bolo uplne že na zmagorenie riešiť prenajom sezonne aj dane, upratovanie atd . Ak by som to dal firme, zas ta navratnosť by bola mizerna.
@katica06 ok, ale pytam sa teba len preto, lebo si pisala ty si prespala, pohoda...no vieš v aute ale jeden musi byť hore a pre toho to je naročnejšie a pri navrate znovu.
A reči môj muž miluje šoferovanie nepouživaj, ak to sama nedaš. To telo je vyčerpane na pol až jeden deň.
@hellwant nie môj muž má rád železnice aj tam pracuje

Nie, nám stačilo ist raz a viac nie, keďže sa nám tam nepáčilo a nie skúšať to 3x