icon

Dovolenka v Chorvátsku - studená voda a drahé pláže

rabdal
9. dec 2025

Už tretí krát sme tam boli a to isté ,boli sme aj dole aj hore na istrii ,studená voda ,ďaleká cesta ,všetko drahé umelo podrobené plaze ,síce pekné okolie ,ale bolo to naposledy ,máte to tak aj vy?

Strana
z7
vlado19822
Včera o 19:05
@stormie

@jaja20 to si myslela max na tyzden ze? A je etse otazne rodina v akom zlozeni, niekde uz 13-14 rocne deti platia plnu sumu. Nas naposledy vyslo chorvatsko 3tis na 14 dni uplne so vsetkym a za to som mala problem najst all inclusive dovolenku cez cestovku pre nasu 4 clennu rodinu aj first aj last minute, pozerala som aj cez leto a nic … max tak 3 hviezdickovy hotel v grecku s negativnymi recenziami a aj to by sme tam neboli 14 dni

3 dospelý minulý rok Tunis 5 hviezdičkovy ultra All inclusive 24 hodín s bazénom a súkromnou plážou na dva týždne 2700 eur ,treba pozerať a nebrat hneď prvé

kikadzi
Včera o 19:06
@anonym_61f57f

@rabdal No proste vám to nesadlo, resp. nenašli ste to správne miesto.
My sme boli 15x a zatiaľ nás to neomrzelo😁 a to chodíme na to iste miesto a dokonca k tým istým domácim.
Žiadne umelé betónové pláže, ale jemne kamienky, borovice ako tieň… my sme spokojní.
Ale je fakt, že v rámci výletov sme pochodili aj iné strediská a len v máloktorych sa nám páčilo tak, že by sme si vedeli predstaviť tam dovolenkovať.

@anonym_61f57f môžem sa opýtať kam chodíte a nejaký tip na ubytovanie už hladam cca 2 mesiace a nič :D

andrejka2424
Včera o 19:07
@anonym_36424f

@vlado19822 To bol zaber z gauca, jebinko. Za gaucom su este dalsie 3 metre

@anonym_36424f Chalani, to je fakt jedno, kto z vás má väčší byt a kto lepšie číta s porozumením.

tiezjedna
Včera o 19:33
@anonym_138b02

Zdieľam tvoj názor. Hrozná cesta v kolónach, studená voda, kamene, po ktorých sa nedá chodiť, hlava na hlave, jedlo hrozné.
@anonym_f780e6 v HR si ani tie vlny veľmi neužiješ, asi ako u nás na Šírave 🙂

@anonym_138b02 presneee, kolóny, šutre, studené more, hnusné jedlo...😎 Hlavne tam už nelez! Díky🙏😉

stormie
Včera o 21:01
@vlado19822

3 dospelý minulý rok Tunis 5 hviezdičkovy ultra All inclusive 24 hodín s bazénom a súkromnou plážou na dva týždne 2700 eur ,treba pozerať a nebrat hneď prvé

@vlado19822 tak si to preratj na rodinu s dvomi detmi kde potrebujes 4 lozka (nie detsku postielku ani dieta bez naroku na lozko uz koli veku neprejde) a garantujem ti ze slusny hotel all inclusive letecky s cestovkou za rovanku sumu ako corvatsko nenajdes

stormie
Včera o 21:06
@jaja20

@stormie Áno, letecké dovolenky sú hlavne na 8 dní/ 7 nocí. Možno vás to Chorvátsko vyšlo 3 tisíc na 14 dní, ale určite nie letecky a s all inclusive službami a jedlom + pitím.

@jaja20 ty si tu niekomu pisala ze za tu sumu mohli byt all inclusive letecky tak som ti len doplnila info ze nie na rovnako dlhy pobyt a aspon pre mna je dlzka dovolenky podstatna, mne je jedno ze Maledivy ma vyjdu na 3 dni to iste ako chorvatsko na 14, lebo o 3 dnovu dovolenku nemam zaujem tak mozno treba porovnavat aspon priblizne parametre … a my sme teda v chorvatsku vyuzivali aj restiky, co je ako all inclusive - zjem tolko co mi treba, nenapchavam sa len preto ze tam je jedlo dostupne na stoloch …

jaja20
Včera o 21:52
@stormie

@jaja20 ty si tu niekomu pisala ze za tu sumu mohli byt all inclusive letecky tak som ti len doplnila info ze nie na rovnako dlhy pobyt a aspon pre mna je dlzka dovolenky podstatna, mne je jedno ze Maledivy ma vyjdu na 3 dni to iste ako chorvatsko na 14, lebo o 3 dnovu dovolenku nemam zaujem tak mozno treba porovnavat aspon priblizne parametre … a my sme teda v chorvatsku vyuzivali aj restiky, co je ako all inclusive - zjem tolko co mi treba, nenapchavam sa len preto ze tam je jedlo dostupne na stoloch …

@stormie Neviem,ako si prišla na to, že oni tam boli dlhšie ako týždeň, lebo katica písala o týždni za 2k a tá anonymka počet dní nezmienila.
Jedlo v reštike nie je ani náhodou ako all inclusive stravovanie, to sa veľmi mýliš 🙂 Musíš si zvlášť zaplatiť nápoje aj dezert. A pochybujem, že ste chodili jedávať do reštaurácií každý deň na raňajky, obedy aj večere. Takisto plážový servis ste si museli platiť alebo ste si doniesli podložky a slnečník z domu.
Ale pokiaľ vám takýto typ dovolenky vyhovuje, tak je to v poriadku, to som už písala. Nám už stačilo aj trmácania v aute, čakania v zápchach a kolónach.
Pekný večer ešte 🙂

tiezjedna
Dnes o 12:30
@jaja20

@stormie Neviem,ako si prišla na to, že oni tam boli dlhšie ako týždeň, lebo katica písala o týždni za 2k a tá anonymka počet dní nezmienila.
Jedlo v reštike nie je ani náhodou ako all inclusive stravovanie, to sa veľmi mýliš 🙂 Musíš si zvlášť zaplatiť nápoje aj dezert. A pochybujem, že ste chodili jedávať do reštaurácií každý deň na raňajky, obedy aj večere. Takisto plážový servis ste si museli platiť alebo ste si doniesli podložky a slnečník z domu.
Ale pokiaľ vám takýto typ dovolenky vyhovuje, tak je to v poriadku, to som už písala. Nám už stačilo aj trmácania v aute, čakania v zápchach a kolónach.
Pekný večer ešte 🙂

@jaja20 o lietadle už si počula?? 😉 Ja to mám z našej brány do nášho chorvátskeho domu cca 4 hodiny 👍 Ale pokojne hejti CRO ďalej, čím menej paštikárov tam príde robiť bordel, tým lepšie🙏

katkazatka
Dnes o 12:40

Milujem Chorvatsko. Krasne plaze, podobna mentalita, krasne starobyle ulicky, kamenne domce, zapady slnka. Voda niekde tepla, niekde fajn a niekde ladova. Plaze si tiez viete vybrat. Priroda, bary, jaskyne, jazera, kostoly, chranene parky....Je tam co obdivovat. Mame toho vela pochodeneho. Milujem rusne miesta. Na dovolenke chodime aj poznavat, nielen sa valat na plazi. Je pravda, ze s cenami to mierne prepiskli.

jaja20
Dnes o 15:45
@tiezjedna

@jaja20 o lietadle už si počula?? 😉 Ja to mám z našej brány do nášho chorvátskeho domu cca 4 hodiny 👍 Ale pokojne hejti CRO ďalej, čím menej paštikárov tam príde robiť bordel, tým lepšie🙏

@tiezjedna Práve tým paštikárom, ktorí si nosia potraviny a všetko možné z domu, aby ušetrili, sa Chorvátsko zdá v pohode. Inak by si tam mnohí nemohli dovoliť ísť na dovolenku. 😉

sisaka
Dnes o 16:24
@jaja20

@tiezjedna Práve tým paštikárom, ktorí si nosia potraviny a všetko možné z domu, aby ušetrili, sa Chorvátsko zdá v pohode. Inak by si tam mnohí nemohli dovoliť ísť na dovolenku. 😉

@jaja20 je v poriadku, že sa ti v Chorvátsku nepáčilo a máš iné predstavy o dovolenke/mori… ale ísť koli tomu do urážok?
Ja si myslím, že Chorvátsko má čo ponúknuť a je tam kopec pekných miest a určite aj pláži a rozhodne to nie je destinácia len pre nejakých “paštikarov”.
Nám sa tam celkom páčilo a precestovali sme ho len s priručnou batožinou, ubytovanie len v hoteloch a stravovanie len v reštauráciách (nie bufetoch a nie fastfoodoch) Nemyslím si, že sme chudobní, za to, že si môžme dovoliť chodiť trebárs na Hawaii neznamená, že sa nemôže páčiť krajina, kde chodia ľudia na lacné dovolenky. Nás napríklad dovolenka v Európe vyjde vždy draho, keďže tam nežijeme.

Neviem, či Tunis, či Egypt je nejaké veľké terno. Ja napríklad nechodím do rezortov, kde sa nemôžem najesť ako normálny človek - ovocie, zelenina, šaláty, voda, ľad a pod. a nevykrikujem tu, čo si myslím o ľuďoch, čo si vyberú dovolenku v týchto lacných destináciach , kde týždeň tŕpnu, či sa z niečoho s prepáčením nedoserú a ešte sa budú povyšovať nad ľuďmi, čo si zabalia potraviny z domu v snahe ušetriť.

anonym_007824
Dnes o 18:00
@sisaka

@jaja20 je v poriadku, že sa ti v Chorvátsku nepáčilo a máš iné predstavy o dovolenke/mori… ale ísť koli tomu do urážok?
Ja si myslím, že Chorvátsko má čo ponúknuť a je tam kopec pekných miest a určite aj pláži a rozhodne to nie je destinácia len pre nejakých “paštikarov”.
Nám sa tam celkom páčilo a precestovali sme ho len s priručnou batožinou, ubytovanie len v hoteloch a stravovanie len v reštauráciách (nie bufetoch a nie fastfoodoch) Nemyslím si, že sme chudobní, za to, že si môžme dovoliť chodiť trebárs na Hawaii neznamená, že sa nemôže páčiť krajina, kde chodia ľudia na lacné dovolenky. Nás napríklad dovolenka v Európe vyjde vždy draho, keďže tam nežijeme.

Neviem, či Tunis, či Egypt je nejaké veľké terno. Ja napríklad nechodím do rezortov, kde sa nemôžem najesť ako normálny človek - ovocie, zelenina, šaláty, voda, ľad a pod. a nevykrikujem tu, čo si myslím o ľuďoch, čo si vyberú dovolenku v týchto lacných destináciach , kde týždeň tŕpnu, či sa z niečoho s prepáčením nedoserú a ešte sa budú povyšovať nad ľuďmi, čo si zabalia potraviny z domu v snahe ušetriť.

@sisaka dobre zhrnute. .. .
Ja egypt, tunis nikdy. Vonku teplo ako v pekle a.sama.klimatizacia. cize bud chytis crevne problemy alebo sople......🙂 🙂 🙂
Mam precesrovaneho pol sveta. Karibik,,juzna afrika, novy zeland. .....jasne ano, su aj exotickejsie destinacie na svete, no chorvatsko si veru neodpustim pravidelne navstivit. Hlavne koli dostupnosti, krasnej prirode, cistej vode, bezpecnosti a v pripade potreby sa.netreba spoliehat na letecku dopravu, ak sa nahodou clovek potrebuje v rychlosti vratit. A ano, samozrejme, ze si beriem potraviny aj z domu, preco nie?

tiezjedna
Dnes o 20:10
@jaja20

@jaja20 si trochu odporuješ... veď first/last minute do sra*kového Egypta, hlavne, že je to AI, je predsa pre nich väčší luxus.

oblecenie99
Dnes o 20:26
@liv1

@oblecenie99 😂👍. Urcite chod pozriet ostrovy. A necestuj tam v sobotu, lebo potom budes nadavat ako dlho si isla 😅. Ja uz dlho tam tuzim ist na jar. Pozriet cestou Plitvicke jazera a cele dni stravit vonku, pozicat lodku, bicykle. V takom maji tam este nie je taka horucava ani davy, tak to musi byt super ☺️

@liv1 Keby neboli tie prázdniny v lete, tak mozno ani nechodíme v lete nikam na dovolenku, ja som naozaj anti plážový, anti slnečný typ 🫣 čiže za mňa sú ideálne tie jarné a jesenné termíny. Ja sa nemusím kúpať, čiže to Chorvátsko by som aj brala, niečo ako poznávačku, kľudne aj v apartmáne, mne vyslovene nevadia ani dovolenky s kuchynkou 🙂 Manžel ráno nakúpi čerstvé pečivo a bájky si vychutnáme na terase, aj pri švédskych stoloch si dávam to maslo na chlieb sama sebe 😅 dokonca tá kuchynka mi príde ako veľmi praktická vec na dovolenke, najmä ak má človek deti, nie som odkázaná na spoločné stravovanie, môžem zohriať, a najmä, manžel si môže zamaskrtiť aj v noci 😅
Nerozumiem týmto hádkam v diskusiách, až urážkam.. načo je to dobré?
Ja šetrím na loď, boli sme a bola to úplne najlepšia dovolenka, chcem ten zážitok dopriať aj deťom, len musia trošku podrast.

Strana
z7