icon

Dovolenka v Dubaji

arasidka11
12. okt 2012

Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉

marek_85
12. máj 2015

Moja skusenost je, ze vo vacsine hotelov su zasuvky anglickeho typu - tri koliky. Adapter sa da zvacsa pozicat na recepcii hotela.

mirka0703
12. máj 2015

@jarka46 my sme mali v hoteli na tri koliky ale na recepcii mali adapter zadarmo pozicali, ale mali v stene pri zasuvkach aj usb konocvky tak sme si nabijali cez usb kabel

slaviq81
12. máj 2015

@yanni
@barbie555 bude vam treba adapter.

yanni
12. máj 2015

@slaviq81 nie vsade. My sme v Emiratoch casto a napr. v Abu Dhabi v Hiltone bola kombi zastrcka. Uz cim dalej tym viac pri stavani novych hotelov davaju take. Alebo su uz na izbach pripravene adaptery. Ale ja hovorim o 5* hoteloch a vyssie. Ako je to v lacnejsich nevviem. Pre istotu zobrat adapter so sebou.
My zijeme ciastocne v Saudskej Arabii a tu uz tiez casto kombi zastrcky. Adaptery nam lezia v sufliku nevyuzite.

slaviq81
12. máj 2015

@yanni urcite pre istotu vziat so sebou 😉 Ja som v Emiratoch zila, s tymi 2 bodovymi koncovkami na nasich kabloch som problem nemala, to som do zastrcky nejak narvala, ale tie okruhle bohuzial 😀 😝

barbie555
12. máj 2015

vraj tam kde idem netreba no tak uvidime .sak to sa da aj kupit keby daco tak v pohode.

jarka46
13. máj 2015

Ľudkovia moji zlatí ďakujem Vám môžem sa pomaly začať baliť 😀

jarka46
28. máj 2015

@barbie555 dnes som rozpravala s chlapikom čo letel s našou lleteckou spoločnosťou bol veľmi spokojmý lietadla nové dobre vybavene jedine čo sa mu nepáčilo že nepristavali na hlavnoom letisku, nevedel ake to je. ale ked leteli naspäť tak musel ista na toaletu a koro sa dobracal od špiny

barbie555
28. máj 2015

@jarka46 snad budeme mat cistu toaletu 😃😃🙈😝

marek_85
29. máj 2015

@jarka46 Ak letite s FlyDubai pristava sa urcite na hlavom letisku Dubai International Airport (DXB), rozdiel oproti Emirates je v tom, ze sa pristava a odlieta z terminalu 2. Lietadla su skotocne nove (max. 6 rokov). A cistota toaliet zavisi len cisto od Vasich spolucestujucich :(. V poslednom case som letel do Dubaja 2x a nemozem sa na FlyDubai stazovat.

barbie555
29. máj 2015

@marek_85 som rada ze vidim nieco pozitivne 😊

barbie555
29. máj 2015

vie niekto aku mozem mat palubnu batozinu???? dikii

slaviq81
30. máj 2015

@barbie555
- pri linkách spoločnosti FlyDubai do DXB (Dubaj) majú economy aj business cestujúci povolené 3 ks podanej batožiny, pričom:

Economy** cestujúci majú limit 20 kg pri zapísanej batožine + jeden kus 7 kg príručnej batožiny s rozmermi do 56x45x25 cm + malá taška/kabelka/notebook s rozmermi do 25x33x20 cm ktorá spolu s príručnou batožinou nepresahuje váhu 10 kg.

barbie555
30. máj 2015

@slaviq81 dakujem krasne ;)

barbie555
30. máj 2015

bozeeee zachrante ma. 😂😂 moja dcera si chce zobrat babiku anabel .moze to mat v ruke v lietadle??? amen s anabel vsade ju trepeme zo sebou 🙈🙈🙈🔫

yanni
30. máj 2015

@barbie555 a preco by nemohla mat? cestujete prvy krat? Keby si vedela, co nase decka vsetko so sebou po lietadlach vlacia.

barbie555
30. máj 2015

@yanni do dubaja prvy krat ... 😊

yanni
30. máj 2015

@barbie555 to je jedno kde letis. Kludne ci moze pobrat hracky. Niektore deti, hlavne ked sa leti cez den, nebavi cely cas len kukat videa.

oliverceky
30. máj 2015

@barbie555 Kedy letíte do Dubaja? Nechce sa mi všetko čítať. Nebude tam príliš horúco? My sme sa vrátili min.týždeň.

barbie555
30. máj 2015

@oliverceky letime v utorok je tam horuco ale to nam nevadi 😊

oliverceky
30. máj 2015

@barbie555 Priamo Dubaj? Aký hotel. Teplo nevadí, ale je tam hnusná vlhkosť, kt.by mne vadila.

barbie555
30. máj 2015

@oliverceky ano priamo ;)

oliverceky
30. máj 2015

@bets Kde sa dá dobre nakúpiť?

mhas
1. jún 2015

Ženy, pomôžte. Ideme prvý krát do hotela, doteraz sme boli len v penzionoch. Ako to funguje s kľúčmi od izby? Odovzdávajú sa pri každom odchode na recepcii alebo si ich človek musí brať so sebou?

mhas
1. jún 2015

@barbie555 Tak ako, už ste pobalené? 🙂

casy30
1. jún 2015

My sme sa odtiaľ vrátili pred týždňom. 🙂 a posledné dva dni malo more 34 stupňov. fu, v júni to tam bude dosť náročné....

mhas
1. jún 2015

@casy30 My ideme v sobotu... Aký ste mali režim? Kedy ste chodili von?

casy30
1. jún 2015

mhas.. myslíš, kedy mi spavali? Nerozumiem dosť dobre otazke....

mhas
1. jún 2015

@casy30 No my keď chodíme na dovču, tak sme vonku doobeda od nejakej ôsmej do desiatej-jedenástej a potom máme siestu a vychádzame o nejakej štvrtej do večera. Mohlo by sa to dať zvládnuť, nie? Myslím kvôli tým teplotám vonku..

casy30
1. jún 2015

Jasne.... Ja chodím s chalanmi na izbu o 12. A vychádzame okolo štvrtej.....vecer uz bolo fajn, tak mi maly vždy v kočíku zaspal vonku a na izbe som ho prehodila do postieľky. Prečo ale idete v júni? Raz sme boli koncom mája a to bolo neúnosne.