icon

Dovolenka v Dubaji

arasidka11
12. okt 2012

Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉

janka2705
12. apr 2016

Ahojte my ideme do FUJAIRAH ROTANA &SPA FUJAIRAH,,, boli ste niekto? Ideme uz druhy krat do emiratov.

18lenussa
13. apr 2016

@yanni dakujem 🙂 už sa veľmi teším..a čo také mi odporúčaš určite vidieť v dubaji? chcela by som tu miracle garden a tie dubajské benátky plavba lodkou

wonderwall
14. apr 2016

Baby, cez aké overené cestovky by ste mi odporučili ísť do Dubaja? Odlet Budapešť - Bratislava prímorský hotel, aspoň polpenzia.
Ďakujem 🙂

anavi007
15. apr 2016

My sme boli cez dubtour,max.spokojnosť.isli sme ale z ba do hilton ras al khaimah resort mali sme AI.bolo super,priamo pri mori.

wonderwall
15. apr 2016

@anavi007 nad tynto hotelu S tou cestovnou som presne uvažovala. Ale popravde,to.je jedine co som našla.
V ktorom. Mesiaci ste boli?

anavi007
15. apr 2016

@wonderwall boli sme vlani v septembri,ale nabudúce by som asi išla radšej v októbri,bolo tam strašne sparno,ale zvykli sme si 🙂 inak bolo super,treba ale počítať ešte s tým,že cesta z letiska trvá cez 2hodiny.

erzulik
24. apr 2016

@anavi007 ahoj my tiez leti teraz 24.5 do Hiltonu mozes mi napisat podrobnejsie info ako bolo v Dubaji. Ideme so 4 rocnou dcerkou, ked ste boli?

18lenussa
26. apr 2016

baby ja stále nerozumiem tei Noir karte..idem tam na 7 dní aj s cestou..mám si kúpiť tú striebornú nabijem si ju a potom na nu môžem chodiť koľko chcem? metro,vlak,električka? a v prvý deň máme prílet okolo 22 tak kedy mám ratať že sa vybavíme na kontrole? a potom asi najlepšie bude riešiť taxík však? koľko mám ratať cenu? sme asi 10km od letiska v časti Deira
@anavi007
@yanni

18lenussa
26. apr 2016

a ešte ako to riešiť s roamingom?

mhas
26. apr 2016

@18lenussa Roaming si aktivuj u svojho operátora, zvyknú byť nejaké balíčky v ponuke.

yanni
26. apr 2016

@18lenussa Neviem ake su teraz ceny ale tych NoI Card je viac. Strieborna stala volakedy 20 AED, 14 na precestovanie, 6 za kartu. Ale karda karta sa da dobijat. Jedna cesta stala podla toho kam od ca. 2 do myslim 6 AED. Card, ktorakolvek, je platna na celu MHD v Dubaji.
Ono je to vzdy na plane vyznacene v akej zone sa nachadzas a do akej chces ist a podla toho sa odvija cena. Tiez existuje Day Ticket, stal myslim nejakych 15 AED a mozes na nom cestovat cely den bez obmedzenia. Deti do 6 rokov su zadarmo.

ritter
26. apr 2016

@erzulik MYy sme boli v tomto hoteli minulý rok, straaašne horúce počasie, boli sme v auguste. Strava jednotvárna , slabý výber 2 druhy hlavného jedla, keď to porovnám z Tureckom strašne slabé, skoro žiadna zelenia a ovocie. Boli sme s deťmi /12 a 4/ , ale inak dobrá dovolenka ,krásne priestranné izby v hotely, animácie alebo zábava večer nič. Dubai prekrásny.

mhas
26. apr 2016

@yanni Deti cestujú zadarmo len do 5 rokov.

yanni
26. apr 2016

@mhas Tak to uz zmenili. Ked postavili metro tak bolo do 6. Ale to je jedno, vsetky info su na kazdej zastavke metra. Treba len otvorit oci a citet. Popripade poguglit. Metro Dubai ma aj vlastnu oficialnu stranku, tam by mali byt aj presne eny. Zial, nejak mi ju nenatiahne, tak nemozem kuk. 😠

18lenussa
26. apr 2016

@yanni dakujem za odpovede a ešte na Burj Khalifa máme rezervované o 17:30 len neviem ako dopredu tam máme isť a či máme stáť v rade aby sme stihli západ slnka lebo som počula že sú tam dlhé rada a tiež te si treba niekde vyzdvihnúť lístok. A je pravda že sa treba preukazovať pasom ?

anavi007
27. apr 2016

@18lenussa karta neviem ako funguje,nevyužili sme metro.kontrola trvá cca hodinu,podľa toho koľko priletov budu mat

yanni
27. apr 2016

@18lenussa neviem ako teraz,ale pred par rokmi boli dve pokladne. Jedna pre rezervovane listky, jedna pre "okoloiducich". Ty sa postavis do radu (väcsinou tam rad ani nie je) pre rezervovane a vyzdvihnes si listky. Preukazes sa preukazom totoznosti, tak ti ich vydaju. Tot vsjo.
Ine je rada na vytah. V tej musis stat a ta je dlhaaaaaaa. Ale väcsinou ide celkom rychlo. Oni Arabi su tak trosku ini, nemaju problem natlacit do vytahu aj stado slonov 😀 😀 😀 😀
Hore uz potom mozes ostat ako dlho sa ti zachce.

11lili11
23. máj 2016

Ale cestovky odporúčate? Ako dlho sa letí do Dubaja? Chceli by sne ísť v júli.

marek_85
23. máj 2016

Let trvá cca 6 hodín. My sme boli cez FIRO a boli sme veľmi spokojný, majú super delegáta Tareka. Zatiaľ najlepší delegát akého sme zažili.

anavi007
23. máj 2016

My sme boli cez dubaj.sk,pozerala som aj ja firo,ten istý hotel by nás bol vysiel raz tolko...

liza68
24. máj 2016

@11lili11 júl podla mňa nie je dobry termin, strašné teplo je tam.

ritter
24. máj 2016

MY SME BOLI V AUGUSTE, NO čISTÁ KATASTROFA. aLE ZVLÁDLI SME TO.

11lili11
24. máj 2016

A co sa týka nákupov v Dubaji, co sa oplatí ako je to s cenami ?

janka2705
12. jún 2016

Ahojte. Potrebujem radu. Pocula sim ze na letisku v dubai sa da odlozit batozina pred letom a ist pozriet do centra. Neviete ako to funguje? Sme akurat vo Fujairah a letime spet predtym by sme si radi pozreli mesto - aj ked uz druhy krat sme 🙂.

oliverceky
12. jún 2016

@anavi007 Z čoho pozostával all inclusive? Boli ste spokojní?

oliverceky
12. jún 2016

@janka2705 Kolko je to od letiska v Dubaji? Aké počasie a vlhkosť?

erzulik
12. jún 2016

@ritter uz sme sa vratili boli sme spokojny, Dubaj nadherny, let super krpata zvladla, oplatilo sa, a strava bola v pohode, s Tureckom sa to fakt neda porovnat, ale hladny sme neboli... 🙂

anavi007
12. jún 2016

@oliverceky na hotel s toľkými hviezdami to mohlo byť aj lepšie,ale určite sme nehladovali 🙂

janka2705
15. jún 2016

@oliverceky od letiska je fujairah mesto cca 150 km - hodku a pol autom. je to na zaciatku mesta. počasie bolo super 40 stupnov a vlhkost bola len jeden den trošku vyššia 35%. inak super vsetko oplatilo sa. Uz doma ☹

niika21
27. júl 2016

@kali23 ahoj precitala som si tvoj prispevok, ze si bola na dovolenke v hoteli Hilton RAK Resort and Spa,ako si bola spokojna,v ktorom mesiaci a cez aku cestovku,mala si polpenziu? vopred dik za recenziu 😉