icon

Dovolenka v Dubaji

arasidka11
12. okt 2012

Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉

katarinka24
22. okt 2017

@zuzka56 ano ano ja som s tym aj ratala. Len pre mna to je take divne vies ja tu pouzivam tak max.10 a teraz take cislo. Ale v pohode urcite nechcem aby sme celu dovcu preskucali na izbe 😊😊

moncik10
13. dec 2017

ahojte, vedeli by ste mi poradit, chystame a 1x do dubaji? Staci nam na poznavacku 3,5 dna? alebo radsej yzden? kde je lepsie? Dubaj alebo Abu Dhabi? Dakujeeem😘

dzubo
13. dec 2017

Podla mna poznavacka 3,5 dna je OK ;).
Nam.stacil 1 🙂
Podla toho, co vsetko chcete navstivit 🙂

katarinka24
13. dec 2017

@moncik10 my sa chystame spoznavat 2 dni

katarinka24
4. jan 2018

Prosim vas akymi platobnymi kartami sa da platit v Dubaji? Dakujem

kittykitty
9. jan 2018

Prosím vás bol niekto ubytovaný v Rixos The Palm? Ďakujem.

nebicko43
22. jan 2018

Ahojte, my sa chystáme do Dubaja 1x. 🙂 ( týždeň ).?😕 Čo poviete?
Čo treba vedieť? Čo sa oplatí (doprava, jedlo, ......)? Apríl - máj dá sa kúpať? Ďakujem🙂

yanni
22. jan 2018

@nebicko43 Nooo vammi sa uz ani kupat porlande neda. Voda je tepla ako vo vani. Pri tych teplotach sa uz ani neosviezis. Vysoka vlhkost vzduchu. Potis sa ako sv.... Ale modes mat stastie, ze prave vtedy, nebude tak vlhko.
Februar-marec a este ten april je OK. Potom az na jesen.
Mame vyskusane vsetky rocne obdobia, kedze sme ca. 1,5 letecky od Dubaja.

marek_85
22. jan 2018

@nebicko43 Do polovice maja je v SAE optimalne pocasie, v mori sa da super kupat. Vlhkost este vobec nie je taka vysoka ako pise @yanni, zle to zacina byt az koncom maja. Ak by vam nahodou bolo v mori teplo, tak vacsina hotelov ma teplotne regulovane bazeny. Ak si vyberiete hotel v Dubaji odporucam len ubytovanie s ranajkami, moznosti stravovania su tam bohate, urcite si vyberiete. Ak to bude hotel mimo Dubaja odporucam aspon polpenziu.

yanni
22. jan 2018

@marek_85 Ako ktory rok. Uz ani tam nie je pocasie v tu ktoru dobu rovnake kazdy rok.

buldozer666
21. mar 2018

Mám zakúpený zájazd do Dubaja na Vianoce, Silvestra 2019. Plánujem sa zúčastniť silvestrovského ohňostroja pri Burj Khalife spolu s manželkou a 7 ročnou dcérkou. Avšak mám obavy, že pre dav ľudí sa k fontánam ani nedostanem a navyše v tlačenici ohrozím zdravie dcéry.
Prosím, ak je tu niekto, kto sa osobne zúčastnil uvedeného silvestrovského ohňostroja pri Khalife, nech mi napíše, či má zmysel kôli davu ľudí o tomto vôbec uvažovať. Budem ubytovaný priamo v Dubai Marine a viem, že aj tam sa v tomto čase koná ohňostroj. Takže teoreticky by som sa nemusel nikam presúvať a užil by som si ho priamo pri hoteli. Lenže tento vraj už nie je tak kolosálny.
Ďakujem

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
momoqui
28. máj 2018

@buldozer666 na silvestra sme tam boli a veruze sme nesli pozriet ten ohnistroj, boli sme tam v iny den a bolo tam riadne vela ludi pri fontanach, ledva sme si urobili fotku 🙂 ja osobne som za pozrenie si ohnoatroja v Marine a ku Khalife ist v iny den. A to nehovorim o ceste tam a naspat, budu urcite zapchy a tlacenice v metre, ...

daniela.ho
31. máj 2018

Baby v rezortoch a vsetkych hoteloch pisu ze si beru vratny depozit pri check in. Neviete kolko? 😅

katarinka24
1. jún 2018

@daniela.ho ahoj nie vo vsetkych. My sme boli v Citymax Al Barsha a tam sme ho neplatili

daniela.ho
1. jún 2018

@katarinka24 dakujem 🙂

daniela.ho
1. jún 2018

@katarinka24 ma tak napadlo, oblecenie pre zeny, niekde pisu ze nikoho nepoburuje a niekde pisu ze nohy a ruky zahalene. Saty nas kolena su ok? Vobec neviem co zbalit

kacusik69
1. jún 2018

@daniela.ho je Ramadan, urcite zahalene ramena a kolena... rešpektovať obdobie Ramadanu na verejnosti (ziadne pitie, jedenie)

kacusik69
1. jún 2018

@daniela.ho v rezorte su volnejsie "pravidla", mimo rezort treba dodrziavat a respektovat... ak ta este nieco zaujima, napis IP

katarinka24
1. jún 2018

@daniela.ho my sme boli teraz ked zacinal ramadan a nosila som kratase a tricko a kratkym rukavom a v pohode nikto nic nepovedal ani nezastavil. S jedenim a pitim je to horsie cez den vacssinou pozatvarane. Najest a napit sa mozes len na urcenych miestach

dzubo
1. jún 2018

@daniela.ho my sme boli v Hilton Al hamra resort a tusim vratny depozit bol 500 dolarov

daniela.ho
1. jún 2018

@dzubo fuuu trosku dost 😅 da sa aj debetnou kartou?

dzubo
1. jún 2018

@daniela.ho nam zablokovali peniaze na karte a po oodchode nam ich odblokovali 🙂

lulukaka
1. jún 2018

Ja som.tiez.chodila.teraz cez ramadan prve dni v kratasoch a zastavovali nas ze je ramadan.nech sa oblecem ... tak som si musela kupit aspon dlhsie saty ked som.nechcela pritahovat pohlady

lulukaka
1. jún 2018

Ani my sme vratny depozit neplatili malo by to.byt na stranke hotela ak hej aj ze kolko

lulukaka
1. jún 2018

@buldozer666 veru ludi aj mimo silvestra mrte, ale ak dojdete v dostatocnom predstihu (aspon jednu hod) aby ste mali miesto hned pri zabradli pri fontane. Dav ale neni niak saleny ze by sa tam postlacali a niak si ublizili.... a neviem nahodou ci vobec ohnostroj este bude aj tento rok bola uz len svetelna sou na stavbe....

katarinka24
1. jún 2018

@lulukaka mne nikto nic nevravel

lulukaka
1. jún 2018

@katarinka24 mne hej normalme ma.zastavili a, nieco ze ramdan bla bla.bla viac som.nerozumela raz na ulici.raz v metre.... asi niak.brutalne veriaci boli ...🙂

katarinka24
1. jún 2018

@lulukaka moze byt. Lebo my sme chodili aj po obchodakoch aj kadetade a nikto nic

sasena033
15. jún 2018

Ahojte . Chceme na jesen Dubaj no letenky su vsade v pase boli pred 2 mesiacmi za super cenu z Krakova no nevedela som ci sa bude dat vycestovať. Ake mate skusenosti ? Počkať?kupit? Ideme prvy krat takto dik