Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
este by ma zaujimalo ceny taxikov? drahe ? ci v pohode ? diki
super nejak to zvladnem :D dufam :D je este nieco co by som potrebovala vediet? nie su tam doterny ludia neotravuju ? mam rada vecerne prechadzky preto sa pytam a neznasam ked ma cudzinci obtazuju napr ako v tunise alebo turecku :D
@barbie555 neboj, nie su. Tam si ta nik nevsima. Emiraty nie su Tunisko a Egypt.
Ja mam historku napr.z Abu Dhabi kde som sa o jednej v noci prechadzala SAMA po promenade, pokial si moj muz daval par dni pred triatlonom este par kilometrov do tela. A este som si v benzinkovom shope kupila nanuk a tak si vykracovala a robosi sa po mne obzerali ale ani len nepipli. Ziadny problem. Tam ani kriminalita nie je velka, jednoducho ci uz obyvatelia alebo turisti si to nedovolia.
@barbie555
Ludia su tam viac vsimavi a priatelski ako na svk lahsie sa daju do reci ako u nas.
Zatial ma nic speci nenapadlo co by si mohla potrebovat. Bude dost rozdiel medzi klimou a vonkajskom tak ked pojdes do mall je dobre zobrat si svetrik alebo nieco na seba, byva tam dost zima.
@monicka9 Boli ste aj ubytovaní v Atlantise? Ako to tam vyzerá, aký hotel a aguapark? Vďaka
@oliverceky mna by zasa zaujimalo kto bol v atlantise kolko stoji cisto iba foto s delfinom :D dikiii
inak obytovani v hotely Atlantis maju vstup volny.

@barbie555
Dufam, ze budeme spokojne a hotel bude ok.
Jaaj uz nech je jun 😉