Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
ani do atlantis ?? musi sa dat niekde ist za poplatok
@barbie555 na hotelovu sa neda ani za poplatok. Preto sa to vola sukromna hotelova, lebo je vylucne pre vlastnych hotelovych hosti.
Atlantis neviem, my sme tam neboli ubytovany, boli sme len v tom parku a tam je tiez plaz.
Ale v Dubaji mas Public Beach, zial tam je to take prazdne. Bez lehatok, slnecnikov atd.
@mirka0703 Kedy ste boli v Dubaji? Privítam dobré rady a tipy na pobyt v plážovom hoteli, čo treba vidieť vrámci mesta...
@barbie555 Kedy cestujete? Aký hotel?
Baby, ktoré ste boli samé s dieťaťom.. Bolo potrebné aj potvrdenie druhého rodiča o tom, že súhlasí s vycestovaním??? Čítala som niekde..
@mhas iba ak ste rozvedení
@tintinamartina Veď práveže sme.
@tintinamartina aj ja som rozvedena a nepotrebujem ziadne povolenie od druheho rodica..ved to by ani stary rodicia potom nemohli brat deti na dovolenky :D
Dubaj- Atlantis the palm- info.
@yanni Poradíte, či treba doma vymeniť doláre? Alebo stačí zobrať eurá.
@oliverceky my hotovost nikdy nemame. Ved aj naco? Platit sa da takmer vsade kartou a na taxik atd. vybrat v automate.
@oliverceky zisti si v svojej banke poplatok za výber v zahraničí. Dubaj je v tom super, že eura ti zmenia v kazdom hotely v dobrom kurze.
pomooooc ked ja mam ist na dovolenku vzdy pred tym padne nejake lietadlo omg 😲 😲 😲 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@barbie555 presne nad tymto som dumala aj ja:((((....nikdy som sa nebala lietat, ani vtedy nie ked nam asi 30min po jednom vzlietnuti pilot oznamil ze mame tech. chybu a vraciame sa spat na letisko, proste maximalne kludne som to vzala /ako aj vsetci na palube vtedy/ , doverujem profesionalite pilotov, len toto je prilis "blizka" letecka spolocnost a veruze mam asi aj obavy ....tiez ma caka Dubai v juni...
Ja mám pred sebou dva lety túto jar a leto a tiež mi po včerajšku nie je všetko jedno. Najhoršie že o mesiac idem sama bez rodiny a z toho mám horší pocit ako zo spoločnej letnej dovolenky. Snažím sa nemyslieť na to.
Nestraste. Ono je to strasne ale nie ine ako nehody autom, busom, vlakom. Vzdy sa moze neico necakane stat.
Ja som tento rok letela uz viac krat a to tehotna. mam za sebou kratke lety v ramci krajiny, Lanzarote 4,5 hodky, Abu Dhabi, Dubaj autom, v aprili pred sebou dva krat Berlin, v maji Saudska Arabia. Ono ani sa nenazdate a o tej nehode o par dni, tyzdnov uz nik nebude hovorit. To je len prvotny sok.
Co mam ja hovorit. Zajtra leti moj muz spät zo Saudskej Arabie. Lufthansou. My lietame len lufthansou. Verim, ze bude vsetko OK.
@yanni chapem no je to sok a vzdy ked ja niekam idem tak predtym nieco padne ako aj minuly rok... mam taku prihodu ze v roku 2009 som letela do nice ku znamym a ked sme prisli domov na druhy den ta ista spolocnost s nice padla do oceanu ...to som bola v uplnom soku keby sme tam o den dlhsie tak sa to stane nam ! preto od vtedy to tak prezivam a sledujem tieto let.katastrofy.je to hrozne 😥😥😥

@barbie555 nie, nedá. aspon minulý rok sa nedalo