icon

Dovolenka v Dubaji

arasidka11
12. okt 2012

Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉

radopp
26. mar 2015

@barbie555 Odvolávam že je malá pravdepodobnosť že lietadlo spadne znovu. necestujte lietadlo. Šlo o hrozbu kvôli postoju Nemecka a EU k Rusku. http://orgo-net.blogspot.sk/2015/03/test-americ...

barbie555
26. mar 2015

@radopp ja si myslim ze keby to je take vazne tak nedovolia ziadne lety !!!

mhas
26. mar 2015

@radopp Niečo na tom bude.. :-/

barbie555
26. mar 2015

@radopp ziadne zostrelenie .

barbie555
26. mar 2015

strasia a pisu hovadiny! toto je vraj pravda

mhas
26. mar 2015

@barbie555 Ani pri tom malajzijskom lietadle na Ukrajine zo začiatku nechceli pripustiť, že bolo zostrelené a mali milión verzií, čo sa stalo. Nakoniec sa to potvrdilo a teraz už o tom niet pochýb.

radopp
26. mar 2015

@mhas Citát komentára z orgonetu:

Hovořil jsem včera ráno s jedním pilotem LH ... a sdělil mně, že mnoho pilotů nenastoupilo ráno do práce. ... že bylo interně zakázáno pilotům LH hovořit o čemkoliv co by se týkalo danné katastrofy, pod pohrůžkou okamžitého vyhazovu. ... Normální to nebylo ... Podívejte se na jakékoliv katastrofy z minulosti, vždy byla nalezena těla skoro celá. Kerosín, palivo do letadel, který po jakémkoliv nárazu okamžitě vybuchuje, taky nevybuchl a na nebi nebyl vidět,

mhas
26. mar 2015

@radopp Tak ja neviem už čo si mám myslieť 😀 Asi pôjdem do Dubaja po svojich 😀

radopp
26. mar 2015

@mhas Mať tvoje problémy...

mhas
26. mar 2015

@radopp Píšeš do fóra "Dovolenka v Dubaji", tak nechápem načo, keď to nie je tvoj prípad.

barbie555
26. mar 2015

@mhas tak to bol na ukrajine ved tam su nepokoje to by som este pochopila

barbie555
26. mar 2015

@mhas pojdeme spolu pesi 😀 😀

radopp
26. mar 2015

@barbie555 New York Times nie je seriózny denník.

barbie555
26. mar 2015

@radopp ukaz mi jeden seriozny dennik 😝 😀 😀 😀 😀

radopp
26. mar 2015

@barbie555 never konšpiráciám a pokojne leť do Dubaja :-P

pimpulka
26. mar 2015

@barbie555
@mhas tak to aby sme uz pomaly vyrazali baby, ked tam chceme byt v juni /teda barbie a ja urcite jun, netusim kedy presne ide mhas 🙂)/

mhas
26. mar 2015

@pimpulka Tiež jún, berte aj nás 😀

pimpulka
26. mar 2015

sa smejem, sme my ale vsetky šiši🙂)) trepeme sa tam v juni, klofne nas tam upek baby🙂 budeme kukat ako zaba z prachu🙂))

radopp
26. mar 2015

Tiež nechápem prečo idú ľudia v lete na dovolenku do púšte. Je to nejaký druh masochizmu? Blaváci sú múdri, tí idú do Tatier.

pimpulka
26. mar 2015

@radopp Blavakov nepoznam, iba Bratislavcanov, takze neviem kam chodia Blavaci🙂 ...No nebude to lahke, uznavam, ale ja sa potesim Dubai-u aj v juni, kedze v januari som bola na Cube🙂...som rada ze vobec mam moznost ist na rozne miesta a nie len raz rocne...tym sa samozrejme nechcem chvalit, len ozrejmujem ze nemohla som ist do Dubai teraz alebo skor, kedze uz jednu "letnu" destinaciu uz mam za sebou

radopp
26. mar 2015

@pimpulka Ak by som ťa chcel tromfnúť, tak napíšem že dovolenka v Tatrách môže byť drahšia ako v Afrike. No ale Cuba, nemám slov. 🙂

pimpulka
26. mar 2015

@radopp s tymto plne suhlasim🙂

pimpulka
26. mar 2015

@radopp a preto som skoncila na Cube kedze na Tatry nemam🙂

radopp
26. mar 2015

@pimpulka V zime je logické ísť ku rovníku. Ale v lete? Nevadí ti viac tepla?

radopp
26. mar 2015

@pimpulka Možno by sa našla zľavnená dovolenka v Alpách. 🙂

pimpulka
26. mar 2015

@radopp to ti poviem ked sa vratim🙂))....netusim ci mi vadia tropy v lete, este som nikdy nebola...ale myslim ze to nebude horsie ako inde, kde sa k horucave pripaja aj humid🙂

radopp
26. mar 2015

@pimpulka Púšť nie sú trópy. V trópoch je aj vysoká vlhkosť, ktorá bráni odparovaniu potu a chladeniu tela. Ideálne oblečenie do trópov je na Adama.

pimpulka
26. mar 2015

@radopp takze humid nehrozi aj podla teba🙂 vyborne🙂)))

radopp
26. mar 2015

@pimpulka Čo je to humid?

pimpulka
26. mar 2015

@radopp vlhko, sparno, dusno