Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
@mhas Citát komentára z orgonetu:
Hovořil jsem včera ráno s jedním pilotem LH ... a sdělil mně, že mnoho pilotů nenastoupilo ráno do práce. ... že bylo interně zakázáno pilotům LH hovořit o čemkoliv co by se týkalo danné katastrofy, pod pohrůžkou okamžitého vyhazovu. ... Normální to nebylo ... Podívejte se na jakékoliv katastrofy z minulosti, vždy byla nalezena těla skoro celá. Kerosín, palivo do letadel, který po jakémkoliv nárazu okamžitě vybuchuje, taky nevybuchl a na nebi nebyl vidět,
sa smejem, sme my ale vsetky šiši🙂)) trepeme sa tam v juni, klofne nas tam upek baby🙂 budeme kukat ako zaba z prachu🙂))
Tiež nechápem prečo idú ľudia v lete na dovolenku do púšte. Je to nejaký druh masochizmu? Blaváci sú múdri, tí idú do Tatier.
@radopp Blavakov nepoznam, iba Bratislavcanov, takze neviem kam chodia Blavaci🙂 ...No nebude to lahke, uznavam, ale ja sa potesim Dubai-u aj v juni, kedze v januari som bola na Cube🙂...som rada ze vobec mam moznost ist na rozne miesta a nie len raz rocne...tym sa samozrejme nechcem chvalit, len ozrejmujem ze nemohla som ist do Dubai teraz alebo skor, kedze uz jednu "letnu" destinaciu uz mam za sebou

@barbie555 Odvolávam že je malá pravdepodobnosť že lietadlo spadne znovu. necestujte lietadlo. Šlo o hrozbu kvôli postoju Nemecka a EU k Rusku. http://orgo-net.blogspot.sk/2015/03/test-americ...