Dovolenka v Egypte
Dievčata poradte aky probiotikum mam kupiť čo je dobre aj pre nas aj pre deti 10,12 ročnych, zvažujem nad Probiofix alebo je aj niečo lepšie od nich?
@janinah vobec nepomožu probiotika? Viem že tam maju lieky na to ale chcela som ako prevenciu
@maminatimka vždy 2 týždne užívam pred Egyptom probiotika, ešte som faraóna nemala, a to som už niekoľko pobytov absolvovala, a to zrovna nemám zaludok z azbestu... Základom je piť balenú vodu, žiadny ľad, žiadne Melony a neprezierat sa... Užívame zelený probiofix
Aj s ľadom,aj s melonami,aj bez probiotik sme faraóna ešte nechytili,ale zas každé ráno kvapka slivovice 🙂
@maminatimka zjavne budeš mat s probiotikami lepší pocit z dovolenky,ale za mňa je to zbytočné.
Ja som mala faraóna aj s probiotikami probiofix, takže neviem ...nepila som nebalenu vodu, ani ľad...neprajem nikomu, chytili má aj horúčky, dr mi tam dal lieky a 3 dni v izbe
kamoška, ktorá chodieva do Egypta, odporúča Antinal, kupuje sa u nich v lekárni... tiež ideme teraz v septermbri 1X, tak som zvedavá...
Nám tiež pri príchode do Egyptu na hoteli odporúčali Antinal, to sa užíva preventívne. Berie sa to 5 dní, dovtedy nám nič nebolo, na 6.den ale ja som mala kŕče v bruchu, našťastie iba 2 hodiny a potom to prešli, bez hnačky, bez vracania. Manželovi nič nebolo.
@maminatimka nikdy som probiotika kvoli egyptu neuzivala a nikdy som tam nemala crevne problemy. Ak sa u niekoho vyskytli, tak jedine co zabralo, su ich lieky (antinal napr.).
Zaklad je pit iba balenu vodu, ziadny lad do drinkov a vsetky napoje normalnej teploty, nie prilis studene, a nezrat piate cez deviate lebo “all inclusive” ale najest sa normalne.
@maminatimka
ahoj, boli sme s muzom tak nasrany na sefa z roboty, ze ani faraon sa nanho nechytal! Vzali sme si dovilenku koncom januara a po nejakom faraonovi ani stopy. Jedlu sme jedla v hoteli, oproti cez ulicu isli mimo rezort na veceru. Vsetko v naj poriadku. Mozno ziadny faraon nebude 🙂
Prosím ťa ! Antinal NIE preventívne !
Aj slivovica a iná" ica "sú len sprostosti čo kolujú medzi tými, čo si asi potrebujú uliať.
Rozdiel je faraónova pomsta ( to s prepáčením serieš-grcáš kade chodíš) a "dovolenkové problémy v Egypte".
@maminatimka nám dali v Egypte, teda delegát nejaké tie ich lieky. Vyhýbali sme sa ich vode, a všetko ôk. Nič nám nebolo. Ani synovi 13 rocnemu
@bolarazjedna preboha, kto ti odporúčal anti al preventívne... Sa nevytoto celý pobyt
V egypte som bola cca 10 x, faraona som mala raz- ked zacali priznaky,dala som si antinal a zabral do 24 hodin….ak budete v dobrom hoteli, nemalo by sa nic stat, vodu len balenu, umyvat si ruky, aj zuby si umyvame len balenou vodou…..naco si nicit prirodzenu crevnu floru preventivne antinalom?to nedava zmysel, to ako keby si si dala dopredu antibiotika……
@beataxxx ahoj prosim ta je mozne chytit od niekoho kto bol egypte a dotiahol odtial hnacky tiez hnacku ?
Podla toho, v akom kontakte ste boli….urcite sa to neda preniest len rozhovorom,alebo podanim ruky🙂
Dobrý deň, je tu niekto kto bol v Egypte a má zvyšný ANTINAL? Rada odkúpim, keďže sa o týždeň chystáme, aby som mala po ruke. Ďakujem

Na faraóna platia egyptské lieky,ale hlavne ich užiť okamžite pri prvých pocitoch nevoľnosti.probiotika ako prevencia nepomôžu.vyhybat sa nebalenej vode a niekto tam nepoužíva ani ľad v nápojoch.