Dovolenka v júni na Malorke
Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?
Dakujem za kazdu reakciu🙂
@amelie2017 ahoj,opovazim sa na teba obratit s prosbou o radu. Este som na malorke nebola. Tento rok by som rada vyskusala tento ostrovcek. Chystame sa v septembri ,prva polovica. Neviem ale kam. Skor nieco pokojnejsie,nie az tak preplnene,napriek tomu pekne plaze s dobrou dostupnostou z letiska, my sa asi neodvazime si pozicat auto. Dakuje velmi pekne za radu.
@amelie2017 ahoj prosím ťa ake je aktuálne počasie na Mallorke, už som zvedava realne či je teplučko? dakujem
Ahojte dievčatá, aj my sa chystáme tento rok na Mallorku - len sa nevieme z ponúk rozhodnúť, kam ísť ( myslím tým sever, juh, východ). Chceme si určite požičať aj auto a pobehať ostrov. Máme už väčšie dcérky ( 11 a 8 rokov). V akej časti ste boli ubytované?
@kakatulik My sme boli na Mallorke len raz. Je nádherná. Boli sme vtedy s 2,5 ročnou dcérou. Boli sme v pokojnej časti SA COMA, transfer bol 45 minút, je tam nádherná pláž. Podobná je Cala Milor. A ešte by som chcela ísť do Alcudie 🙂 Myslím, že najrušnejšie je to v strediskách okolo hlavného mesta.
@kakatulik ahoj, prepac, ze az teraz, pri malej casto zabudnem, za mna naj oblasti- Playa de Muro-can picafort- puerto de Alcudia, pekne je aj ako bolo spomenute Cala Millor-Sa Coma. Na juhu Palmanova, Santa Ponsa. Ono vsetko je relativne blizko, cca 50-60 km po dialnici, len zavisi od toho, ako budu turisti v transferi a ci vas vyhodia prvych alebo medzi poslednymi.
@bibi21 pocasie nic moc. Je strasne teplo, ale momentalne pod mrakom a na zajtra a stvrtok davaju burky.
@kakatulik inak napriklad aj u nas je to skvele, sice je tu dost turistov, ale je to kludne mestecko bez diskotek, chodia tu hlavne dochodcovia a rodiny s detmi, vela detskych ihrisk na plazi, asi 6, len ubytovanie byva drahsie. Ale skus pozriet- Puerto de Pollensa/Port de Pollença
ja som teraz na ibize a pod mrakom, aj poprchalo, zajtra hlasia slnecno, ideme lodou na formenteru
@amelie2017 dakujem pekne. 50-60'km'je'v poho. 😘
@amelie2017 dakujem za info o pocasi..dolezite ze je teplo..snad za 10 dni sa to zlepsi
pozri http://www.aemet.es/es/portada to je meteorologicka sluzba v spanielsku, pozri si priamo kam ides, mesto, dedinku, dokonca najdes aj teplotu vody, aj predpoved, proste ako u nas shmu.sk
na Mallorku som chodievala 10 rokov stale v Juni, vzdy bolo krasne teplo...ale je pravda ze je to pomaly aj 20 rokov dozadu, cize mohla sa Klima zmenit.
Tento rok je to pocasie velmi zvlastne v strednej europy je uz leto od aprila a v esp je akokeby marec-april
hlavne treba prihliadat na to, ze tu je ine slnko. ked sme prisli pred par dnami na ibizu, bolo tu realne 26 stupnov, ale slnko je uplne ine ako na sk. proste mi to prislo ako u nas ked je 30
jasne, je super a toto som sa vcera osmahla.
@bibi21 este do stredy hlasia prehanky a burky a potom by sa to uz malo umudrit. Ale opalis sa isto. Mna vcera prismahlo od pol 8. do 10. co som malu kocikovala.
@amelie2017 dakujem si zlata...
ahojte, prosim neviete o nejakom lacnom byvani na Palma de Mallorca ??termin kde mame zakupené letenky je od 07.08. do 18.08.
@anuskaa ono co je pre teba lacne nemusi byt lacne pre druheho, osobne by som si pozrela miesto kde chcem byvat a potom podla neho hladala ubytko. chces priamo v palme? alebo na jej okraji? pri mori, ci len ubytko na prespanie?... lebo v tom pripade sa ti ceny budu velmi lisit....
osobne pozri booking alebo airbnb je tam toho riadne vela....

@bibi21 5. Sa Calobra v horach sierra de tramuntana, len s malou asi nie, same zakruty, treba ist skoro rano kvoli velkym zapcham a mnozstve turistov, navyse len velmi velmi skuseny sofer