icon

Dovolenka v júni na Malorke

ajuska111
17. apr 2017

Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?

Dakujem za kazdu reakciu🙂

bibi21
16. jún 2018

@amelie2017 dnes je ten den D...letíme na Mallorku..počasie pozeram že hlasia celkom teplo..je to tak?..chcela som sa ťa spýtať spomínala si v hlavnom meste Katedralu a kralovnine zahrady tie kde najdem?v rámci mesta je nejaka plaž čista kde sa da aj okupať, ešte nejake dobra reštika. Lístok na bus cca kolko stojí? dakujem

amelie2017
16. jún 2018

@bibi21 dnes je asi milion stupnov, tak sa neboj. Tie zahrady su hned vedla katedraly a kusok odtiak je aj plaz. Restiku v meste moc neporadim, ale ak ste rockovy, je tam aj hard rock cafe. Bus zalezi odkial kam, ale medzinestske dialkove do 7€, na kratke vzdialenosti medzi dedinami do 2€ a po Palme tiez tak nejak.
www.tib.org najdes vsetko

bibi21
16. jún 2018

@amelie2017 dakujem si poklad

dadina1
29. jún 2018

ahoj, chceli by sme ísť do marinelandu, blízko je aj pláž.....dá sa odtiaľ vyjsť, vykúpať sa a vrátiť sa k delfínom? chceli by sme ísť na ich shox 2x......ďakujem

amelie2017
29. jún 2018

@dadina1 ano da, treba si pytat peciatku na ruku. Aj ked minuly rok bola brana zavreta, tak ked poprosi o otvorenie, automaticky ta orazitkuju.

dadina1
29. jún 2018

@amelie2017 ďakujem, už sa teším, za 2 týždne letíme....pozerám tvoj blog - komáre? na malorke? môj postrach....

amelie2017
29. jún 2018

@dadina1 ano, aj ked uz trosku lepsie. Vela prsalo v maji a polku juna, tak asi preto sa ich tolko vyrojilo. Uzite si dovolenku

tehulkake
4. sep 2018

@amelie2017 ahoj, velmi pekne ta chcem poprosit , ako to vyzera teraz, chceli by sme ist 9.09 ci este nie je chladno, resp, ake je more, a este stale su komare, ideme s detickami 5a 3.dakujem za odpoved

amelie2017
4. sep 2018

@tehulkake ahoj, no dneska je po mega burke v noci, v septembri uz su castejsie, ale uz je slniecko a teplo. Pre mna je more este prijemne, kupem aj 8 mesacnu a neprotestuje. V bazene ci v mori sme kazdy den. Na vecer uz zober detickam a asi aj sebe nieco s dlhym pre istotu, nejaky tensi svetrik, mikinu, aj ked moja je este stale len v plienocke, ale ona teplo moc nemusi, tak podla nej sa tazko riadit. A kam chcete ist?

amelie2017
4. sep 2018

@tehulkake a komare este stipu 😂

tehulkake
4. sep 2018

@amelie2017 dakujem, chcela som ist velmi na palmanova, ale bohuzial hotel nedava dve pristelky, ale hladam, este cast andaluzia, a potom mozno turecko, a malorku na dalsi rok aspon na 14dni

pancake
9. jan 2019

@ajuska111 prosím ako sa vola ta krásna pláž? dakujem

pancake
9. jan 2019

@tehulkake kde ste nakoniec boli?

tehulkake
9. jan 2019

@pancake ahoj, nakoniec turecko, ale nikdy viac, takže raz ta mallorka

tyrkysova_kobyla
9. jan 2019

@tehulkake Malorka je fakt krasna, ja som bola v septembri a pocasie bolo skvele a aj dovolenka vysla cenovo prijatelne 😊

ajuska111
autor
9. jan 2019

@pancake musim vygooglit, ale amelie bude urcite vediet🙂
pristup je trosku tazsi, tak s uplne malymi detmi neodporucam

pancake
15. feb 2019

Ahojte Malorčanky. je tu niektorá ktorá sa chystá na Malorku v lete 2019? ideál okolie Magaluf,Palmanova?

sticker
lucik194
15. feb 2019

@pancake osobne by som s detmi do tej oblasti nesla.... pokial iba dospelaci, tak v pohode.... nocny zivot super

amelie2017
15. feb 2019

@pancake palmanova moze byt, ale do Magalufu ak mate deti urcite nechodte. Je to hanba ostrova, samy ozraty a zdrogovany Anglican, prostitutka, skakanie z balkonov do bazena a pod.

lucik194
15. feb 2019

@amelie2017 o ovracanych vytahoch radsej pomlcat, lebo tie uz ani neumyvaju.... .... kamarat tam hrava v bare.....

bibi21
17. feb 2019

@pancake boli sme minulý rok...je to tam dosť divoké..inak more krásne...ale nevhodné pre rodiný s malými deťmi kvôli nočnému životu a vela opitým ludom...hlavne si prečítajte najprv recenzie o danom hoteli..a potom sa rozhodnite.

modrykonik03
28. feb 2019

@amelie2017 ahojky amelie2017, rada by som sa opýtala na požičanie auta na ostrove, ktorá požičovňa, objednať vopred alebo až na mieste, na čo dať pozor a nezabudnúť (mame 2 deti 10 a 3, takze bude potrebná 1 autosedačka a podsedak)....ďakujem 🤗

amelie2017
1. mar 2019

@modrykonik03 ahoj, s pozicanim auta moc nemam skusenosti, my osobne sme poziciavali len 2x, v malej lokalnej pozicovni, kde sme kedysi byvali. A tam to bolo bez depozitu, lebo nas poznali. Ale ked kamarati poziciavali, vacsinou obehali vsetky stanky na letisku, kde daju najlepsiu cenu. Ak nemate kreditnu, ale len debetnu kartu, zvyknu pytat vysoku zalohu. A potom vsetko zavisi od poistenie, ktore vyberiete a podobne. To plati aj aj objednate cez net. Tam ukazuje ceny ako za kreditnu, ak by ste prisli na miesto a mali len debetnu, cena by bola ina.

ajuska111
autor
1. mar 2019

@modrykonik03 my sme poziciavali cez pozicovnu, ktora spolupracovala s nasim hotelom, aj mali zlavy pre klientov samozrejme. nebol potrebny ani depozit. auto priviezli do hotela a aj pon potom prisli.

modrykonik03
5. mar 2019

@amelie2017 ďakujem veľmi pekne 😊👍

pancake
20. mar 2019

máme ubytko priamo na mori, takže hádam sa v noci vyspíme. deťom ruch nevadí, ale ozaj teda ten Magaluf nie.... sme v Palmanove. takže sa strašne teším.

modrykonik03
21. mar 2019

@pancake aké ibytko to máte? Tiež sme niečo take pozerali..... dik😊

matka1984
10. apr 2019

ahojte, my by sme chceli ísť na Mallorcu na prelome jún/júl, rozmýšľame nad Can Picafort, ubytko apt. ... 2dospelí + deti 13 a 9.. chceli by sme požičať auto, resp. využiť medzimestskú dopravu busmi. čo je výhodnejšie? koľko cenovo vychádza to auto. Cez ryanair mi ho ponúka od 120€. Len my by sme asi využili transfer z letiska na ubytko (busom asi alebo taxikom) a auto požičali v prípade potreby na mieste. ....... kto z vás cestoval takto, že kúpil letenky a ubytko, nie v cestovke, na čo treba dať pozor? .... a stou predpoveďou počasia, tiež som sa zľakla, keď mi vyhodilo slabých 24 stupňov, tak snáď to bude viac.... a more tiež snáď bude teplejšie, ja by som aj tých 29 st. v mori prijala 😂

tyrkysova_kobyla
10. apr 2019

@matka1984 ak chcete vela cestovat, vyhodnejsie je auto, nas cesta z letiska na hotel stala busom 5 €... Auto sme mali pozicane na dva dni, bolo nas 6 osob a na den to vyslo ani nie 15 eur na osobu (vratane pohonnych hmot)

tyrkysova_kobyla
10. apr 2019

@matka1984 a more asi nebude este take teple v tom case, co idete