Dovolenka v júni na Malorke
Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?
Dakujem za kazdu reakciu🙂
@pancake dala som tam e navyse- playa de capellans mallorca alebo platja dels capellans
Blizko Palmanovy nepoznam skoro nic, len klasika mesta ako Santa Ponsa, Andratx, ale celkom sa mi pacilo v Camp de Mar (foto). My chodime skor na sever, kedze tu byvame alebo vychod- capellans, son serra de marina, cala llombards, es trenc
@amelie2017 prosím ta a ten východ ma aké pláže?
@matka1984 za mna krasne 😀 su to male plaze medzi skalami, volaju sa calas - calas de mallorca, cala llombards, calo des moro (pre deti nie, tazky pristup), cala d’or atd. My tam ideme vacsinou na motorke bez malej a zdrzime sa tak hodinku na kazdej a ideme dalej.
@matka1984 foto z cala llombards
@amelie2017 wow, nádhera...úžasné... ubytovanie je tam po riedko na východe, že?
@matka1984 no je tam toho menej, kedze su to vacsinou skaly, ale viem, ze Calas de Mallorca a Cala d’Or ponukaju aj slovenske cestovky. Potom v Porto Cristo je tiez dost hotelov. Este mozno aj Canyamel, tam zacina cele to skalnate pobrezie.
@matka1984 ono mallorca je taky maly velky ostrov, ale svoje si tu najde kazdy, rusne plaze, promenady plne restik a obchodov, diskoteky, vyludnene miesta, kde je ticho a pokoj, len hotelove rezorty alebo ubytovanie v sukromi. Ak vies, co hladas, napis a skusim ti poradit oblast.
Dievčatá, ja idem do Sa Comi, ako tam je? Poznáte tú oblasť? Bude sa tam dať ísť niekam popozerať? Ďakujem ☺️
@simah ahoj, sa coma je na tom vychodnom pobrezi, kusok odtial je zoo safari, bola som tam pred 10 rokmi, teraz neviem, ale co vraveli baby, ze je to tam take zanedbane, ale mozno to uz dali do poriadku. Vedla v dedine Porto Cristo su slavne dracie jazkyne- Cuevas de Drach, ako pre nas ludi z krajiny s tolkymi jaskynami nic moc, ale na konci prehliadky je velka sala s jazerom, kde robia koncert. Zhasnu svetla a na lodkach so svieckami pridu muzikanti a hraju na husliach. Potom sa na lodkach mozete dostat von, ale je to len chvilka.
Ak ste tenisovo pozitivni, mozete ist do Manacoru, kde ma muzeum Rafa Nadal.
@simah co sa este mne pacilo je vylet na ostrov Cabrera. Vacsinou lode vyplavaju z dediny Colonia Sant Jordi, ale opytajte sa v hoteli, mozno aj blizsie. Cestou sme videli aj dive delfiny, plavali nam popri lodi. Je tam viac druhov okruhov, plus kupanie v jaskyniach. Ja som si to uzila a to mi byva na lodi zle.
@amelie2017 ano boli sme tam aj my. Krasny zazitok ten koncert v jaskyni.
@amelie2017 Ďakujem 😉
Ahojte vsetky dievcata....nemam velmi cas vsetko citat,ale vedeli by ste mi prosim odporucit oblast,pripadne ubytovanie na Mallorke? Chceli by sme niekedy koncom juna. Nie sme nejaki skveli soferi,preto by sme na cestovanie po ostrove radi vyuzili Bus.....mal by to byt relax a trosku aj nieco pozriet. Mohlo by to byt nieco pokojne s peknou plazou, tak aby to nebolo velmi daleko od hl.mesta, resp iných zaujych miest....viem dost narocne,ale vopred dakujem za odpvede😘
Caute baby. Ako nato pozeram tak s tym pocasim to vyzera nic moc. Teplota mora teraz ukazuje 18 st. Pochybujem ze sa za mesiac vyhreje aspon na 23. No co uz, je taky blby rok teraz s tym pocasim. Dufajme ze aspon pocasie bude dobre a ze nas tam nezastihnu nejake burky a vichrice.
@simah veru tento rok je zvlastny. Bola velmi tepla a sucha zima, teraz si to pocasie vynahradza.
super gratulujem. isto si to užijete
@amelie2017 ako tam je teraz. Lebo v predpovedí ukazuje stale len okolo 20 st.
@andruska7 dnes bolo slnecno, horuco, povedala by som, ze najteplejsie tohto roku. Ale cely vikend ma prsat.
Dakujem, urcite napisem dievcata 🙂
@lucia56 v juli??? To sa vazne pytas? Ano, v juli je tu uz veeeeelmi teplo. Dnes napr. takto
@amelie2017 ahojky, prosím Tá tie fotky sú z ktorej presne plaze? Dik
@modrykonik03 ahoj, ktore? Davala som ich tu viac. Ak tato posledna, tak Port de Pollença
@amelie2017 dobry vecer prosim vas ideme na dovolenku Callela ake pocasie je v spanielsku? Pozerala som nic moc :(

Ja som si kupovalv jeden den letenky aj hotel. Je dobre si kupit letenku ked je dobra cena a hotel si dokupis aj potom. My sme kupovali asi pred 3 tyzdnami a letime koncom juna. Inak ceny hotela sa lisia. V sezone su o tretinu drahsie ale to sa da pozriet ked tam uvedies datum. Preto ideme uz v juni. Vyjde nas to lacnejsie.