Dovolenka v Taliansku s dieťaťom

sotika
9. jún 2016

Dobrý deň,hľadám ubytovanie v lete na dovolenku v taliansku pre dve osoby a jedno dieťa niekde na severe Talianska. neviete mi niekto poradiť z vlastných skúseností ?

xevulax
9. jún 2016

My sme bookovali ubytjo priamo cez talianov. Www.lampo.it su to apartmany ziadny hotel nam staci cez den na plazi a vecer sa prideme iba vyspat. Varime si samy co ocenujem.hlavne pri detoch- nezjedia hocico. Maju na vyber viac lokalit. My ideme do Porto Santa Margerita malinke mestecko asi 5km je dalsie mestecko Caorle velmi krasne tam chodime na prechadzky. Blizko porta je aj obchod kam chodime nakupovat. Zatial sme boli vzdy spokojni

sotika
autor
9. jún 2016

A kde presne ste byvali? Dakujem za rady.

xevulax
9. jún 2016

@sotika vies co my chodime do IT od mala- ked sme my boli deti. Teda boli sme na 3 miestach v Caorle,v porte a v Eracleia. Potro je super kolibtomu ze si tam v poho dinesies svoj slnecnik napriklad nemusis si pkatit akobto v inych letoviskach vacsinou je. Takze super. Naposledy sme byvali v Holidaz D. Ale mali sme mega velky apartman pre 9 ludi lebo nas bolo viac. Ten uz ani nemaju v ponuke chceli sme ho aj tento rok. Teraz ideme do Acapulco. Som zvedava ake bude ubytko. Mne sa pacia hlavne ceny su fakt "ludove". Ale nie pre niekoho kto si potrpi na luxus.

xevulax
9. jún 2016

Ptepac za preklepy pisem cez telefon blba klavesnica tu je.

jakubkoadamko
9. jún 2016

My bookujeme cez

jakubkoadamko
9. jún 2016

http://www.agenziafriulia.com/it - prepac, tiez pisem cez mobil. V podstate staci napisat do google slovo agenzia a stredisko, ktore preferujes a najde xy agentur. My chodime do Lignana uz 5 rokov, zajtra odchadzame na 3 tyzdne.