icon

Dovolenka v Tunisku - Sousse s 1,5 ročným dieťaťom - skúsenosti

luckam13
31. jan 2018

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či ate niektorá boli na dovolenke v krajinách ako je Tunisko s 1,5 ročným dieťaťom. Ideme v auguste do Sousse (malý vtedy bude mať 1,5 roka) a chcem vedieť ako to detičky zvládali - strava, počasie, teplo, more, podnebie, všetko. Ako ste riešili, ak sa vyskytli u dieťaťa hnačky, prípadne telploty?
Alebo to zvládalo bez problémov? Budem veľmi vďačná za každý komentár.

Strana
z7
mafdetka
1. júl 2018

Beach club resort ...odporucam...je to rezort troch alebo styroch hotelov ktore ponukaju spolocny areal -bazeny ,restiky, animacie denne vecerne vsetky hoteli spolu v jednom komplexe. Pre rodinky skvele.

adelleli
22. máj 2019

@luckam13 presne tak..nie je to az take lacne..my ideme tento rok aj s dcerkou..a 2000 tisícky fukli ako nič..tiez si teda nemyslim, ze je to zrovna najlacnejsie..boli ste teda nakoniec minulý rok? 🙂

luckam13
autor
24. jún 2019

@adelleli ahoj, prepáč že až tak neskôr, už to ani nesledujem..neboli sme malý mi v stredu pred svadbou (bola sobotu) dostal afty a letieť sme mali z nedeli na pondelok po svadbe ale keďže to mal vo veci zlom stave tak sme nešli a zrušili to, inak by sme išli.

adelleli
25. jún 2019

@luckam13 ahoj, jasne nic sa nedeje 🙂 Fu, tak afty su teda u deti veľmi neprijemne, moja ich má často. Ani my nakoniec nejdeme. Zrušili nam let a ine moznosti nam nevyhovovali, tak sme to zrušili a ideme do Turecka 🙂

luckam13
autor
25. jún 2019

@adelleli Turecko chceme navštíviť určite aj my, kedy neviem, ale je to jeden z mojich cieľov. Tak prajem peknú dovolenku 🙂

adelleli
26. jún 2019

@luckam13 Ďakujem krásne 🙂

lenny307
8. jún 2021

Ahoj, my sme boli v Tunise 2x s dietatom priblizne v tom veku a uplne v pohode.

kika2810
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7