icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

mariana0283
1. máj 2014

Mozem sa podelit so svojou skusenostou. My sme boli v turecku minuly rok - okolo 14.6 sme isli. Deti 11mesacne a 2rocne s nami, nechceli sme ist daleko od letiska tak stredisko belek - hotel ela quaity resort. Teplota mora bola 24 neskor 26 stupnov, hotel tip top a pre deti stvoreny. jedalen pre deti, vecer zabava pre ne, izbicka pre deti ktore este nechodia, obrovsky stan, pod ktorym vela hraciek, smykaciek, auticiek, hojdaciek ....uuuuuuzasne, hotel stvoreny pre deti !!! kociky na recepcii na pozicanie, v jedalni decke stolicky - ciste, servitka, podbradnicek jednorazovy....fakt super servis pre deti. mozem len odporucat

nefertitka
2. máj 2014

@kosska3003
@vanduska3 idete v rovnakom termine ? Spravne som to pochopila? 😉 a idete rovnakou cestovkou?
My sme v Belinde boli cez koalu a aj inde sme s nimi leteli uz viac krat a oni mavaju odlety vacsinou skoro rano smerom tam a naspat az vecer.

nefertitka
2. máj 2014

@mariana0283 vdaka za tip🙂 pozerieme na buduci rok🙂

kosska3003
2. máj 2014

@nefertitka ano ideme rovnaky termin a TIP travel ale oni su v podstate uz aj s koalou maju presne to iste aj ceny aj odlety no to bude sranda ak to bude skoro rano ale tak lepsie keby to bolo naopak 🙂
my sme cez TUI tak leteli o 3tej poobede z viedne a naspat sme sli okolo 12tej tusim

nefertitka
2. máj 2014

@kosska3003 ano aj my tam letime o tretej poobede;)
tie skore ranne lety su sice zaberak, musis skoro vstavat a tak, ale aspon si tam dlhsie a navyse ked posledny den odchadzas az vecer, tak mas dalsi den navyse🙂

kosska3003
2. máj 2014

@nefertitka no to tam dojdete a uz aj tma bude aspon my sme tak dosli pred vecerom no neviem ako to mi budeme riesit ci nepojdeme vecer do BA a neprespime tam kdesi 😖 ak pojdeme skoro rano

nefertitka
2. máj 2014

@kosska3003 ved dufam, ze stihneme veceru aspon

kosska3003
2. máj 2014

@nefertitka no my sme dosli a okolo pol 9 dole ze si nieco dame ked sme uz boli ubytovany a akurat mala moja sa najedla som nevedela ze len do 9tej veceru davaju a muz hovoril ze uz to schovavali ale tak nam aj dlho trvalo kym sme v Izmire nasli delegata lebo vobec necakal na letisku ale az pred letiskom na autobusovej stanici tam uz musis hladat delegata tej cestovky cez ktoru idete
my sme nasli akurat z TUI jedneho a ten nas ako tak poslal kde mame ist

mojinecka
2. máj 2014

Mamky mam otazocku, ako je to s kociarikmi na letisku v Antalyi pri ceste spat? Odovzdam ho na check ine alebo ho vezmem so sebou az k lietadlu? Treba nejake cestovne puzdro? Dakujem

kosska3003
2. máj 2014

@mojinecka vzdy ked som niekam letela tak som kocik odovzdala az pri lietadle a nebalila som ho nikam na tieto uceli mam kocik za 30 eur 🙂 aj keby mi ho znicia nebude mi to tak luto

nivi
2. máj 2014

@mojinecka zoberies az ku lietadlu. ja som nemaa obal, a v pohode prezil. no ale ak mas obla kludne si ho zabal.

vanduska3
3. máj 2014

@kosska3003 Super sa to kráti. Keď sme boli v Turecku pred troma rokmi, tak smetam leteli v noci a na späť poobede.hlavne aby boli deti zdravé a ostatné už nejak zmákneme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵

vanduska3
3. máj 2014

@nefertitka tak aspo) nebude veľmi teplo 😀 😀 😀 😀 . Vo všetkom musím hľadať niečo pozitívne. Malá to potom nejako už dospí 😵 😵 😵 😵

kosska3003
3. máj 2014

@vanduska3 jasne to je najmenej uz sa tam niako dotrepeme v polke maja uz budu vediet cas odletu

nefertitka
3. máj 2014

@vanduska3 veru, hlavne nech su deti zdrave, to ja kazdy rok pred dovolenkou a pocas celej dovolenky stresujem, ci neochorie mala

lavyrle
3. máj 2014

@tinka76 ja este dojcim, v tomto to budeme mat lahsie. A jogurtiky len biele potrebujeme - nevies ci tam boli aj take?

lavyrle
3. máj 2014

my by sme mali mat odlet okolo 10.30 a prilet 11.30 🙂

tinka76
3. máj 2014

@lavyrle no to veru neviem... my sme chceli vzdy ochutene.... na ranajky urcite bol len biely jogurt... ale neskor neviem. No myslim, ze ked poziadas obsluhu cez obed a veceru, tak nebude problem a prinesu ti. Aspom mne vysli vzdy vo vsetkom v ustrety... pri veceri teple mlieko a pod.

lavyrle
3. máj 2014

@tinka76 mne staci aj ked len rano bude 🙂 dakujem.A ako je to s tym pidplacanim recepcnych kvoli krajsej izbe?

vanduska3
4. máj 2014

@nefertitka Ja som tiež stresovala kôli malému a nakoniec ochorel manžej a najstaršia 😀 😀 😀 .predĺžila si prázdniny o mesiac 😵 😵

vanduska3
4. máj 2014

@kosska3003 Len dúfam, že v lietadle budú inteligentní spolucestujúci, ak by náhodou malá spustia áriu 😀 . V tedy zaberá len niečo véééééľmi zaujímavé a nové. Už som začala odkladať malé blbosti, ktoré by ju mohli zaujať 🙂 🙂 🙂 🙂 .

kosska3003
4. máj 2014

@vanduska3 no to bude sranda ja co som letela zatial s detmi som problem nemala vzdy mi zaspali v lietadle ale mam tablet a ked tak niaku knizku vezmem lebo moj maly ma teraz obdobie ze ak nieco chce a to nema tak to su veru arie poriadne 😀 😀 😀

nefertitka
4. máj 2014

@vanduska3 no ved to tak byva, mne mala zo 4 dovoleniek ochorela 2x, ale az po navrate, nieco lapla tam, alebo skor v lietadle si myslim, no a muz dva krat mal zaludocne problemy, co som tiez ocakavala, ze skor mala ich bude mat 😝
Ked sme zrovna leteli do Belindy, tak sme mali dojem, ze vsetci ludia v lietadle a aj priamo uz na dovolenke su chori, citili sme sa ako na nejakom ozdravnom zajazde 😝
Nastastie to mala lapla az smerom naspat....no take hufne kaslanie som v zivote este nikde nezazila 😀

nefertitka
4. máj 2014

@vanduska3 no a inteligentni sa nad kriciacim alebo placucim dietatom rozculovat nebudu, to len ti blbi a tych si nevsimajte 😝 ...my sme zazili jedno extremne hlucne dieta, to plakalo komplet celu cestu tam aj naspat, no a matka tomu veru super "pomahala", to sme tam nikto nechapali, stale po nom vrieskala, nech je ticho, bola hadam hlucnejsia ako to dieta, no a tie reci typu, ze uz prestan, lebo ta tu vyfliaskam a podobne, no mali sme dost 😝 ...vsetci sme boli teda ticho, lebo ked jej jeden pan povedal, ze ved to dieta reve hlavne kvoli nej, tak sa osopila este aj nanho 😝

tinka76
4. máj 2014

@lavyrle osobne sme nikdy nedali ani cent a vzdy sme mali super izbu. Ked tak... tak by som to riesila az keby som chcela izbu menit. V Egypte alebo Tunisku... tam som davala hned... lebo potom uz to bolo zlozitejsie. V Limaku by som ti radila nedavat hned nic.

vanduska3
4. máj 2014

@nefertitka milujem rodičov, ktorí vedia dieťa zblbnúť a chúďa potom takto hystericky reaguje. Ja keď vidím, že malá sa neupokojuje napriek mojej snahe, tak ju len hladkám po chrbte a nechám , nech sa upokojí sama. Niekedy sa dieťa inak vyjadriť nevie 🙂

vanduska3
4. máj 2014

@kosska3003 ja už som si na intenzitu mojej malej zvykla, ale niekedy aj mňa trhne aké má hlasivky 😀 😀 😀 .myslím, že nové prostredie bude pre ňu príjemné vzrúšo a nebude čas, ani chuť na vresky 😵

kosska3003
4. máj 2014

@vanduska3 no to som aj ja uz naucena ale ked spusti o pol noci zo spanku tak ma vystre 😀 😀 moj ma na ukludnenie cumel a mojkaca (tatove pyzamo) ked uvidis dieta z handrou v ruke pripominajuce pyzamo to je moje dieta 😀 😀 😀

vanduska3
4. máj 2014

@nefertitka akurát v Egypte Šimko schytal horúčky a hnačku, ale tu som zažila úplne suprového dr, ktorý sa so mnou rozprával anglicko-nemecko-slovensky 😀 😀 😀 😀 😀 a po troch dňoch bol malý úplne fit a keď som sa ho pýtala, či si dá ryžu alebo zemiaky( veď hnačkoval, tak po slovensky týždeň diéta) tak my zahlásil, že uhorky 😀 😀 . zjedol ich a naozaj mu vôbec nič už nebolo. Ešte aj dr povedal, že musí jesť všetko na čo má chuť, aby lieky zabrali.

vanduska3
4. máj 2014

@kosska3003 hahaha,to bude určite super pohľad, tak keď potom uvidíš na letisku rútiacu sa ženskú k tvojmu dieťaťu, tak to bude moja maličkosť 😀 😀 😀 😀 . My máme cumeľ len na spanie a največšie mojkatko pre Viki som ja a možnosť zaspávať na mne 😀 😀 😀 .