icon

Dovolenka v Turecku - hotel Suntopia Pegasos Club

stuart
12. feb 2014

Čaute baby ,neboli ste niektorá z vás v hoteli suntopia pegasos club?? Rada by som sa popýtala na hotel,pocity a ....... Dík,ozvite sa

petrina82
15. júl 2015

@sur na plazi sa myslim, ze da najst, nie je ich tam sice vela, my sme casto chodili k bazenu, kedze to bolo na skok na plaz, hned vedla...a keby ste aj nenasli tak sa mozu vyuzivat vsetky casti na plazi, cize aj vedlajsieho sesterskeho hotela Resort aj dalsieho Royal. Slnecniky su pri vsetkych lehatkach. Izbu sme dostali myslim si, ze jednu z najlepsich, skoro na kraji smerom na bazen aj s vyhladom more. Som zvedava, aku dostaneme teraz, kedze minuly rok sme mali na voucheri s vyhladom na more, no teraz maju vraj vsetky izby na more, no ked som sa na to pytala, tak to moze byt vraj aj izba na prizemi. Tiez sme mali pristelky a izby su teda dost male pre styroch, ale chodili sme tam len spat takze nevadilo. Boli sme v delfinariu v Alanyi ale sami sme isli, stopli sme si dolmus a vstupne sme si zaplatili pri pokladni priamo, potom sme boli este pesi v Avsallari na trhoch. Aquapark pri Royali je perfektny, moji si to uzili, je to raj pre nich.

@mel30 ja mam syna 10r a dceru-bude mat v auguste 7r

posielam nas vyhlad z izby, keby sme ju mali znova tak by sme boli max spokojni, ale tomu neverim

mel30
Odpoveď bola odstránená
mel30
16. júl 2015

Ako sa to maze? Chcela som to dat do skupiny a nie sem pod komentare..... Jaj 🙂 same trapasy to robim 😀 ale som tu nova....nepoznam tieto pravidla... sorry 🙂

sur
16. júl 2015

@petrina82 dakujem, uz teraz sa tesim 🙂

petrina82
22. júl 2015

@mel30
@sur baby nebojite sa teraz po tom utoku v Turecku? Ja teda dost ale uz sa to neda stornovat, lebo by nam vratili len 10%. No ostava dufat, ze to bude ok, moj muz ma stale uistuje, ze nic sa nestane ale to clovek nikdy nevie.
Mame tyzden do odletu a uz cakam teda pokyny, no zatial nic neprislo. Minuly rok nam normalne zabudli poslat a ja som len cakala a cakala...

@mel30 vy idete v sobotu, kedy vam poslali voucher?
@antoniab my letime tym istym letom 6D6140?

mel30
22. júl 2015

@petrina82 ja si myslím že ak sa má niečo stať, stane sa to kdekoľvek. Aj doma. Svôj osud nevieš zmeniť. Minule čo spadlo to lietadlo.....s pilotom samovrahom...... ani nemali namierené do Turecka..... dokonca v to nebol ani atentát....a zostalo tam kopec nevinných ľudí. A čo tie časté autonehody? To si už nesadneme ani do auta? Lebo čo ak nabúrame? Neboooooj, bude dobre. Prežijeme nádhernú dovolenku ;) a na zlé veci nemysli. Ja by som určite nič nestornovala, ani keby mi mali vrátiť peniaze.

mel30
22. júl 2015

@petrina82 letenky mi prišli......tusím minulý štvrtok. A teraz v sobotu máme odlet. Brali ste uteráky? Aspoň na pláž mám pribaliť? Alebo netreba? A čo fén? Majú na izbe? Ja viem, bude tam 40 stupňuv, ale ak si neprefúkam vlasy, budem tam strašiť 12 dní 😀

antoniab
22. júl 2015

@petrina82 hej tá sa v lietadle vidíme tiez nemám pokyni tak neviem asibudem volať do cestovky že co len z netu viem že letíme ráno o piatej 😒

lauraa
22. júl 2015

@mel30 podla mna uterak max. pre dieta, osusky na plaz a uteraky mas , tak zbytocne ti zaberu miesto v kufri

petrina82
22. júl 2015

@mel30 ja netrpezlivo vyckavam na tie pokyny, lebo minuly roknam neposlali tak teraz si pockam max do zajtra, to bude 6 dni pred odletom a volam do ck....ano mas pravdu snad to bude vsetko ok...Uteraky som brala vzdy ale ani minuly rok sme nepotrebovali vobec, na izbu nam dali 4, ked nahodou pri meneni zabudli 1 dat tak sme upratovacku vzdy odchytili na chodbe a dala nam a na plaz su zvlast take modre, tie si menis sama kedy chces takze netreba vobec, zbytocne to zabera kopec miesta v kufri. Fen je v kupelni ale ja teraz zoberiem aj z domu lebo aj ja aj dcera mame dlhe vlasy a vzdy sme museli cakat na fen tak zoberiem aby sme mohli fenovat obe naraz ale ak len pre teba tak netreba brat.

@antoniab aj my tak, ale ked ani ty nemas tak hadam nezabudli na obidve...nestresujem kvoli tomu len viem, ze min rok keby som sa sama 4 dni pred odletom neohlasila, tak nam ani neposlu, lebo pani tvrdila vtedy,ze uz posielala a nam nic neprislo, tak ked ti dojdu daj vediet, aby som vedela, ze si mam pytat....

antoniab
22. júl 2015

@petrina82 už mám pokyny k odletu 🙂

petrina82
22. júl 2015

@antoniab si tam volala alebo ti sami od seba poslali? lebo my stale nic

mel30
22. júl 2015

@petrina82 dakujem za info. Mali by sme si dat nejake spoznavacie znamenie,aby sme sa nasli a zoznamili aj osobne 😉

petrina82
22. júl 2015

@mel30 nemas za co...ok mozme 😉

antoniab
22. júl 2015

@petrina82 volala som tam a mi povedala že 6 dni pred odletom že v noci alebo rano že mi zavola a do pol hodiny mi volala že už to mam na maily ak niečo nerozumiem mam sa ozvat a vytlačiť si to 2x 🙂 ale odlet je rano o 5tej a to ma najviac zaujímalo lebo mi ideme až od popradu tak musime auto poriešiť aby niekto pren dobehol a potom batožina ma zaujimala kolko je ale ak som to dobre čitala tak 15kg na osobu aj deti nad 2 roky akurat som sa tam nedočitala kolko pred odletom mame byt na letisku ale tak hodina bude isto stačiť 🙂

petrina82
22. júl 2015

@antoniab mozno mame tu istu babu z ck pridelenu, lebo ja mam tu istu co minuly rok a sa mi zda, ze nejako flaka veci, ani zmluvu opeciatkovanu mi neposlala spat, ked som uhradila zalohu...dam jej cas do zajtra a ked nic tak zajtra volam, stve ma to lebo ma to poslat sama od seba a nie vypytovat to...no to mate teda dost daleko, my sme z BA ale musime ist aj tak taxikom, kedze v noci o takom case este busy nechodia. ano mozte mat dokopy 60kg + prirucna a 1 kufor moze mat max tusim 30kg. Rataj, ze najneskor pol hodinu pred odletom sa nastupuje do lietadla, predtym vas musia odbavit na checkine a musite prejst cez bezpecnostnu kontrolu, my zvykneme chodit 2 hodiny pred odletom ale myslim, ze aj hodina by mohla postacit, prip. hodina a pol

antoniab
22. júl 2015

@petrina82 nemame rovnaku lebo ja som volala do popradu na pobočku 😉 ja si myslím že aj tak budeme skor pojdeme v noci tak hadam budu cesty ok deti budu spať ... 🙂

petrina82
22. júl 2015

@antoniab aha, ja som myslela, ze si objednavala online tam pridelia vzdy nejaku k danej zmluve. cesty by mohli byt ok, ved v noci a v strede tyzdna...

mel30
22. júl 2015

Ozaj baby....ta prirucna batozina.... naco nam vlastne bude? Ved tam nic nemozeme mat....vsetko je zakazane. Sme cestovatelsky amatery. Co zvyknete mat v tej prirucke? Mne sa zda ze tam budu len cestovne doklady a penazenka.....

petrina82
22. júl 2015

@mel30 doklady, peniaze, elektroniku-mobily,fotak,prip.tablet, nejaku maskrtu, mikiny pre deti-v lietadle je chladno

antoniab
22. júl 2015

@mel30 doklady peniaze pomadu žuvačky pre deti koli tlaku tabletky na hlavu pre seba 😀 knihu časopis vlhčene obrusky vodu kupiš už v bezcolnej zone všetko čo chceš mať poruke .... moje deti maju take male kufriky tak tie si vezmu k sebe a tam im dam nejake oblčeko .... napr. mm ten priručnu mať nebude tiež by tam nemal co dať a ešte budeme mať tie vankuše na krk 😉

petrina82
22. júl 2015

@antoniab tak uz doslo aj nam vsetko, super 🙂

mel30
22. júl 2015

Vdaka baby za rady. Uz ma chyta cestovna horucka 🙂 juuuuuuuu

petrina82
22. júl 2015

@mel30 ty uz to mas blizko velmi, my este tyzden a uz chyta aj mna 😀

mel30
22. júl 2015

@petrina82 este 2 silne pracovne dni ma cakaju. V tomto teple ma slahne.....

petrina82
22. júl 2015

@mel30 to zvladnes, ked sa mame na co tesit tak je to dobre 😉

antoniab
22. júl 2015

aj ja mam cestovnu horučku 😀 popisane čo pobrat ale tak nemame vela veci len lieky som bola dnes predpisať u doktorky a ešte do lekarne nabehnem na nejake a bude všetko 🙂

petrina82
22. júl 2015

@antoniab ja som lieky objednala uz asi pred 3 tyzdnami nech mam doma a v utorok uz len pobalim, ale u mna to trva strasne dlho vzdy, nechapem preco, lebo zoznam mam napisany vzdy a napriek tomu kym vsetko z bytu povlacim na kopu tak ubehne 2,5 hodiny 😅

antoniab
22. júl 2015

@petrina82 tak ja už mam tiež kufor v izbe a hadžem tam čo asi hlavne čo som poprala len ja hadžem deti vyberaju a tak dokola 😝 😀 😀 plavky tiež na poslednu chvilu hodim bo to tiež vkuse ešte v bazene v tomto teple 😝

lauraa
22. júl 2015

@antoniab nekupuj zbytocne lieky ktore nepotrebujes, lieky v turecku maju rovnake ceny ako na SK, takze v pripade potreby staci vbehnut do lekarne