icon

Dovolenka v Turecku - hotel Suntopia Pegasos Club

stuart
12. feb 2014

Čaute baby ,neboli ste niektorá z vás v hoteli suntopia pegasos club?? Rada by som sa popýtala na hotel,pocity a ....... Dík,ozvite sa

mel30
22. júl 2015

@lauraa a maju tam take lieky ako u nas? Povedzme paralen?

lauraa
22. júl 2015

@mel30 vsetko, staci ist do lekarne dokonca AJ nurofen

sur
22. júl 2015

Ahojte baby, ked tak citam, zistujem ze som na tom rovnako ako vy, a to ideme az za 3 tyzdne. Samozrejme, ze sa tiez bojim , co bude. Ale radsej na to zle nemysliet. No som rada, ze tu stale prispievate, akurat som sa chcela opytat presne kedy prist na letisko, tak som rada ze 2 hod pred su v pohode.Aj s tymi liekmi to je fajn. Hlavne z tych liekov chcem zobrat nieco na travenie, lebo mala je trdielko, ta je schopna sa napit akejkolvek vody, aj ked jej to zakazeme ☹ . Drzim vam vsetkym palce, uz to mate za par, tak nech sa Vam dovolenka vydari perfektne 😀

antoniab
22. júl 2015

@lauraa tak to čo mi dala lekárka na predpis asi v Turecku nekúpim no a overené do uši oči a panthenol inak to z liekmi nepreháňam co som čítala tak sa v hoteloch postarajú lekári super ak by niečo ....

petrina82
24. júl 2015

@mel30 tak uz zajtra idete, takze krasnu dovcu prajem

lauraa
24. júl 2015

@mel30uzite si to a cakame na fotecky

mel30
24. júl 2015

Pred 2 hodinami som prisla z pohotovosti. Hnisava angina ☹ take stastie mozem mat len ja.

mel30
24. júl 2015

Ledva hltam,antibiotika,7 dni bez slnka,klud na lozku ☹ . Som z toho taka smutna. Vsetko zbalene a ja som na odstrel.

mel30
24. júl 2015

Na vsetko som myslela len na toto nie....

petrina82
25. júl 2015

@mel30 boze, chudatko, tak to je fakt smola....dufam,ze sa ti cim skor polepsi 😒

lauraa
25. júl 2015

@mel30 s ant.na dovolenku nic moc ☹

petrina82
27. júl 2015

@antoniab pozerala som dnes na stranku letiska a tam je nas odlet pisany 4,05. No super, zajtra zavolam do cestovky lebo nikto nam nic neoznamil, dnes este pockam,ci daju vediet...

adinam
27. júl 2015

@petrina82,čo Vám zmenili let?

antoniab
27. júl 2015

@petrina82 idem pozrieť dúfam že to len chyba dánska 😝

antoniab
27. júl 2015

@petrina82 no pozeram že fakt to tam tak je ale cez online overenie stale o piatej píše 😒 počkám do zajtra a budem to tiež riešiť potom bo prenás je hodina dosť to by sme nenabehli z autom ... ale tak hádam nebudu taketo zmeni robiť len tak na poslednu chvílu a daju info 🙄 😠

petrina82
27. júl 2015

@adinam posunute o hodinu skor

@antoniab mne ta hodina tiez vadi, aj ked teda aspon, ze sme z BA ale to zas vobec nebudem spat a budem poriadne unavena, minuly rok sme totiz leteli o stvrtej no a to tym padom by som musela vstat o 00,30 a to ja este len idem spat, pretoze skor nezaspim...no co uz, ako bde tak bude len ma stve, ze zatial nam nic neoznamili, aj mne ukazuje na online stale 5,00 ale myslim, ze to bude tak ako letisko pise, kedze oni vypravuju lietadlo

adinam
27. júl 2015

@petrina82,nám to už tiež menia 😒 .My sme mali letieť o 11hod.,už nám posunuli na 14hod.Nakoniec poletíme v noci a dva dni z dovolenky v prdeli ☹.To sme sa predčasne tešili,aké dobré časy máme...

petrina82
27. júl 2015

@adinam no parada, ktory den idete a cez aku ck? uz vam aj dali oficialne vediet?

adinam
27. júl 2015

@petrina82,nemáme ešte pokyny,len overujem online.Ideme 5.8. cez Kartago.Mám veľmi zmiešané pocity z tej situácie v Turecku 😒

adinam
27. júl 2015

@petrina82,budete ubytovaní v Clube?Podáš nám prosím ťa potom info,ako tam je?

petrina82
27. júl 2015

@adinam takze tyzden po nas...ja tiez sa trochu obavam ale ked si poviem, ze nebudem na to mysliet tak uz som v pohode. ale niekde vzadu mam toho chorbaka v hlave. Idete na 11 dni? My sa vratime az 12.8.

petrina82
27. júl 2015

@adinam ano v clube, my sme boli aj minuly rok a super sme sa mali, aj ked najde sa nieco co by som vytkla

petrina82
27. júl 2015

@adinam Asi sa tam aj vidime, kedze sa nam prekryvaju terminy

adinam
27. júl 2015

@petrina82,na 11dní.Jasné,že všade sa niečo nájde.Ja mám pri výbere ako č.1.-pláž a č.2.-areál a služby.Ubytko už prežijeme 😉 Nemôžem nikde nájsť aktuálne fotky z izieb.Píšu,že izby sú po rekonštrukcii...

tbasnak
27. júl 2015

Ahojte, idete niekto do Royal/Resort 8.8.?

petrina82
27. júl 2015

@adinam Plaz je super, more uzasne, je to jedna z najkrajsich plazi v Turecku. Areal taktiez parada, kedze mozem vyuzivat aj vedlajsieho hotely, aquapark super. Izby pre 4 male ale my sme tam len prespavat chodili takze pre nas to problem nebol, na izbe koberec ktory nebol zrovna najcistejsi, aj upratovanie dost flakali ale ked sme im povedali tak vsetko bolo hned urobene. Izby bohuzial nie su po rekonstrukcii, ck si to napisala do popisu, potom ten popis asi po mesiaci zmizol tak som sa na to pytala a vraj tento rok este nie, co ma trochu nastvalo lebo uz je ten hotel starsi . Co mi vadilo asi najviac, ze v restike vecer asi nestihali, obcas si natrafila na zle umyty tanier alebo pohar, to ma dost zralo ale az ku koncu pobytu, boli sme 15 dni tak uz som tieto chyby videla viac ako na zaciatku a potom mi vadilo, ze vacsinou neboli obrusy na stole ale inak sme boli spokojni

antoniab
27. júl 2015

@petrina82 ja som až teraz čo tlačím papiere sa dočítala že k odbaveniu sa mame dostaviť na 3tiu hod 😝

petrina82
27. júl 2015

@antoniab 😀 no tak teraz to asi bude na 2,00h

antoniab
27. júl 2015

@petrina82 tak už zmenili odlet na 4:50 tak nakoniec to hadam bude tak ako ma byť 😉 ... asi ma začina chytať cestovna horučka idem baliť zajtra mame este oslavu a potom večer smer BA 🙂

petrina82
27. júl 2015

@antoniab fakt, no radsej si to este zajtra budem kontrolovat ked to takto menia...ja az zajtra balim, tiez uz nas chyta cestovna horucka, najhorsie je toto cakanie na odlet 😀 Kedy odchadzate do BA, kolko vam to bude trvat?