icon

Dovolenka v Turecku so 17-mesačným dieťaťom

16. jún 2025

Šli by ste? Boli ste niekto? Dajte skúsenosti prosím. Hrozí aj v 5* hoteloch faraónová pomsta? To jediné nás odrádza. My s manželom sme kedysi do Turecka chodievali, ale nikdy sme nemali tráviace ťažkosti, no čítam, že s deťmi to je možné, keď sa napijú napr. vody z kohútika pri kúpaní a pod.

koniarova
16. jún 2025

Ani keby si mi to zaplatila 2x. A s tak malým dieťaťom už vôbec.

kaca222
16. jún 2025

Choďte radšej inde s tak malým dieťaťom 🙂

weja611
16. jún 2025

Ano 😀 ideme presne so 17mesacnym do Turecka o týžden. So staršou sme tiež tak chodili a všetko v poriadku. Boli sme X krát a nikdy žiadny problem. Určite pomerom so službami a cenou za mňa najvýhodnejšia destinácia 😊

guudy
16. jún 2025

My sme boli s 11 mesacnym prvykrat. A odvtedy viacmenej kazdy rok. Nebol problem. Dieta zije, o par dni ma 18😁

majus2323
16. jún 2025

No keď z roka na rok už ani do Turecko neni to čo to bývalo ...

tilly
16. jún 2025

Boli sme s 10 mesačným v pohode, v septembri. Bolo to super vtedy.

belllinka
16. jún 2025

Nie je nahodou faraon v Egypte? 🙂 Kludne chodte, tam nebyvaju take sracky a grcacky ako v Egypte a v Tunise.

belllinka
16. jún 2025
@koniarova

Ani keby si mi to zaplatila 2x. A s tak malým dieťaťom už vôbec.

@koniarova kam chodievas na dovolenku k moru?

ada_alica
16. jún 2025

Hlavne treba dávať pozor na to aby deti nepili vodu z bazéna, na to sme boli extra upozornovani.... inak vôbec žiadny problém boli ľudia aj s takýmito malými deťmi ja mám ale teda už väčšiu

lasona
16. jún 2025

Boli sme s malým dieťaťom v turecku, úplne v pohode. Teraz sme v tunisku a tiez bez problémov. Boli sme aj na sri Lanke a tiez bez ťažkostí. Ale dávala som na krpca pozor. Aby nepil ich vodu

ktobytobolpovedal
17. jún 2025

Jasne, uplne bez problemov chod. Vyberte kvalitny rezort a nie je problem. Deti ti mozu vracat vsade, moj syn vracal aj v Grecku… pred dvoma rokmi (?) nieco kolovalo v HR a ludia mali zazivacie problemy…
Neviem preco sa Turecko na tejto stranke prezentuje ako nejaky Uzbekistan 😂
Turecko je civilizovana krajina… pri vybere dobreho a kvalitneho rezortu znizujes riziko. Nepit ich vodu, viac ako v bazene travit pri mori… peknu dovolenku