icon

Energylandia - Osvienčin

ketrinka347
24. júl 2022

Ahojte viete nam poradit ideme do eneegylandie a budeme ubytovanu Osvienčin.Len sa nevieme vymotať ako sa tam dostať .sme od TN ?musime iat dialnicou?ci ako sa tam ide?nejake poplatky?dakujem

yoxinka
24. júl 2022

@ketrinka347
Skúste použiť google maps, prípadne waze.

ketrinka347
autor
24. júl 2022

@yoxinka pozera to manzel,len sa nevie vysomarit s timi poplatkami ako to tam maju.

mima1991
24. júl 2022

Strašne nesamostatni ľudia ste, veď predsa všetky info sú dostupné, dokonca ti internet ukáže aj správne názvy, keď už sama nevieš.

misinka0611
24. júl 2022

@ketrinka347 Ale poplatky ? Či ti treba diaľničnú či nie? To myslíš?

brembo
24. júl 2022

@ketrinka347 odporúčam ti zobrať si navigáciu,lebo značenie cieľov je v Poľsku leda bolo. A v mestách takmer žiadne.

bessie12
24. júl 2022

@brembo celkovo to oznacenie v Polsku je katastrofalne. Priatel sa rozculoval nad tym a necudujem sa mu. 🙄

misinka0611
24. júl 2022

Alebo google maps aplikáciu použiť.

basska_b
24. júl 2022

Co som kukla, ak pojdete cez Cadcu, to je bez myta. Pojdete po ceste S1, ale po ziadnej ceste typu A. My sme isli Ostrava-Krakov pred 5 rokmi a tam bolo myto

brembo
24. júl 2022

@bessie12 my sme tam teda blúdili viac než dosť. Mali sme len mapu,niečo alebo niekde trafiť len podľa značenia je nemožné. Najviac ma dojali ciele na dialniciach. Waršava 230 km,Bratislava ,Budapešť a nič viac.

bessie12
24. júl 2022

@brembo ja by som velmi rada isla do Gdanska a navstivit polske more, ale to je blizko mesta kde byva moj ex, pretoze on jez Pomoria, takze tam urcite nepojdem a + to oznacenie ako som spominala. Ale ako vidim, tak nie sme jedini co mali problemy sa orientovat v PL a to sme len prechadzali cez tu krajinu.

queen_mary
24. júl 2022

Wtf. Ved mas waze alebo google maps. Ked nechces platit nastavis si trasy bez myta, da ti to najlacnejsie. Ked ti nevadi myto, daj do googlu : dialnicna znamka polsko a v mapach si nastav s mytom.

brembo
26. júl 2022

@bessie12 no my sme tam išli cielene,hľadali sme Osviedčim. Ale už len nájsť Osviedčim,bol úspech. Keby sme sa 100x nepýtali,tak to asi otočíme a ideme domov. A o kvalite ciest vzdialejších od hraníc sa nemá ani význam baviť.

bessie12
26. júl 2022

@brembo do Auschwitzu sa chystame aj my niekedy, ale prave to oznacenie vsetkeho nas odraza.

mima1991
26. júl 2022

@brembo toľká neúcta

brembo
26. júl 2022

@bessie12 šú 2 konventračné tábory,tak pozor na to. Sú pomerne blízko seba a keď obe chcete pozrieť,tak si rezervujte 1 deň. Auchswitz je v meste Osvienčim,to je tábor zameraný na pokusi. Pracovný tábor Osvienčim Brzezinka alebo Auschwitz Birkenau je mimo mesta- má skutočne kolosálne rozmery. Navigáciu rozhodne potrebovať budete.

bessie12
26. júl 2022

@brembo ano to viem, ze su 2. Ja to povazujem za jeden obrovsky komplex aj ked su od seba trochu vzdialene.

martinab12
26. júl 2022

ak si zakúpite vstupné do KL Osvienčim (Auchswitz) - tu sa začína prehliadka - v cene vstupenky máte aj KL Brezinka (Birkenau). Medzi týmito tábormi jazdí autobus v 15 min. intervaloch (je v cene). Medzi nimi je tuším 3 km vzdialenosť. Šli sme s pomocou navigácie Sygic a úplne v pohode sme sa tam dostali a nešli sme cez spoplatnené cesty v Poľsku.

molen2
26. júl 2022

nabudce skuste sa ubytovat vo western camp hned vedla energulandia super zazitok pre deti a cenovo dostupne

ketrinka347
autor
28. júl 2022

@basska_b ano tak sme aj sli.

ketrinka347
autor
28. júl 2022

@bessie12 sli sme okolo.keby nemam male deti idem tam .ale v okoli ziadne znacenia nic takze problem najst.ja som to nahodne zbadala .takze drzim palce.

bessie12
28. júl 2022

@ketrinka347 vdaka. Ako som spominala celkovo oznacenie v PL je problematicke a katastrofalne. Toho sa desim ako budeme nastvani, ze to nebudeme moct najst a potom to nakoniec vzdame a pojdeme domov 🙄😀

ketrinka347
autor
30. júl 2022

@bessie12 mozno ked zadate nazvy po polsky bude to jednoduchsie.nam to slo tak lepsie s vyhladavanim

ketrinka347
autor
30. júl 2022

@molen2 len my musime mat 2 spalne a nie 1.a neviem xi by to deti dali.mame radsej klasiku

bessie12
30. júl 2022

@ketrinka347 no skusime. Vdaka za tip na vylet. Ja osobne sa tam chystam uz niekolko rokov. Niekedy v priebehu buduceho mesiaca chceme ist do domu, kde sa ukryvala Anna Frankova.

slapina
30. júl 2022

V energilandii sme boli pred nedávnom a ubytovaní sme boli priamo v zatore. čo sa týka poplatkov za ich diaľnicu, šli sme mimo, takže to sme neplatili